Мопс
Публикувано: 18 February 2008 - 11:07 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 11:44 PM
Цитат
Мопсовете най-4есто стават околко 10-11 килограма. Мъжките завършват цялостния си вид на 2 годишна възраст. И да, много се скубят-ЦЕЛОГОДИШНО! Марги, Светле, поправете ме, ако греша! :wub:
Публикувано: 18 February 2008 - 11:53 PM
Цитат
Аз мисля, 4е не е нормално да има бяло петно... Поне аз не съм виждала! :wub:
Публикувано: 19 February 2008 - 10:17 AM
Цитат
Публикувано: 19 February 2008 - 10:30 AM
Цитат
Цитат
Дебели?! :huh: ужас, някои хора просто не виждат мопската КРАСОТА :wub:
ами нали сме си така, леко закръглени - и в това ни е чара :wub:
онзи ден видях едно кльощаво мопсче и изглеждаше доста странно...
което ми напомня, че миналата година и на нас ни направиха лека забележка, че трябва да свалим някое килце... ама Тайра така се впечатли, че взе, че забременя, та да се закръгли максимално ;D ;D ;D
така че, Ева, не си го слагай на сърце - НИЙ СМЕ НАЙ-КРАСИВИ И СМЕ НАЙ-ДОБРИ :wub:на следващата изложба покажем пак какво можем!
На 6 месеца сме и тежим 7,3 кг, май и ние сме в категорията на закръглените :yahoo:! В Киев обаче никой не каза и дума за това на изложбата :->)!
Като стана дума за клуб "Мопс", как може и ние от далечна Украйна да станем негови членове? Членуваме обаче в Украинската киноложка организация, това надявам се не е проблем...
Публикувано: 19 February 2008 - 12:25 PM
Цитат
;D Аз не сьм собственичката на Ипи (момчето е в София). А парка е в Тракия :P , на снимките в галерията са моите госпожици ;D
Публикувано: 19 February 2008 - 12:52 PM
Чиита да знаеш че няма отърване от нас ние сме на всеки километър :->)
Публикувано: 19 February 2008 - 01:15 PM
Публикувано: 19 February 2008 - 01:23 PM
Цитат

;D

;D

Публикувано: 19 February 2008 - 02:12 PM
Цитат
На всяка цена ще ги съберем и без това Фифа кипи от енергия и колкото и да обикалям квартала , ако не намерим някой ,който е на нашия акъл ,умора нямаме.
На нас ни е най-удобно в неделя за една мопсо-френска среща ;D
Цитат
Ааааа не искаме да се отърваваме от вас.Ама много мопс изложба беше в неделя ,май бяхте най-масовата порода :->)
Мечтая си някой ден и толкова французи да има в ринга ;)
Публикувано: 19 February 2008 - 05:14 PM
Цитат
Цитат
Мопсовете най-4есто стават околко 10-11 килограма. Мъжките завършват цялостния си вид на 2 годишна възраст. И да, много се скубят-ЦЕЛОГОДИШНО! Марги, Светле, поправете ме, ако греша! :wub:
Нямаш грешки! :yahoo: :wub:
Публикувано: 19 February 2008 - 05:16 PM
Цитат
Черните могат да имат ,бяло на гърдите.Бежовите - не.
Публикувано: 19 February 2008 - 05:18 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Дебели?! :huh: ужас, някои хора просто не виждат мопската КРАСОТА :wub:
ами нали сме си така, леко закръглени - и в това ни е чара :wub:
онзи ден видях едно кльощаво мопсче и изглеждаше доста странно...
което ми напомня, че миналата година и на нас ни направиха лека забележка, че трябва да свалим някое килце... ама Тайра така се впечатли, че взе, че забременя, та да се закръгли максимално ;D ;D ;D
така че, Ева, не си го слагай на сърце - НИЙ СМЕ НАЙ-КРАСИВИ И СМЕ НАЙ-ДОБРИ :wub:на следващата изложба покажем пак какво можем!
На 6 месеца сме и тежим 7,3 кг, май и ние сме в категорията на закръглените :yahoo:! В Киев обаче никой не каза и дума за това на изложбата :->)!
Като стана дума за клуб "Мопс", как може и ние от далечна Украйна да станем негови членове? Членуваме обаче в Украинската киноложка организация, това надявам се не е проблем...
Вие сте наши членове.Като се приберете ,ще попълните само една молба. ;) ;) ;)