Мопс
Публикувано: 10 February 2008 - 02:15 PM
Това е нашата Марга ,на младини.На тази снимка я награждават на поредна спечелена Балканиада.Тя е много пъти шампион на България,многократен победител на Балканиадите.Печелила доста награди и в чужбина.Заслужен треньор, сега съдийства почти на всички изложби по обездка и скокове. :->)Вижте какви хора имаме при нас.Тя не знае ,че ще пиша това и се надявам ,че няма да ми се расърди.
Публикувано: 10 February 2008 - 07:42 PM
Цитат
Това е нашата Марга ,на младини.На тази снимка я награждават на поредна спечелена Балканиада.Тя е много пъти шампион на България,многократен победител на Балканиадите.Печелила доста награди и в чужбина.Заслужен треньор, сега съдийства почти на всички изложби по обездка и скокове. :->)Вижте какви хора имаме при нас.Тя не знае ,че ще пиша това и се надявам ,че няма да ми се расърди.
Публикувано: 10 February 2008 - 10:43 PM
Хааа, аз мога да яздя, ама само до тръс... Стигне ли се до галоп умирам от страх и се хващам за врата на коня! ;D Голям смях съм... А Буда като види коне ги гледа като извънземни и иска да си играе с тях (нищо, 4е не им е в категорията ;D, ама той нали е B) ). Между другото дано да му мине кафявото под о4и4ките от сълзите, които му текат, 4е изобщо не ми харесва такъв! Майка ми му ги 4исти с нещо, което са и дали ветеринарите, ама и аз не разбрах то4но какво е...каза, 4е май има ефект! Вие как стееее? Днес сте много ску4ни нещооо! ;D :P :P
Публикувано: 10 February 2008 - 10:51 PM
Мале, мале - за два дни не сме влизали във форума и тука е станала истинска лудница! виждаме, че сте имали и доста вълнения и се радваме много, че вече се е възцарил обичайния МОПСОВСКИ дух на разбирателство и взаимна любов :wub:
добре дошли на Марти и Берти!
а за Марги в амплоато й на ездачка - БРАВО, МАРГИ!!! :->)
на всички останали приятели пращаме цели 6 мопски целувки :wub: :wub: :wub:
нашите бебета вече вилнеят яко - търчат насам-натам, играят си, хапят се и за 2 дни са пораснали много (като гъбки са ;D)
:sedni!: :pionercheta:
добре дошли на Марти и Берти!
а за Марги в амплоато й на ездачка - БРАВО, МАРГИ!!! :->)
на всички останали приятели пращаме цели 6 мопски целувки :wub: :wub: :wub:
нашите бебета вече вилнеят яко - търчат насам-натам, играят си, хапят се и за 2 дни са пораснали много (като гъбки са ;D)
:sedni!: :pionercheta:
Публикувано: 10 February 2008 - 11:36 PM
Ееееее, разби ме, adk! Толкова се разнежих... Меко казано са страхотни! Пу-пу! Много да ги нацелуваш и нама4каш! Дано скоро и Буда да стане татко, за да мога и аз да погушкам отново бебе мопс4е! :wub: