Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3361 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 March 2008 - 05:22 PM

Цитат

Цитат

Не, не ходим по изложби. Бари няма родословие.  :blink:
Представям си каква сладка картинка са бебчовците около Чара :yahoo:

На последната снимка Чочи се е надупила и лае,за да накара Чара да я закачи.Жалко,че не може да се качи клип.Или аз не мога??

Хахаха ;D Чочолина е голяма бандитка, да знаеш ;D като гледам как се закача с кака си Чара и то от първа среща.... ;D ;D ;D много е игрива! :wub: :wub: :wub:
ще е страхотно ако можеш да качиш клипче. мисля, че може да го качиш във vbox7.com или youtube.com и да ни дадеш линк към него да го гледаме  ;) не знам, ако има друг начин, нека останалите да си дадат мнението.
мерси за снимките! направо ми стоплиха сърцето :->) :->) :->)

#3362 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:29 PM

Малко се изпишкаха,а Данте се поизака.Картинката е супер...Данте като подуши Роял Канина на дамите,отказа да яде неговата си храна.При нас е весело :P

#3363 Потребителят е офлайн   Alexa76 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2008 - 05:31 PM

Цитат

Мечта,но същевременно и малка лудница.А сега май ще имам още няколко кученца и ще стане СУПЕР ЯКО...

Направо не мога да ви се нарадвам. Аз едвам склоних мъжа ми за едно куче (сега сме в преговори за още едно мопсче) пък за такава бройка просто не знам. :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#3364 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:34 PM

Цитат

Малко се изпишкаха,а Данте се поизака.Картинката е супер...Данте като подуши Роял Канина на дамите,отказа да яде неговата си храна.При нас е весело :P

Хихихих, а Данте на каква храна беше? щото Рояла момичетата си го ядат откакто започнахме да ги захранваме. те друга храна не са яли. нали тези гранули са най-полезни за тях, не сме им давали друго, за да не станат лакомии като майка си - тя яде АБСОЛЮТНО всичко ;D като прахосмукачка е :->)

#3365 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:38 PM

Цитат

Цитат

Цитат

На последната снимка Чочи се е надупила и лае,за да накара Чара да я закачи.Жалко,че не може да се качи клип.Или аз не мога??

Хахаха ;D Чочолина е голяма бандитка, да знаеш ;D като гледам как се закача с кака си Чара и то от първа среща.... ;D ;D ;D много е игрива! :wub: :wub: :wub:
ще е страхотно ако можеш да качиш клипче. мисля, че може да го качиш във vbox7.com или youtube.com и да ни дадеш линк към него да го гледаме  ;) не знам, ако има друг начин, нека останалите да си дадат мнението.

Сузи нещо нямаше апетит,но Чочка направо ще влезе в купичката.Двете със Скарлет станаха като КУБчета.Няма да им вече да ядат на корем.Когато си дойде Деси/дъщеря ми/,преди да ме "покани" да освободя "компа",ще я помоля да намери вариант да ви изпратим клип на веселото семейство...

#3366 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Сузи нещо нямаше апетит,но Чочка направо ще влезе в купичката.Двете със Скарлет станаха като КУБчета.Няма да им вече да ядат на корем.Когато си дойде Деси/дъщеря ми/,преди да ме "покани" да освободя "компа",ще я помоля да намери вариант да ви изпратим клип на веселото семейство...

Ще бъде супер ;D поздрави дъщеря си и съпругата си от нас с Алекс :yahoo:
а за Сузи - тя по принцип е малко по-злояда. може да й накиснеш 15 мин. гранули във вода, малко да поомекнат, и да й ги дадеш изцедени. така ще ги изяде. а може просто да не е била гладна.

#3367 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:42 PM

Цитат

Цитат

Хихихих, а Данте на каква храна беше? щото Рояла момичетата си го ядат откакто започнахме да ги захранваме. те друга храна не са яли. нали тези гранули са най-полезни за тях, не сме им давали друго, за да не станат лакомии като майка си - тя яде АБСОЛЮТНО всичко ;D като прахосмукачка е :->)

Светла го е хранила с Бош-някаква немска.Тя ме заведе до борсите и аз от там купих 1 чувал Роял Канин/за момичетата/ и един Бош/за момъка/.

#3368 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:43 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Светла го е хранила с Бош-някаква немска.Тя ме заведе до борсите и аз от там купих 1 чувал Роял Канин/за момичетата/ и един Бош/за момъка/.

Гранулите на Роял Канин са доста ароматни и леко мазнички стоят, нормално е да му е харесала. девойките я обожават  ;D

#3369 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:47 PM

Цитат

Цитат

Мечта,но същевременно и малка лудница.А сега май ще имам още няколко кученца и ще стане СУПЕР ЯКО...

Направо не мога да ви се нарадвам. Аз едвам склоних мъжа ми за едно куче (сега сме в преговори за още едно мопсче) пък за такава бройка просто не знам. :rolleyes:

Ние си продадохме апартамента и си купихме къща с двор.Изляхме си площадка с люлка,с малки градинки за цветя.При нас има място къде да играят,да бягат...В къщата имаме свободен етаж,където можем да ги прибираме и отопляваме зимата.

#3370 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:49 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ние си продадохме апартамента и си купихме къща с двор.Изляхме си площадка с люлка,с малки градинки за цветя.При нас има място къде да играят,да бягат...В къщата имаме свободен етаж,където можем да ги прибираме и отопляваме зимата.

