Мопс
Публикувано: 21 August 2007 - 07:55 PM
Моля, пишете на кирилица.
мод
Публикувано: 27 August 2007 - 01:18 PM
Цитат
Цитат
r) Твърдо "Да" за чиповете.Всички цивилизовани страни слагат микрочипове на своите любимци.В България не всички уторизирани органи имат четящо устройство,но то вече е задължително ,така,че е необходимо да се сложи чип,особенно ако се налага кучето да пътува зад граница. 1super
Посетете някои от по-голами те клиники поговорете с тях и ще начите за безполезноста на чиповете сами те те се оплакват за това че са закупили голям брои от тях и липсата на единна система в българия .За това по фороми и др се пише за тяхната ефективност та ако може да се продадат .Вмера се върнах от Холандия минавам през много страни до там и обратно с ДЖУДИ.Нямаме чип но и проблеми не сме имали А колкото до/ Всички цивилизовани страни слагат микрочипове на своите любимци/хубава идея на децата,на любимия,на бащата, на маиката и т.н защо само чипове може и тутаировки табели и всевазможни др А колкото до ако случайно се изгуби и попадне в ръцете на добри хора могат да открият собственика на кучето ПО ДОБРЕ НЕ РАЗЧИТАИ bash

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 28 August 2007 - 04:51 PM
В някои страни от ЕС вече е задължително по закон, домашния любимец да има чип или татуировка. В други засега е само ако ще излизаш извън страната.
Моето мнение е, че това е бъдещето за идентификация на питомниците ни, че е нещо полезно и добре замислено и рано или късно ще бъде задължително.
Публикувано: 28 August 2007 - 07:14 PM
Цитат
В някои страни от ЕС вече е задължително по закон, домашния любимец да има чип или татуировка. В други засега е само ако ще излизаш извън страната.
Моето мнение е, че това е бъдещето за идентификация на питомниците ни, че е нещо полезно и добре замислено и рано или късно ще бъде задължително.
Напълно Ви подкрепям. 1super
Публикувано: 30 August 2007 - 06:42 PM
E, tova e ot men zasega!
Pozdravi i celuvki na vsi4ki!
w) w) w)
Публикувано: 31 August 2007 - 08:14 PM
Цитат
E, tova e ot men zasega!
w) w) w)
Здравей Ева!
Беше ми повреден компютер и не можах да пиша.Много ще ми липсваш и съм сигурна че не само на мен.Чакаме те нашето лъчезарно момиче. w)
Ако има някакви проблеми с Будда докато те няма ,можеш да расчиташ на мен винаги. wink
Публикувано: 31 August 2007 - 08:30 PM
Публикувано: 31 August 2007 - 08:38 PM
Много обичам тези кучета,макар че нямам куче и ми е много тежко за вас!!!
Аз имах ирландски сетер и той почина от старост,с него преживях живота си,сърцето ми се къса...помня тъжния му поглед,който казваше:
-Отивам си...
Големите му влажни очи,изсъхналото вече носле...неподвижното му телце...той беше повече от ВСИЧКО за мен,когато си отидев,носех жалейка,все едно е загинал човек от семейството-ЗА ТАКЪВ го имах аз!
И след 2 години 3 месеца и 21 дена аз си спомням неговия поглед,радостната му муцунка...и сега като пиша това писмо,буца притиска гърлото ми...
С него си отиде част от мен!
Когато губим нещо скъпо губим част от себе си...аз загубих цялото си сърце и любов!
Винаги ще го помня,и когато си спомням за него ще плача...
Много го обичах,знам какво е да загубиш близък,макар и животно!!!
Моите съболезнования s) s) s)
Публикувано: 31 August 2007 - 09:27 PM
Публикувано: 01 September 2007 - 03:19 PM
Цитат
a) Светла,напълно съм солидарна с теб в мъката ти.Знам колко страдаш.Пресен е спомена ми,когато и аз го гушках.Беше толкова сладък и жизнен.Но,това е живота. a)
Публикувано: 01 September 2007 - 03:22 PM
Цитат
E, tova e ot men zasega!
w) w) w)
Ева,знам колко ще ти липсва Буда,както и ти на него,но поне е в сигурни ръце.Все пак ти имаш мисия в Лондон и наистина трябва да се справиш. 1super
Публикувано: 01 September 2007 - 07:41 PM
Dosega ne sum vidqla mops v London... Mai tuk nqma mnogo...
Ina4e Bud4eto e dobre (dnes daje govorih s nego po telefona b) )! A mai skoro, sled 3-4 meseca 6te go puskame na jenska, za6toto edni hora mnogo sa si go haresali i ve4e edva 4akat. Buda edva li 6te ima ne6to protiv... r)
Vie hodite li po izlojbi? Kak sa ku4encata vi?
Cunki ot men! w)
Публикувано: 05 September 2007 - 11:05 PM
Ние отново сме в София. Тук и сега бихме желали да споделим радостта си със Вас.
Той се появи в живота ни преди една година.
Той внесе още повече любов и топлина в сърцата ни.
Той ни накара да се замисляме от време на време за кой полагаме повече грижи за нашето дете или за него. Той има незкончаема жизнена енергия и винаги е готов за беля.
Той постоянно пътува с нас навсякъде, изминава километри и въпреки всичко не се уморява!
Той е този, който оставя малки остри косми по цялата къща, дрехите и сваля праговете на новия паркет, но въпреки всичко го обичаме повече отколкото човек може да обича едно животно.
Не просто животно, а нашият мопс. d)
Днес 6-ти септември 2007 г., този сладък дундаран Нерон Тиберий Германик навършва една година. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕРОНЧЕ! Дано ни радваш колкото се може по-дълго. Обичаме те, Неро!
Павлови BEER BEER
Прикачени файлове
-
Happy_1st_Birthday_Neron.jpg (151.75K)
Брой сваляния: 93