dikari, в Apr 17 2009, 03:10 PM, написа:
Далматинец търси дом
Публикувано: 17 April 2009 - 02:18 PM
против разнасянето по градовете съм.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 April 2009 - 04:09 PM
Не я давайте за двор, това е късокосместо куче и зимата трябва да е вътре! Ето как моя Бъкси се разболя и едвам го излекувахме. Задължително я кастрирайте, изобщо не разговаряйте с разни, дето уж им било мъчно да се кастрира! Аман от неграмотен народ! Кучето е породисто, не бързайте, ще има кандидати за него, търсете най-добрите!
Публикувано: 19 April 2009 - 11:55 AM
Здравейте от мен и Джилката,тя е добре.Много запитвания имам,но всички много несериозни,някакви момичета,малки,от Карлово не спират да ми досаждат,чак се нервирам,от Плевен 3 човека,аз им обяснявам кучето се дава в София,те пак не бе даи ни го.Скоро ще ви зарадвам със снимки.И ХИСТОС ВОСКРЕСЕ,МИЛИ ХОРА.
Публикувано: 30 April 2009 - 12:11 PM
За съжаляние още няма никои сериозен за Джилката.Само 12-13 годишни,ама мама,ама тати,просто има казвам,кажи на мама да ми се обади.Една жена се обади,живеела до 2ра градска болница,има двор,и един боксер,за сега само тя е по сериозна,каза че е малко болна сега и щяла да звънне като се оправи.Има и друг проблем,немога да кастрирам Джилка,нямам с какво да я закарам,нямам на кои да оставя детето,те много рано сутрин ги кастрират,което за мен е невъзможно.Това не ми излиза от главата.Имах една проятелка дето може да я закара ама тя без мен неиска да ходи.На моите кучета им предстоят ваксини,,храни да купувам,обезпаразитяване,старато ми куче преди няколко дена му чистиха зъбите,и ми е финансово невъзможно да платя опреацията.Но стига съм се оплаквала,на Джили съм и осигурила храна и разхождане 1 път на ден за по 1 час (толко мога).Тя си е супер игрива и весела както винаги,и чака някои добър човечец да я вземе.
Публикувано: 08 May 2009 - 11:09 AM
Здравйте от мен и Джилка,тя е добре,още не е кастрирана,нямам превоз и възможности да я закарам до студентски град.Разбрах че има преведени за нея 100 лева,ако наистина има.Бих искала,ако някои може да купи с тях храна за нея,а с останалото ще и се сложи ваксина и ще се направи паспорт.От понеделник ми почват едни изпити,и просто няма да мога да се занимавам с нея.Благодаря Ви на всички които ни мислите.
Публикувано: 10 May 2009 - 11:50 AM
Здравйте хора.Днес отивам да видя Джили и да я изведа и какво ми казва бабата че сина и е дошъл да си я вземе.Сега живее през няколко блока,пак ще мога да я виждам,но поне ще си я гледа.Съжалявам че неможах да и намеря дом,но и там няма да и е зле поне ще има храна и разходки колкото иска.Сигурна съм че ще и е добре,само незнам за кои раздел е темата за щастливия или за непредвидимия краи.Моля 100те лева за джилка да бъдат даденин за питбула Барт тои ме грабна много.