Мопс
Публикувано: 02 November 2007 - 07:17 PM
Мисля, че тук, във форума има още един черен мопс, който също се казва Белла (освен, ако не е същия)! :wub: А, ако е тази Белла, за която си мисля ние сме се виждали на полянката зад Хилтън, даже бяхме и с Астричка тогава. Но Белла беше много малка и не си игра с нашите кюфтенца... Или се бъркам нещо? :rolleyes:
И, ако това е тя, мисля че момчето ни каза, че я е взело от г-жа Светла Конова. ;)
И, ако това е тя, мисля че момчето ни каза, че я е взело от г-жа Светла Конова. ;)
Публикувано: 02 November 2007 - 10:32 PM
Леле, ама тя много е порастнала! :wub: С удоволствие бихме дошли-Буда обожава да си играе с други кученца, но аз не съм в България... :'( А и моя постоянно се клати на всичко, което мърда! Как сте всички иначе?
ПОЗДРАВИ!!! ;)
ПОЗДРАВИ!!! ;)
Публикувано: 03 November 2007 - 10:49 AM
Здравйте на всички,прекрасен форум и тема....ние сме от пловдив ,тя е на 2 месеца и половина казва се Бейлис,и е на голямото вампирче ,което може да съществува ,кажете ми 4е като порасне няма дае такава.....
искам да попитам къде освен на изложба(разбира се не можем да участваме там) могат дами дадат експертно мнение за нея тъй като е взех без родословие.....благодаря много
искам да попитам къде освен на изложба(разбира се не можем да участваме там) могат дами дадат експертно мнение за нея тъй като е взех без родословие.....благодаря много
Публикувано: 03 November 2007 - 03:49 PM
Цитат
Имам предложение към ръководството и членовете на клуб "Мопс". При желание от Ваша страна, можем да добавим информация и координати за клуба на сайта Мопс-БГ. Мисля, че информацията в Интернет е доста оскъдна относно дейността Ви, а така хоратата ще научат повече за Вашето съществуване. Би било хубаво да фигурирате и в сайта, които се опитваме да развием с много и различна полезна информация на български език за породата. Така информацията от покупката до отглеждането и членуването на кученцата, както и участията им в изложби ще бъде по-пълна и ситуирана на едно място. Надявам се да откликнете на предложението.
Подкрепям те напълно. Някой беше споменал тук, че пише но никой не му обръща внимание, защото се познават двама-трима души от темата. Мопс-бг е определено по-бързо развиващия се форум и има значително повече информация, която е систематизирана. Съгласете се, че не всеки нов член може да изчете 120 страници, за да не му се "обиди" някой, който е писал от началото. А и наистина в БГ имаме значително по-малко сайтове и инфо за породата отколкото други страни.
Публикувано: 03 November 2007 - 04:01 PM
Според мен не е вярно, че тези, които се познаваме си говорим само по между си и не се отговаря на въпросите на "непознатите". ;) А и ме съмнява другия форум (мопс-бг) да стане по-посещаван от този. Смятам, че Марги и Светлето винаги са отговаряли на нашите въпроси, а кой знае повече от тях за породата? B)
Baileys, кученцето ти е много сладко-разкажи ни нещо повече за него! :blink:
Иначе спокойно-и моя дзвер като беше по-малък вилнееше като торнадо вкъщи, а сега, вече на 1 година и почти 3 месеца само спи-направо е съкровище! :wub: Мисля, че мопсовете като цяло са спокойни животни с много благ характер! Просто твоето сладурче е още бебенце! :wub:
Baileys, кученцето ти е много сладко-разкажи ни нещо повече за него! :blink:
Иначе спокойно-и моя дзвер като беше по-малък вилнееше като торнадо вкъщи, а сега, вече на 1 година и почти 3 месеца само спи-направо е съкровище! :wub: Мисля, че мопсовете като цяло са спокойни животни с много благ характер! Просто твоето сладурче е още бебенце! :wub:
Публикувано: 03 November 2007 - 05:14 PM
Eva-Buddah, не приемай поста ми като заплаха за форума или обида. Напротив. Но мисля, че наистина е много трудно за всеки нов да изчете цялата тема и да не се повтаря с въпросите си. Влез поне веднъж в другия форум и ще видиш за какво говоря, за да не изглежда че говориш наизуст или просто си за някакъв вид статукво.
Публикувано: 03 November 2007 - 05:36 PM
Влизала съм във другия форум и знам за какво става въпрос. Иначе принципно си права за това, че е трудно да се изчете цялата тема, за да си отговори човек на един въпрос, но в крайна сметка не съм виждала досега някой да е задал въпрос и да не му е отговорено. А и аз по принцип не говоря наизуст. ;)
Публикувано: 03 November 2007 - 10:14 PM
Цитат
Дами, ние не искаме да изземваме функциите на този форум. Ние искаме, ако сте съгласни да популяризираме клуб МОПС. Съгласете се че информацията за него е прекалено оскъдна. Никъде в Интернет не видях да пише за правила за приемане или за някаква друга информация относно клуба. Имаше на 1-2 места само с адрес и телефони за връзка. Ако управата и членовете на клуба имат желание, могат да предоставят каквато решат информация (история на клуба, как се става член, дейност и т.н.(общо взето каквото прецените че би било полезно на хората да разберат за клуба)) която ние ще помеситм на сайта. За да може потребителите, който се интересуват от клуба да могат да намерят информация за него. Също както слагаме и информация за развъдниците/развъдчиците, макар че много малко от тях проявиха желание за добавяне. Но сега, ако някой си търси куче с родословие и влезне в сайта, ще има представа към кого да се обърне :)
Здравейте!
В момента се прави клубния сайт на БКК Мопс.До месец,месец и половина и ние ще имаме нашия сайт и нашия форум. :yahoo: