Мопс
Публикувано: 17 May 2007 - 02:41 PM
Ok! Зна4и в западен парк в 6 4аса. Само да попитам къде то4но се намираше този парк и как стои въпросът с паркирането? bl)
Кой друг ще идва? Хайде, казвайте?
А, и браво на майката героиня! За пореден път се убеждавам, 4е мопсовете наистина са изклу4ителни животни! w) 1super
Кой друг ще идва? Хайде, казвайте?
А, и браво на майката героиня! За пореден път се убеждавам, 4е мопсовете наистина са изклу4ителни животни! w) 1super
Публикувано: 18 May 2007 - 05:05 PM
Здравейте!МОПС са толкова сладки животинки направо да ги изядеш браво на който се е сетил за тях защото наистина заслужават внимание w)
Прикачени файлове
-
thumbbig_edited.jpg (16.36K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 18 May 2007 - 07:30 PM
Здравей, Volkodav! Добре дошъл във форума! За срещата утре- ние също мислим да дойдем /само да не вали/, но Западен парк ни е много далече. Не може ли да се съберем някъде по средата на пътя- примерно в кучешката градинка зад Хилтън или в Борисовата градина?
Публикувано: 18 May 2007 - 08:27 PM
Цитат
Олеле!!! Изпуснали сме на татко Анджело рожденния ден!
Макар и със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да е весел и здрав и много успехи на ринга! super best bgflag
Макар и със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да е весел и здрав и много успехи на ринга! super best bgflag
Благодаря за поздравите.Как сте се сетили.То и аз за малко да забравя.Поздрави и от Анджелина/сестричката на Астра и Атос/ d)
Публикувано: 21 May 2007 - 01:17 PM
Здравейте!
До скоро само четях в мопс темата и се запознавах с породата чрез вашите постове, но от скоро и аз имам едно такова чудо вкъщи и мисля че е време да се представим на света. И какво по хубаво от един бърз сутрешен портрет, точно след закуска. Ето го и него :
До скоро само четях в мопс темата и се запознавах с породата чрез вашите постове, но от скоро и аз имам едно такова чудо вкъщи и мисля че е време да се представим на света. И какво по хубаво от един бърз сутрешен портрет, точно след закуска. Ето го и него :