Мопс
Публикувано: 12 January 2008 - 07:15 PM
Много сме щастливи днес, защото Тайра се прояви като изключително смела майка и даде живот на 5 прекрасни бебета мопсчета :->) честито и на таткото - Редт Бътлър :yahoo:
специално искаме да благодарим за безценните съвети и помощ на Светлето и Маргарита - БЛАГОДАРИМ ВИ МНОГО!!!
Публикувано: 12 January 2008 - 07:56 PM
Цитат
Много сме щастливи днес, защото Тайра се прояви като изключително смела майка и даде живот на 5 прекрасни бебета мопсчета :->) честито и на таткото - Редт Бътлър :yahoo:
специално искаме да благодарим за безценните съвети и помощ на Светлето и Маргарита - БЛАГОДАРИМ ВИ МНОГО!!!
Много красиви бебета,много, много :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Честито на вас и на мама Тайра!!!!!!!!!!!!!! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 January 2008 - 08:49 PM
Цитат
Публикувано: 13 January 2008 - 09:14 PM
Ние с Астра бяхме заедно на разходка в събота. Светле, няма ли да ка4иш сним4ицииии? :blink: :wub:
Публикувано: 14 January 2008 - 10:18 AM
Цитат
Публикувано: 14 January 2008 - 10:36 AM
А иначе Нерон е рокер. Бръмчи с кожено яке - ето. И иска да прави любов с три пъти по големи кучета от него. Ще ни одерат кожуха някой път.
Публикувано: 14 January 2008 - 12:14 PM
ще качваме снимки на бебетата, разбира се, само малко да поотраснат. за сега дейностите им се свеждат до сукане и пискане - много са гласовити. :yahoo: за бъдещите им стопани не мислим в момента, а само бебетата да бъдат нахранени, защитени и доволни, и Тайра също.
относно модата да имаш мопс, която тресе мутресите в последно време, съм съгласна, че е така. другата "застрашена" порода са йоркитата, горките. и дори шарпеите, макар че са по-големички.
мисля че е крайно време да забранят продажбата на кучета в зоо магазините, където ги държат в аквариум! всеки път страшно се яодсвам като видя такова нещо. :rolleyes:
Публикувано: 14 January 2008 - 01:53 PM
Цитат
Публикувано: 14 January 2008 - 02:50 PM
а в БГ все едно продават бонзай-кучета и котки. ужас :o
Публикувано: 14 January 2008 - 04:22 PM
Цитат
Напълно съм съгласен. Тук във Варна положението е същото, даже ми разказаха как една такава имала мопс с нашийник Сваровски, а мутрата като излезели навън го пребивал, щото "не слушал". Еми, ЗООПОЛИЦАИТЕ ОТ ХЮСТЪН няма да се оправят тука с този манталитет!!!