Мопс
Публикувано: 29 January 2008 - 02:24 PM
Цитат
Браво, браво, много хубави снимки :->)
МОПСИТА, направо раздвижихте форума - чудесно :yahoo: И толкова много моспо-кадри - можеш да ги гледаш с часове :wub:
Ето една снимка и на нашта шушона (по въпроса с имената всяка седмица имаме нов фаворит, но най-често - шушка, чушка, буби, дунди и пр. ;D ;D ;D) Тайра:
Публикувано: 29 January 2008 - 02:48 PM
Цитат
а по повод глезурченето ние сме на шийла-дебийла,шийльок-дебельок и тем подобни близки до истината :yahoo:
Здравей, ichipichi ,
мерси за пожеланията :wub: в най-скоро време ще качим още снимки на бебоците. супер интересни са и се променят с всеки изминал ден - растат буквално като малки сладки гъбки с намръщени муцки :P :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 02:51 PM
корема ми :-естественно веднага беше натирен на земята при което тоя малък дзвер като взе да драпа и да се набира по чаршафа се качи отново на леглото а до сега не успяваше :angry:познайте,първо ми раздърпа одеалото след което се намести и най безцеремонно заспа :kisel:На сутринта не стига че ме събуди с улизване на ушите :Бляк!:ами на сичкото огоре припика леглото балабар със мене :gnqv:Ужас какво да правя ;D??????
Публикувано: 29 January 2008 - 03:10 PM
Цитат
Недей да ми се сърдиш ама: аахахахахах... Много ви е весело... :yahoo: :yahoo:
Много се радвам, че оживлението предизвикано от някой тук присъствъщи
(ще ви погледна строго :P :P, но имена няма да казвам) е прихванало и други :P :P
Публикувано: 29 January 2008 - 03:11 PM
ние още не можем да се отучим от тоя навик, макар че аз съм въвела правилото - всеки да си знае леглото. като запсим обаче, г-ца Баскервил си отваря вратата на спалнята, проверява дали сме се унесли достатъчно, после с един скок се качва на леглото и веднага се снишава - да не я усетим!
придвижва се нагоре сантиметър по сантиметър, и на сутринта се оказва на моята възглавница, до главата ми - блажено заспала и похъркваща от удоволствие ;D... любов, какво да правиш! :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 January 2008 - 03:13 PM
Цитат
Публикувано: 29 January 2008 - 03:15 PM
Цитат
Ахахаха.... и при нас си отваря вратата на спалнята, обаче... още не се е качвал на леглото ... Като беше малък не можеше и сега като порасна още не е осъзнал, че е по-голям и му трябва съвсем малко усилие да се качи... Ама какво да го правиш... не вдява...
Чакайте да ви кажа една тайна: пък веднъж Самуилката като беше много малък ми наака леглото.... Оставих го за 2 секунди да отида до тоалетната и като се върнах... леле.... (добре, че никога не е имал разстройство) :yahoo: :yahoo: :yahoo:). Така че препикаването може да се окаже по-мъничкия проблем ... :P :P :P
Публикувано: 29 January 2008 - 03:20 PM
Цитат
Цитат
щото за ядене става въпрос... ей за това е толкова умен!!!
;D ;D ;DДа, ужасно са изобретателни - лакомията е страхотен двигател за развинтване на въображението B)
а за акането на леглото - и Тайра веднъж го направи като бебе, ама явно нещо ужасно много се беше объркала, милата. за щастие случката беше еднократна, а и тя всъщност се научи да тича в банята за всяка своя нужда от тоя тип, още на 2-ия ден като си я взехме в нас :->)
Публикувано: 29 January 2008 - 03:32 PM
Цитат