Изолатор СТАРА ЗАГОРА-кучета за осиновяване
Публикувано: 21 April 2009 - 11:59 PM
Днес ходих в изолатора. Положението не е по-различно отпреди 2 седмици. Нито едно от кучетата не е върнато обратно. Има 2 нови, 6-те малки все още са живи. Всички са много красиви наистина и са толкова мили. Далматинецът е много дружелюбен, надявам се поне за него да се намери нещо. Каракачанецът също е там. Не знам дали е гледан в двор или апартамент, но според мен е идеален за дворен пазач. Предполагам ,че поради факта, че не е имал контакт с други хора освен със стопаните си е резервиран към други хора, но с време и търпение всичко се преодолява.
Публикувано: 23 April 2009 - 09:45 AM
Далматинчо мноооого добър, ходи на каишка, сам се качи в колата, седна си и не гъкна. Имал бил стопани, казали им че е в изолатора и те 2 седмици не се мръднаха да го приберат. Заради ей такива идиоти улиците са пълни. Дано си е кротък и добър, след като се види от лекар, временните осиновители ще пишат и ще му търсят хубава къща и добри стопани. Е, имало и в Ст Загора добри хора на които им пука. Дай боже осиновители и за безпородните, всички много скачаха и много се радваха на човешко присъствие.
Публикувано: 23 April 2009 - 02:30 PM
ето и малко снимки от далматинеца много е мил, добър , послушен, възпитан :) страхотен е , аз като настояща собственичка на кокер шпаноил...просто си отдъхнах малко....имало и нормални кучета
Прикачени снимки
ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !
Публикувано: 23 April 2009 - 06:48 PM
aak1983 , благодаря ти от негово име за това добро дело. Тооооолкова се радвам. Браво! Аз си знаех, че ще се държи прилично момчето. И понеже не се сдържам ще издам ,че от днес се подвизава под гордото име Нерон. Дано утре при ветеринаря да няма лоши новини. Стискам палци!
Публикувано: 19 May 2009 - 06:58 PM
Извади късмет Тропчо, сега води спокоен и сит живот. За разлика от каракачанеца, евтаназиран е. Първо кастриран, после евтаназиран. За собственика му, най-лошото му пожелавам, добро да не види нито на тоя, нито на оня свят. Ще пусна жалба за този случай, не съм съгласна от моите данъци да плащам безплатни евтаназии на изроди, които не могат да си гледат кучетата. Няма оправия хора, няма. Правят каквото си искат по изолаторите, нямат спиране.
Почивай в мир, голямо момче, нарочено за агресивно, не можах да ти помогна, съжалявам много.
Почивай в мир, голямо момче, нарочено за агресивно, не можах да ти помогна, съжалявам много.
Публикувано: 11 June 2009 - 09:38 PM
Хляб? Това ли е единствената им храна?
Публикувано: 12 June 2009 - 10:56 AM
В Изолатора в Русе поне им дават някакви гранули. Само дето кучетата много много не искат да ги ядат и гранулите се разкашкват и вкисват. Водата пък от своя страна е ЗЕЛЕНА. Когато и да отидеш - все е зелена. Нямам думи....
Горките нещастни животинки в тия карцери, откакто видях и усетих болката в очите им - не мога да спя спокойно. Навсякъде виждам жални кучешки очи, които те молят да ги спасиш от затвора, в който се намират.
Пожелавам успех на всички, които им помагат.
Радвам се, че има хора като вас.
Горките нещастни животинки в тия карцери, откакто видях и усетих болката в очите им - не мога да спя спокойно. Навсякъде виждам жални кучешки очи, които те молят да ги спасиш от затвора, в който се намират.
Пожелавам успех на всички, които им помагат.
Радвам се, че има хора като вас.
"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза