Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#301 Потребителят е офлайн   ichipichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2006 - 03:52 PM

здравей adk, ;)
според мен най-подходящата храна за всяко куче е тази,която му харесва.шийла, когато беше малка,я хранехме с роял канин.тя си я папкаше до известно време,но после я отказа.решихме да вземем друга и пробвах ме с педигри,и така вече повече от три години шийла си омита паничката с голям кеф b) .на доста места във форума чета-"не давайте на кучетата си педигри,чапи и други български боклуци,защото еди си какво",да но на шийла си й харесва,а и дано да не предизвикам съдбата,но ни се налага да ходим на вет най-много два пъти годишно и то веднъж за ваксина,та с две думи кученцето е здраво.
а по отношение на консервантите,вярвай ми няма храна,дори човешка,която да не съдържа такива(имам предвид купена разбира се).не вярвай на надписи от типа "без консерванти",това са антимикробни вещества,които се прибавят към фармацевтични продукти,ваксини,хр.продукти и др. с цел спиране развитието на микроорганизмите,които ги контаминират или се съдържат първично в тях.това го цитирам от учебника ми по микробиология.успех в намирането на подходяща храна.
много целувчици на тайричка. w)

#302 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2006 - 05:54 PM

Здравейте,

напоследък чувам доста мнения зо домашно приготвената храна, тъй като Биги само това папа- е даваме хранителни добавки и калций като допълнение, но на нея готовите храни не и харесват. Не мисля , че е лошо ако човек има време да приготвя храна- Вече сме дебелички

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#303 Потребителят е офлайн   Marinella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2006 - 06:52 PM

Боже, колко сте сладки w) w) w) Тя прилича на ангелче, не на куче!!!
А какво точно й приготвяш да яде?

#304 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2006 - 07:39 PM

Ами папаме пак пилешки супички - без подправки разбира се със много зеленчеци, варим и телешко и свинско месце l)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#305 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2006 - 11:47 PM

здравейте всички b)
и ние започнахме пак да готвим за Тайра /бяхме минали само на кучешка храна известно време/.
мога да кажа само, че наистина крехкото месце и свежите зеленчуци, й харесват най-много и ги яде с удоволствие! d) l)
днес нашата кучинка вечеря телешко с ориз и моркови bravoS докато й го сипвах в паничката, чак на мен ми потекоха лигите b)
така че явно наистина има нещо вярно в сентенцията,че трябва да даваме на кучето си това, което бихме яли и ние cheers

добър апетит и поздрави на всички- Шийла, Биги, Ралфи и мноооооооого w)
d)

#306 Потребителят е офлайн   Marinella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 12:21 PM

adk, ти кога започна да даваш на Тайричка супички и зеленчуци? Защото Ралф, миличкия, познава само Роял Канин с смесен с калций и малко витаминчета - дори не знае, че нещо друго може да става за ядене l) l) А от друга страна се чудя дали пък още не е малък. На първи април ставаме на 3 месеца victoryVVV

#307 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 01:12 PM

ооо, вече може да започваш да го разнообразяваш b) ние на Тайра й давахме супички още в началото - едно ядене месце, едно Роял Канин. но трябва постепенно да ги смесваш, за да свикне. най-важното е да му е вкусно! опитай и със зеленчуци, Тайра ги обожава!

как е Ралфи?
имате ли нови снимчици да ви видим? w)
сигурно е пораснал d)

поздрави и целувки от Тайра 1super

#308 Потребителят е офлайн   manolita Икона

Публикувано: 19 March 2006 - 04:04 PM

hi interesuva me za kolko gore-dolu i ot kade moga da si zakupq mops4e?

