Мопс
Публикувано: 16 November 2007 - 04:07 PM
На мен не ми се е слу4вало... Моя си е прасенце и яде В-С-И-4-К-О! Ябълки, домати, краставици, грозде, диня (умира за нея!!!) и т.н. ;D Но наистина кажи какъв е кокалът? Ако е пилешки или нещо такова защо изобщо си му го дала? :blink:
Публикувано: 16 November 2007 - 05:29 PM
Не давай кокали на кучо... Има тук една тема
Цък
прегледай я.. доколкото ми е известно малки частици от кокала може да заседнат в чревцата ... на кучонавта и да стане беля...
Ако желаеш няколко дни го храни с висококачествени гранули (ама само гранули, там колкото е написано на пакета), а още по-хубаво е веднага да се консултираш с лекар... защото разстроеното ако може да е признак и за някоя друга болест...
Сигурно ще се оправи сладура... ама притеснения сега... Успех....
Пък да ви се оплача... Самуил така зловонно пръцка напоследък, че... мрън... (варих му пилешко и мисля, че е от това... хъх... някой съвет може ли? :rolleyes:)
Цък
прегледай я.. доколкото ми е известно малки частици от кокала може да заседнат в чревцата ... на кучонавта и да стане беля...
Ако желаеш няколко дни го храни с висококачествени гранули (ама само гранули, там колкото е написано на пакета), а още по-хубаво е веднага да се консултираш с лекар... защото разстроеното ако може да е признак и за някоя друга болест...
Сигурно ще се оправи сладура... ама притеснения сега... Успех....
Пък да ви се оплача... Самуил така зловонно пръцка напоследък, че... мрън... (варих му пилешко и мисля, че е от това... хъх... някой съвет може ли? :rolleyes:)
Публикувано: 20 November 2007 - 12:52 PM
Цитат
Белла, като беше малка ароматизираше апартамента много често, но сега като порасна започна за пръцка много рядко..
Ех, поуспокоихте ме малко... А ако знаете само как виновно се гледа
дупето като пръцне звучно... ахахах :-)
Ето и една снимка на големия малък пръцльо (вече незнам дали не съм я показвала... ама ... карай)

Хайде, слагайте снимки и вие...
Публикувано: 20 November 2007 - 09:44 PM
Цитат
4естито на вси4ки спе4елили на изложбите! :->)
Публикувано: 20 November 2007 - 09:51 PM
Ред Баттлер. ;)
Прикачени файлове
-
Red Battler.jpg (58.69K)
Брой сваляния: 155
Публикувано: 20 November 2007 - 10:02 PM
Буда в домашни условия... :wub:
Прикачени файлове
-
PB170016.JPG (69.93K)
Брой сваляния: 140