Мопс
Публикувано: 10 November 2005 - 07:42 PM
Цитат
ЗДР!
аз имам апсо, и го водя по изложби не само за да спечеля титли и да се "похваля". Аз го водя по изложби само с една целта- за да хора знаят че има такава порода! и е страхотна! Ако Вие мислети че никой на света не заслужава да има мопс, небо Вие мислете че това куче не подходяще за хора, добре! Скрийте го! За да никой не знае че има такава порода!

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 10 November 2005 - 10:08 PM
Цитат
Професията ми е доста доходна за да не се занимавам с развъждане. Още предишният път ви обясних, че не съм заплодила майката с цел да продавам кученца, но явно вие си знаете вашето и не искате да погледнете по - надалеч от вашето занимание.
Защо изключвате възможността, че някой може да иска мопс не за да го води по изложби а за да го обича и недоказало се като шампион?
Ако ви говори нещо името "Де Наро" ще спрете да твърдите че са нечистопородисти.
Здравей! Аз лично не искам да те обидя, нито критикувам, за мен е важно малките да са добре и да пораснат живи и здрави! Извинявай ако съм казала нещо, което те е засегнало! Споменах това с родословията, защото много хора размножават кучетата си само заради финансовия въпрос или за да се хвалят с малки! ... Радвам се че ти не си от тези хора и с много любов се грижиш за мъничетата! М/у другото как са те? Растат ли, добре ли са???

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 11 November 2005 - 09:57 AM
Изложбите са нещо хубаво, но не всеки има възможност да ходи.
Изложбите не е единственото място където могат да се видят кучетата, още повече на изложбите всеки е концентриран върху своето куче.
ПОЗДРАВИ НА ВСИКЧИ, КОИТО УВАЖАВАТ ТАЗИ ТЕМА super
Публикувано: 11 November 2005 - 10:41 AM
Радвам се че се интересувате от малките днес им е 35 ден и вече се хранят от купички. Давам им Starter на Royal canin, но все още го правя на каша и един път дневно кисело мляко. Много са игриви и вече не искат да седят в панера, а да ги гушкаме и дори през ноща понякога ги взимам при мен в леглото. Снимки ще има скоро. Ето линк към снимки на майката : http://www.bgphoto.n...4&AlbumId=18494
Публикувано: 13 November 2005 - 03:00 PM
Цитат
Радвам се че се интересувате от малките днес им е 35 ден и вече се хранят от купички. Давам им Starter на Royal canin, но все още го правя на каша и един път дневно кисело мляко. Много са игриви и вече не искат да седят в панера, а да ги гушкаме и дори през ноща понякога ги взимам при мен в леглото. Снимки ще има скоро. Ето линк към снимки на майката : http://www.bgphoto.n...4&AlbumId=18494
Хей, радвам се, че растат живи и здрави и вече палуват! :-) Дано нямате проблеми с тях! И храната да им се услажда! Аз на Шели също все още й размеквам по малко гранулките, въпреки че вече е на 2 месеца и половина, но иначе много набързо ги лапа, не ги дъвче и ме е страх да не се задава, а така като са размекнати са и по-лесно смилаеми за стомахчето! :-)
Ще чакаме и снимкииииииии b)
А майка им е била страхотна! Дано и бебоците пораснат красиви и добри като мама w)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 13 November 2005 - 06:24 PM
Публикувано: 18 November 2005 - 10:34 AM
Публикувано: 21 November 2005 - 12:46 PM
Вече и аз си имам аватар, за сега е снимка на Мопси /майката/, но скоро ще е с малките - Мопси и Леброн.
Може да се каже, че от тяхното палуване нямам много време да седя на РС-то, дори в момента Рони /Леброн/ се гушка в скута ми.
Днес им е 45 ден и към 13:30 часа очаквам доктора да дойде за да им направи първата ваксина, миналият понеделник пък ги обезпаразитихме за вътрешни паразити. Иначе не искат да спят в панера, а да ги гушкаме при нас в леглото. Вече 4 нощи спят при нас, то и тяхната майка правеше така. Но какво да се прави, тъкмо през зимата ще се топлим заедно под завивките.
За сега това са новините от къщата на една мама на d) d) малки много лакоми и много, много палави глезанковци, който ви пращат много целувки.
Публикувано: 25 November 2005 - 06:23 PM
Цитат
То всички мопсита са сладки :-} и когато имаш такова в къщи си е друго нещо направо супер.
:) Да, това сладурче на снимката ! :)
Здравейте) Имам една молба - пишете на български !
Прадварително благодаря.
Публикувано: 25 November 2005 - 10:01 PM

[br]Dezira MD Fon Baskervil