Много добре звучи, а най-хубавото е, че ще има и къде да тичат и да играят свободно ;) ще пращаш снимки :yahoo:

#3371 Потребителят е офлайн   MagDeIv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 05:59 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

а за Сузи - тя по принцип е малко по-злояда. може да й накиснеш 15 мин. гранули във вода, малко да поомекнат, и да й ги дадеш изцедени. така ще ги изяде. а може просто да не е била гладна.

Благодаря,ще ги поздравя.Като идвате лятото на море,ще ви запозная!А за Сузи-тя си беше подутичка,но ако е свикнала с накистати гранулки,веднага ще ги полея с топла водичка за да са готови за довечера.На нея и идва малко в повече любовта на Данте,той така я мачка,чак я првърта през гърба от близане-малко  е садо в отношенията,но...

#3372 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 06:47 PM

Цитат

Гери ако щеш вярвай обаче ти пиша едно и също нещо вече 3 пъти и все нещо става и не мога да пусна отговора.
При нас има доста пакости на последък но да почна с това че миналата вечер имаше голяма полицейска акция у дома.От чантата с покупки на мама Ани изчезна безследно шоколадов кроасан, за последно той беше видян в чантата с покупките които за малко бяха оставени в кухнята но за съжаление не бяха охранявани.След мащабна 12 часова изморителна акция домашната полиция откри мястото на престъплението и следи от кроасана.С прескърбие съобщаваме на многобройната аудитория че бяхя открити тленните останки на въпросния кроасан които бяхя под формата на трохички които престъпникът беше забравил на местопрестъплението там беше открита и нещасната опаковка която беше зверски раскъсана на парчета.Продължава издирването на неизвестния извършител!

Разби ме. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DУмрях от смях.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3373 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 07:03 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Здравейте!!! Трите момиченца/женските мопсчета-Сузи,Скарлет и Чочолина/ на Кристи и Алекс са вече в гр.Добрич.Малкия мъж-Данте-също.Още снощи припламна искрата на любовта между Сузи и Данте.Дъщеря ми и съпругата страшно много ги харесаха.Всички ще се грижим за тях неуморно и с любов!Очаквайте снимки...

Давайте снимки..............радвам се,че поне ще продължаваме да си ги виждаме и добре дошли в нашето  семейство :yahoo: :yahoo:СНИМКИ МОЛЯ ВИ .............. ;)

Благодаря за топлото посрещане!!! Ивелин Николов ми е името-обикновено ме наричат-Иво.Ще опитам да кача малко снимки-дано се справя...

Как пътува с тая кола чудо? ;D По едно време така се оплаших и за теб и за кучета.
Добре дошъл в нашия малък семеен форум. :yahoo:
Данте и всички малки аз захранвам с Роял канин стартер, после като пораснат ги слагам на друга храна.Бош за малките кученца не лоша и ми харесва ,ползвам я от един месец и съм доволна.Хубаво да не му даваш Стартер,давай му неговата.Това е като съвет ти сам ще решиш. :blink: :blink: :blink: :blink:
:blink: :blink: :blink: :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3374 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 07:17 PM

Лелееееееее,колко страници сте изписали,докато аз си боледувам.Едвам смогнах да ги изчета.Иво радвам се,че сте пристигнали благополучно и всичко при вас е наред с малките палавници.Добре дошъл в нашия форум. :yahoo:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3375 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 07:27 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

ще е страхотно ако можеш да качиш клипче. мисля, че може да го качиш във vbox7.com или youtube.com и да ни дадеш линк към него да го гледаме  ;) не знам, ако има друг начин, нека останалите да си дадат мнението.

Благодаря,ще ги поздравя.Като идвате лятото на море,ще ви запозная!А за Сузи-тя си беше подутичка,но ако е свикнала с накистати гранулки,веднага ще ги полея с топла водичка за да са готови за довечера.На нея и идва малко в повече любовта на Данте,той така я мачка,чак я првърта през гърба от близане-малко  е садо в отношенията,но...

Забравих да кажа ,че проведох доста разговори с Иво и виждам в него бъдеще и смятам ,че ще стане добър развъдчик и кинолог. :->)А най важното че обича животните и това му личи.
Пожелавам му успех в начинанието.С каквото мога ще помагам и не само аз, тук при нас може да расчита на всички.Вече имаме наши хора и в Добрич. :->)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3376 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 07:29 PM

Цитат

Лелееееееее,колко страници сте изписали,докато аз си боледувам.Едвам смогнах да ги изчета.Иво радвам се,че сте пристигнали благополучно и всичко при вас е наред с малките палавници.Добре дошъл в нашия форум. :yahoo:

Стига си боледувала, искам те здрава и весела!  ;) ;) ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3377 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2008 - 07:38 PM

Светле ще ходите ли на изложбата в Банско?
Я кажи как върви котешкото ухажване? :kotence: :kotence: :kotence:
:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3378 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 March 2008 - 07:39 PM

Марги изпитана рецепта греяно вино на вечеря или люта ракйка ще видиш колко бързо ще оздравееш! :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3379 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2008 - 08:56 PM

Цитат

;D Тя Сузи нищо, че е мъничка, е много жилава и смела - даже докато беше в нас, бореше братчетата и сестричките си, така че е свикнала със задните салта ;D :wub:

#3380 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 09:20 AM

Цитат

Светле ще ходите ли на изложбата в Банско?
Я кажи как върви котешкото ухажване? :kotence: :kotence: :kotence:
:wub: :wub: :wub:

Нямам компания и няма да ходя,сама не ми се ходи. :'(
За ухажването нищо не мога да кажа ,от тях зависи ,при тях не като при кучета,не можеш да кажеш как и кога става,всичко в Божии ръце, но на моята мома вече и време стана на две години. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • Последна »