Мопс
Публикувано: 06 March 2008 - 10:29 AM
Здравейте всички :wub:
как сте днес? какво правят мопситата?
Иво, как са нашите момичета :wub: ;) и нааааааааай-вече Чочолина ;D играят ли?
Ред и Джонката по цял ден дивеят из къщи. вчера, както предполагах, бяха разказали играта на картонената кутия. а вече се хвърлят да се борят и с майка си, която им отвърща. наистина са сладка картинка, трябва да взема и аз да кача клипче ;D Иво, какво стана с твоето клипче? чакаме го си интерес :->)
пожелавам на всички много хубав ден. на Марги по-специално да оздравява бързо! :drugarche:
и мопски целувки за всички!!! :Танц:
как сте днес? какво правят мопситата?
Иво, как са нашите момичета :wub: ;) и нааааааааай-вече Чочолина ;D играят ли?
Ред и Джонката по цял ден дивеят из къщи. вчера, както предполагах, бяха разказали играта на картонената кутия. а вече се хвърлят да се борят и с майка си, която им отвърща. наистина са сладка картинка, трябва да взема и аз да кача клипче ;D Иво, какво стана с твоето клипче? чакаме го си интерес :->)
пожелавам на всички много хубав ден. на Марги по-специално да оздравява бързо! :drugarche:
и мопски целувки за всички!!! :Танц:
Публикувано: 06 March 2008 - 01:29 PM
Цитат
Криси дай снимки на момчетата.
Марги оздравявай бързо и да снимаш Орнела и бебоците да ги видим моля те. :wub:
Марги оздравявай бързо и да снимаш Орнела и бебоците да ги видим моля те. :wub:
Гери,
довечера ще пусна снимки, че напоследък съм ужасно изморена и като се прибера, припадам направо и заспивам. тази вечер ще ги хвана в кадър двамата калпазанчовци и ще ви ги покажа ;)
Публикувано: 06 March 2008 - 11:31 PM
Цитат
Малееееееееееееееееееееееееееее, разкошни са :yahoo: :wub: :wub:
На втората снимка в дясно кой е, направо ми грабна сърцето, още от сега се вижда, че е голям красавец :->) :->) :->)
На втората снимка в дясно кой е, направо ми грабна сърцето, още от сега се вижда, че е голям красавец :->) :->) :->)
на първата снимка централно ;D и на втората в дясно е Джонката. до него е брат му - Ред.
Ред е този и който се е метнал да се бори с Тайра ;D ;D ;D
Публикувано: 06 March 2008 - 11:46 PM
Цитат
Джонката, ще покорява женските сърца ;D ;D ;D нямам думи просто за него :yahoo: А за момичетата, направо ми стана на мен мъчно, пък на теб не знам :'( но смятам, че са попаднали в добри ръце, прекарваха си чудесно на снимките :blink:
Ами, какво да ти кажа... за мене си беше голяма драма :( но се радвам, че са при добри и грижовни хора :blink:
Публикувано: 07 March 2008 - 11:38 AM
Цитат
..Данте и всички малки аз захранвам с Роял канин стартер, после като пораснат ги слагам на друга храна.Бош за малките кученца не лоша и ми харесва ,ползвам я от един месец и съм доволна.Хубаво да не му даваш Стартер,давай му неговата.Това е като съвет ти сам ще решиш. :blink: :blink: :blink: :blink:
:blink: :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 07 March 2008 - 12:38 PM
Цитат
Цитат
Цитат
..Данте и всички малки аз захранвам с Роял канин стартер, после като пораснат ги слагам на друга храна.Бош за малките кученца не лоша и ми харесва ,ползвам я от един месец и съм доволна.Хубаво да не му даваш Стартер,давай му неговата.Това е като съвет ти сам ще решиш. :blink: :blink: :blink: :blink:
Абе кои сте вие и за какво се борите,айде без такива..............
С какво ги храни то си е нейна работа.............те затова са и хубави кучетата......моля ви откъдето сте дошли айде........
Публикувано: 07 March 2008 - 12:42 PM
Цитат
Цитат
Цитат
С котешка храна на Еукануба си хранех големи кучета ,и който знае и вижда моите кучета,знае за къква кондиция става дума.Само че ,свърши за съжаление иначе Еукануба една доста хубава премиална храна, и доста скъпа.
Малки кученца винаги съм хранила и ще храня само с роял Канин стартер,и препоръчвам га на всички.После като пораснат всеки може сам да си избира с къква храна да си храни своето куче. ;)
И ако решихте ,че можете да ме дискридитирате ,няма да стане ,не храня моите кучета с евтина храничка от типа на Дарлинг,Педигри,Чарли и т.н. Винаги ги храня с премиални храни и така ще бъде.Защо не отийдете в близкото магазинче и не попитате колко струва Еукануба, та да си направите елементарна сметчица ,че Еукануба и Роял канин на една цена.И за такива като Вас които много разбират искам да кажа ,че преди да купя за кучета ,котешка Еукануба и то от най скъпа -китен за малки котенца ,си направих консултация при вет.доктор.И мога да кажа ,че кучета могат да ядат котешка храна,но никога котки не трябва да се хранят с кучешката. ;)
Публикувано: 07 March 2008 - 12:54 PM
Всеки си храни кучето с това, което смята, че е най-ползено.
Ние на нашите им даваме Роял Канин Стартер. :sedni!:
Гери, мале, като гледам колко спокойно е било при вас ;D ;D ;D
С тези две момченца! Как се казва синът ти? Голям сладур е и виж как хубаво си играят с Голфи :->) :wub:
Ние на нашите им даваме Роял Канин Стартер. :sedni!:
Гери, мале, като гледам колко спокойно е било при вас ;D ;D ;D
С тези две момченца! Как се казва синът ти? Голям сладур е и виж как хубаво си играят с Голфи :->) :wub: