Мопс
Публикувано: 07 February 2006 - 01:03 PM
Таткото на Тайра е ROJAL FEIS SHON ,а майка й се казва GABRIELE MD FON BASKERVIL . на шега казваме на Тайра "малкото баскервилско куче" bravoS Нейният дядо пък е шампионът на Русия SERAPHIN DU COTTAGE DE SHERWOOD, а Дейзи е сладката й сестричка! cheers
Радост, наистина трябва да ги запознаем двечките. Може да дойдем на изложбата на 19-ти l)
d) d) d)
Радост, наистина трябва да ги запознаем двечките. Може да дойдем на изложбата на 19-ти l)
d) d) d)
Прикачени файлове
-
DSCF4191_.jpg (194K)
Брой сваляния: 219
Публикувано: 07 February 2006 - 01:39 PM
Цитат
Да това е от моите кучета!
Таткото им моето куче
Таткото им моето куче
ще ми бъде интересно да разбера нещо повече за майката на моето куче ALTAJ ORIGO EDWINA ,за SHON знам че е бил шампион на BG и съм го виждала ,невероятно куче е ,но за нея нищо не знам oleeee

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 07 February 2006 - 02:04 PM
Отдавна съм се заканила да питам нещо за мопсовете и от е какво е положението на черните мопсове в България ? Има ли ги родословни? Въобще има ли интерес в България към този цвят? В Европа е доста популярен ....но тук май не съм виждала или греша oo
Публикувано: 07 February 2006 - 02:11 PM
Цитат
Отдавна съм се заканила да питам нещо за мопсовете и от е какво е положението на черните мопсове в България ? Има ли ги родословни? Въобще има ли интерес в България към този цвят? В Европа е доста популярен ....но тук май не съм виждала или греша?
и на мен ми е интересно,аз също не съм виждала черен мопс все още и не знам защо няма интерес към този цвят ?

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 07 February 2006 - 04:41 PM
може би Светла ще ни каже нещо повече за черните мопсове. аз много ги харесвам, дори обмисляме занапред да си вземем и такова.
има ли ги в България или се внасят отвън?
ето тук 2 снимки на черен мопс w) w)
има ли ги в България или се внасят отвън?
ето тук 2 снимки на черен мопс w) w)
Прикачени файлове
-
mops2.jpg (28.47K)
Брой сваляния: 187
Публикувано: 10 February 2006 - 10:18 AM
Здрасти и от нас аз имам мопс който на 20.02 става на 2 год. Купих го от Светла и съм страшно доволна защото имам едно наистина прекрасно куче , скоро мисля да го пусна да направи бебчета на една мопска от Велико Търново ,но не с цел продажба аз много искам да имам още едно мопсче просто са ми голяма слабост ...За мен няма по-хубаво нещо от това когато се прибирам в къщи да чуя стъпките на Арни и да ми се хвърли да ме целува b) b) b)
Публикувано: 15 February 2006 - 01:25 PM
Това е снимка на моя мопс Шийла с дъщеря и
Прикачени файлове
-
post_29_1140002721.jpg (42.43K)
Брой сваляния: 182
Публикувано: 15 February 2006 - 04:56 PM
здравейте на всички.
аз савсем скоро разбрах за този форум;въпреки че имам мопс от близо 4 години.
казва се шийла и преди 4 месеца стана майка.по този повод моите съболезнования на алисия;почти си представиям как си го преживяла защтото шийла роди много трудно.
много искам да ми кажете нещто повече за тази изложба на 19.02. искам да заведем малкото мопсчел.
благодария предварително
аз савсем скоро разбрах за този форум;въпреки че имам мопс от близо 4 години.
казва се шийла и преди 4 месеца стана майка.по този повод моите съболезнования на алисия;почти си представиям как си го преживяла защтото шийла роди много трудно.
много искам да ми кажете нещто повече за тази изложба на 19.02. искам да заведем малкото мопсчел.
благодария предварително