Мопс
Публикувано: 22 December 2007 - 10:59 PM
Така е!
Струва си да дадеш 1000лв за родословно куче,но поне знаеш какво копуваш и колко е здраво!!
Но аз не разполагам с парите иначе нямаше и да се замисля да си взема 4-5 кучета ;D
Ако разполагах с много пари,просто нямаше сега да се надявам на нова година да ми дадат кученце :-
Струва си да дадеш 1000лв за родословно куче,но поне знаеш какво копуваш и колко е здраво!!
Но аз не разполагам с парите иначе нямаше и да се замисля да си взема 4-5 кучета ;D
Ако разполагах с много пари,просто нямаше сега да се надявам на нова година да ми дадат кученце :-
Публикувано: 23 December 2007 - 12:26 PM
Цитат
Какво става със срещата? Готови сме за тръгване! :yahoo:
Публикувано: 24 December 2007 - 10:47 PM
За всички наши форумници и приятели!!!!!!!!!!!
Весела Коледа !!!!!!!!!
Бъдете живи и здрави Вие и Вашите Мопсчета!!!!!!!
Много успехи и щастие!!!!!!!!!
Всички Ваши мечти да станат реални!!!!!!!!!
Обичам Ви!!!!!!!
Светла.
Весела Коледа !!!!!!!!!
Бъдете живи и здрави Вие и Вашите Мопсчета!!!!!!!
Много успехи и щастие!!!!!!!!!
Всички Ваши мечти да станат реални!!!!!!!!!
Обичам Ви!!!!!!!
Светла.
Публикувано: 25 December 2007 - 12:06 AM
Весели и на вааас :wub: :yahoo:
Публикувано: 26 December 2007 - 11:56 PM
Чудесно на следваща среща ще дойдем, само напишете къде и кога ще се състой.
Имам един въпрос към препатилите, след демодекоза колко е карантинният период? На мен ми казаха 3 месеца но чух че е 6 при нас минаха 4 месеца и засега всичко е ок, но незнам дали все още не е рано да се радваме :(
Имам един въпрос към препатилите, след демодекоза колко е карантинният период? На мен ми казаха 3 месеца но чух че е 6 при нас минаха 4 месеца и засега всичко е ок, но незнам дали все още не е рано да се радваме :(
Публикувано: 27 December 2007 - 10:02 AM
Цитат
Чудесно на следваща среща ще дойдем, само напишете къде и кога ще се състой.
Публикувано: 27 December 2007 - 03:03 PM
Цитат
GREGORI MD FON BASKERVIL-търси стопани,които ще го водят на изложби като порастне.
Това сладурче е за някой луд фен на тема Д-р Хаус.Ще си има един малък Грег в къщи ;D

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)