#309 Потребителят е офлайн   Marinella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 04:39 PM

Не знам дали има по-голямо диване от него.
Не се спира на едно място дори за секунда. d) d) d)
По тази причина не можем да си направим и снимки l) l) l) Ето една отпреди седмица- уловен и недоволен l)
Целувчици на Тайра и всички други сладурчета angelpik

Прикачени файлове

• Прикачен файл  rrr.jpg (120.94K)
    Брой сваляния: 129

#310 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 04:48 PM

ах, какво сладурче е Ралфи! w) страхотен е, става голям красавец! 1super забелязали ли сте,че на всички мопсита очите им излизат сини на снимка /може би от светкавицата/ ?
и при Тайра е така. на тази снимка все ме питат- ама как така вашият мопс е със сини очи ? angelpik
аз казвам- ами как, с лещи happydence
а за стоенето на едно място - няма такова положение при мопсовете, те нямат почивка! d) bravoS

manolita,
най-добре е да си купиш куче от развъдник,за да е с доказано родословие. никога от зоо-магазин! това по принцип важи за всички животинки. цените са около 300 - 400 евро някъде, доколкото знам аз.
успех! victoryVVV

Прикачени файлове

#311 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 06:23 PM

Цитат

ах, какво сладурче е Ралфи! w) страхотен е, става голям красавец! 1super забелязали ли сте,че на всички мопсита очите им излизат сини на снимка /може би от светкавицата/ ?
и при Тайра е така. на тази снимка все ме питат- ама как така вашият мопс е със сини очи ? angelpik
а за стоенето на едно място - няма такова положение при мопсовете, те нямат почивка! d) bravoS

manolita,
най-добре е да си купиш куче от развъдник,за да е с доказано родословие. никога от зоо-магазин! това по принцип важи за всички животинки. цените са около 300 - 400 евро някъде, доколкото знам аз.
успех! victoryVVV

Дь се запознаем

Прикачени файлове

User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ

#312 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 06:30 PM

Цитат

Цитат

ах, какво сладурче е Ралфи! w)  страхотен е, става голям красавец!  1super забелязали ли сте,че на всички мопсита очите им излизат сини на снимка /може би от светкавицата/ ?
а за стоенето на едно място - няма такова положение при мопсовете, те нямат почивка! d)  bravoS

manolita,
успех! victoryVVV

Дь се запознаем

ДЖУДИ

Прикачени файлове

User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ

#313 Потребителят е офлайн   Marinella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 07:18 PM

Хей, вече си имаме ново попълнение super best
Колко сте големи? w)

#314 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 07:26 PM

здравей, Джуди!
добре дошла в нашата мопска дружинка!!!
victoryVVV

колко е голямо твоето сладурче? на снимките ми изглежда на няколко месеца. така ли е?
разкажи ни всичко за нея! bravoS
много е красива w)

#315 Потребителят е офлайн   ichipichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 08:08 PM

здравей и от нас джуди b)
надява ме се да ти хареса тук,което е почти сигурно super best
разкажи ни повече за вас.
пу,пу да не съм му уроки,но ралфи става все по-сладък w)
а за очите и аз съм забелязала,че винаги са сини.а на вас прави ли ви впечатление,че освен това винаги излизат и малко на криво,в крайно ляво и крайно дясно положение nono,поне на мен така ми изглежда.
поздрави на всички
d) d) d)

#316 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 08:10 PM

Цитат

здравей, Джуди!
добре дошла в нашата мопска дружинка!!!
victoryVVV

колко е голямо твоето сладурче? на снимките ми изглежда на няколко месеца. така ли е?
разкажи ни всичко за нея! bravoS
много е красива w)

Моита сладорана е на 9 месеца. d)
User's Signature

#317 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 08:12 PM

На 9 месеца

Прикачени файлове

User's Signature

#318 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 08:17 PM

От 2 месеца е с мене неразделнисме това я и малко разглези не мога нищо да и откажа
User's Signature

#319 Потребителят е офлайн   ichipichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 08:56 PM

а къде е била преди да я вземеш bl)
по принцип никой не може да откаже на тези сладури,така че всичко е наред w)

#320 Потребителят е офлайн   radostt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2006 - 09:14 PM

Здравейте всички b) извиняваме се че напоследък никакви ни няма ,но се готвим за изложба 1super радвам се че всички сте добре bravoS bravoS и ние с Дейзи сме чудесно super best
Добре дошли и на новите членове в мопската групичка r) хубаво е че се разраства bravoS bravoS
някой от вас ще ходи ли в Пловдив ?нали няма да ни оставите самички r)
виждам че Тайричка е в супер форма ,хайде да ви водим victoryVVV victoryVVV
User's Signature

[br]Dezira MD Fon Baskervil

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема