Здравейте отново! Искам да помоля за съвет,относно родословието на Кимба! Когато го купих за него съм платила 350 евро , в предварителния разговор по телефона преди покупката ми беше казано че има родословие. Когато отидох в София на дадения ми адрес бях допусната да вляза в една къща в която имаше няколко клетки с кученца. На двора също имаше кучета! Беше ми казано да изчакам докато мопса ми буде донесен от "другият им кучкарник". След около 30 мин доиде някакво момче и ми донесе кученцето.Когато попитах За последно колко пари трябва да дам ми казаха 350 евро,попитах какви документи ще ми бъдат дадени + родословието ми беше казано че за тези пари ще получа само паспорт с вакината,а за родословието трябва да платя още 150 евро.Жената каза че ништо не е споменавано в разговора по телефона и ако искам родословие да и платя сумата ! Понеже нямах други пари, а малкото беше се гушнало в мен реших да избера Кимба дори и без родословието ! Дотук ви разказвам за това как се срещнах с моето четириного братче. Молбата ми към Вас е следната, ако потърся тази жена дали би могло да ми бъде издадено родословие сега. Когато Кимба вече е на година и три месеца - ако въобще е имал такова. Жената и неиния "кучкарник" са в София. Ще опитам мирно и кротко да се разберем, ако ли не ще ви пусна неиния адрес и телефон за да не попадате и вие в такива капани. А относно Кимба с родословие или не аз и моето семеиство го обожаваме.Рекламно лице е на два мебелни магазина и всички хора в родния ми град,и малки и големи го обожават. Ще ви бъда благодарна ако ми пишете!
С обич и поздрави към всички собственици на мопс и самите мопсчета от vizit_f и Кимба!