Мопс
Публикувано: 29 January 2008 - 12:40 AM
ахахаха... Прекрасна вечер...
Ауу... няма такъв мишок просто. Много е миличка снимката на Неро в чантата... Нашият като го видяхме за пръв път така изглеждаше... но трябваше да чакаме още 1 месец, за да си го вземем...
И честно да си призная... този момент е може би един от най-щастливите за мен... когато за пръв път си видях Самуилката...
Ауу... няма такъв мишок просто. Много е миличка снимката на Неро в чантата... Нашият като го видяхме за пръв път така изглеждаше... но трябваше да чакаме още 1 месец, за да си го вземем...
И честно да си призная... този момент е може би един от най-щастливите за мен... когато за пръв път си видях Самуилката...
Публикувано: 29 January 2008 - 12:49 AM
И ние ще завършиме с една стаааара снимка на Аксел.
Нерон, Самуил, беше ни много приятно, но както казахме вече много сме уморени от играта днес с Лео, както и с една овчарка Сара и ми мрънка от доста време да си лягаме. Ще уважиме желанието му, така че приятна мопсовечер :yahoo:
Нерон, Самуил, беше ни много приятно, но както казахме вече много сме уморени от играта днес с Лео, както и с една овчарка Сара и ми мрънка от доста време да си лягаме. Ще уважиме желанието му, така че приятна мопсовечер :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 12:49 AM
Цитат
А сега познайте кое точно е нашето момче Неро! Най-любознателното и едричко точно по-средата с най-широко отворените очи. Още тогава е дал заявка, че ще е стихия.
Ахахаха Нероо... пък ние сме родени сами... и заради това се казваме Сам (по паспорт де... иначе сме си Самуил :yahoo:) Ей ни тука:

Ми Аксел... ние си нямаме такива маскировачни дрехи... ама добре се крием в чаршафите...
Особено като стане време за сън и трябва да ни гонят от леглото :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 12:59 AM
Бебешките снимки на Нери са правени от г-жа Линдзи със мобилен телефон, затова не са с особено добро качество и не стават за показване. Но тържествено обещавам, че неговите бебета живот и здраве ще имат най-хубавите бебешки снимки. За да им се радват повече хора. Лека нощ и от мене палавретини! Целувки.
Митьо Павлов (но не Пищова, а Обектива)
Митьо Павлов (но не Пищова, а Обектива)
Публикувано: 29 January 2008 - 09:43 AM
Цитат
Няма какво да правиш с опашката на Самуил ,тя си е много добре.Най важното за изложбено куче ,това е стойката,движения и отваряне на устата пред съдията.По принцип можеш да имаш и най красиво куче ,но ако то върви лошо в ринга и не стои добре в стойката, ще направи лошо впечатление на съдията.
Най добре вече да почнеш да се занимаваш с него.Като начало го слагаш долу на пода,на килимче.В дясната ръке взимаш някаква храна която той най много обича,но което не му даваш всеки ден ,а само като искаш да го поглезиш.После слагаш го в стойка и държиш храната пред муцунката на растояние 10-15 см. и му казваш с леко твърд тон " стойка".Като постои така поне 5 секунди му даваш да хапне това което държиш в ръката, почваш да го галиш и да казваш колко е добър.
Следващото обучение е за зъби ,то е по същия начин, само че леко отваряш устата и казваш с леко по твърд тон "зъби" ,като даде веднага му даваш храна и го хвалиш.
И така няколко пъти на ден,колкото имаш време.За две седмици ,ще видиш страхотен резултат.С времето той ще стои без да мърда все повече и повече.По принцип малките кучета се обучват много бързо,само че трябва да го правиш всеки ден.
Като го научиш, готови сте за победа в ринга. :->)
Най добре вече да почнеш да се занимаваш с него.Като начало го слагаш долу на пода,на килимче.В дясната ръке взимаш някаква храна която той най много обича,но което не му даваш всеки ден ,а само като искаш да го поглезиш.После слагаш го в стойка и държиш храната пред муцунката на растояние 10-15 см. и му казваш с леко твърд тон " стойка".Като постои така поне 5 секунди му даваш да хапне това което държиш в ръката, почваш да го галиш и да казваш колко е добър.
Следващото обучение е за зъби ,то е по същия начин, само че леко отваряш устата и казваш с леко по твърд тон "зъби" ,като даде веднага му даваш храна и го хвалиш.
И така няколко пъти на ден,колкото имаш време.За две седмици ,ще видиш страхотен резултат.С времето той ще стои без да мърда все повече и повече.По принцип малките кучета се обучват много бързо,само че трябва да го правиш всеки ден.
Като го научиш, готови сте за победа в ринга. :->)
Много Ви благодаря Светла... а предполагам и всички останали.. Това е много ценна информация....
Добре че я открих, защото вчера в навалицата толкова много писахме писахме... и щях да Ви пропусна поста.
Благодаря!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 01:14 PM
Цитат
Здрасти на всички,снощи май е имало купон :namigam:
Марги много ама наистина много ти благодаря :palec: :palec: :palec: :wub:
имам познат който ще ми помогне за другите снимки и в най скоро време ще кача и тях!
имам познат който ще ми помогне за другите снимки и в най скоро време ще кача и тях!
Ами, че весело си беше... Вие къде се бяхте покрили... Хайде, какви са новостите покрай вас... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 01:23 PM
Цитат
Цитат
Здрасти на всички,снощи май е имало купон :namigam:
Ами, че весело си беше... Вие къде се бяхте покрили... Хайде, какви са новостите покрай вас... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Мъчих се с глупавите снимки да ги кача де и пак не успях :huh:тази сутрин видях че Марги ми е пратила обработени та ги качих с 300-зора в галерията хич не ме бива с компа ;D