Мопс
Публикувано: 08 February 2008 - 02:03 PM
Цитат
Ехо привет и от нас :wub: леле тоя малкия какви вонливи ги пуска че и по терлици ;D ^_^снощи му дадох яйце за предястие и днес резултатът не закъсня :sarkastichen: ама само как пръцкаме!
Евакуацияяяяяяяя... (ние така крещим, когато това се случи... и бързо бягаме в другата стая). Оставяме злосторника сам със съчиненото от него... зловоние :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 08 February 2008 - 02:13 PM
Цитат
Абе тоз малкия спилко ги пуска както си спи,и понеже аз неска цял ден се опитвам да кача новите снимки на малкия и на големия звяр в галерията стоя на компа а тоз шмекер спи в краката ми и ги пуска едни злобарки мани мани ;D ;D ;D
Няма спасение значи!!!
Айде честито... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Време е да наденем противогазите :yahoo:
Публикувано: 08 February 2008 - 02:18 PM
Цитат
Успях да ка4а снимкитееее! На другата страница са! Enjoy... :wub:
УУУУ сега и аз ги виждам ... да се надяваме, че всички ги виждат....
Много е готин Буда...
ама много ошашкано гледа... Да не го водите там да му дупчат дупето... :yahoo:
Публикувано: 08 February 2008 - 02:20 PM
Цитат
Цитат
Абе тоз малкия спилко ги пуска както си спи,и понеже аз неска цял ден се опитвам да кача новите снимки на малкия и на големия звяр в галерията стоя на компа а тоз шмекер спи в краката ми и ги пуска едни злобарки мани мани ;D ;D ;D
Няма спасение значи!!!
Айде честито... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Време е да наденем противогазите :yahoo:
Публикувано: 08 February 2008 - 02:21 PM
Цитат
Публикувано: 08 February 2008 - 02:30 PM
Bambi, той така си гледаше като малък... Като теленце... Сега се оправи ве4е, де... Ама е много слади4ък и грозни4ък! Между другото, Буда като беше малък си беше доста грозноват, но след това за всеобща радост много се разхубави (малко като приказката за грозното пате). ;D :wub: Тези снимки ги пуснах спецялно за теб, Бамбалин4еее! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 08 February 2008 - 02:31 PM
Цитат
Bambi, той така си гледаше като малък... Като теленце... Сега се оправи ве4е, де... Ама е много слади4ък и грозни4ък! Между другото, Буда като беше малък си беше доста грозноват, но след това за всеобща радост много се разхубави (малко като приказката за грозното пате). ;D :wub: Тези снимки ги пуснах спецялно за теб, Бамбалин4еее! :wub: :wub: :wub:
Ей сега те набих с лопатата по главата... Как ще му казваш на милото, че е грозно... Много си е хубав даже!!!У-у-у!!! :huh: :yahoo: :yahoo: :huh: