Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#361 Потребителят е офлайн   vizit_f Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2006 - 08:43 PM

паспорта е БГ имаше само една лепенка с една ваксина и на мястото на породата и датата за раждане бяха сменени данните !

vizit_f, моля, пишете на български ! Благодаря за разбирането !

#362 Потребителят е офлайн   radostt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 08:54 PM

Здравейте vizit_f и Кимба b) големи сте сладури super best ,нямам думи да се изкажа за това което ти се е случило,направо е отвратително че има такива хора ,а най-лошото е че остават ненаказани NNN
Не смятам че вече ще можеш да си вземеш родословието,пък и толкова време си си обичала кученцето без родословие едва ли то ще промени обичта ти b) ,но можеш найстина да напишеш адреса и телефоните на тази крадла и хората да научат ,така никой няма да си взима кученца от нея ,това няма да е малко наказание dribble
User's Signature

[br]Dezira MD Fon Baskervil

#363 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 09:01 PM

Цитат

pasporta e BG ima6e samo edna lepenka s edna vaksina i na mqstoto na porodata i datata za rajdane bqha smeneni dannite!

Здравейте!
Значи това куче е родено в България.Ако беше внос то тогава паспорта нямаше да е български.Не мъсля че тази жена ще Ви даде родословие,тя просто не има такова.Много съжалявам но надали ще мога да Ви помогна.Мъсля че няма да спрете да го обичате.Мопс заслужава да бъде много уважаван и обичан.
r)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#364 Потребителят е офлайн   vizit_f Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 09:51 PM

Много ме е яд заради такива работи,яд ме е че можех да водя кученцето си по изложби а заради такива хора,то няма да може да се яви на изложби!Лично според мен то е много сладко,както и вашите разбирасе(да няма сърдити),но пък какво пък сега аз си го избрах такова и то не заради тея изложби а защото ме очарова още от първия миг в които го видях!ще пробваме все пак да доидеме на някои от изложбите да се видим може би,ако и вие имате желание!

Прикачени файлове

#365 Потребителят е офлайн   radostt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 09:56 PM

vizit_f Заповядай l) ще се радваме да се запознаем super best super best
User's Signature

#366 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 10:02 PM

Цитат

Много ме е яд заради такива работи,яд ме е че можех да водя кученцето си по изложби а заради такива хора,то няма да може да се яви на изложби!Лично според мен то е много сладко,както и вашите разбирасе(да няма сърдити),но пък какво пък сега аз си го избрах такова и то не заради тея изложби а защото ме очарова още от първия миг в които го видях!ще пробваме все пак да доидеме на някои от изложбите да се видим може би,ако и вие имате желание!

Здравей!
Все пак ти препоръчвам да натиснеш тези хора от които си взела кучето.Натисни ги твърдо току виж ще измъслят нещо.Не се предавай,ти си в правото си.Аз съм зад теб.
С уважение.Светла. d)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#367 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 10:04 PM

До Радост!
Нищо не си казваш за нашия Жофруа артист!!!!!!!!!!!!!!!!!! victoryVVV victoryVVV victoryVVV victoryVVV
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#368 Потребителят е офлайн   vizit_f Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 10:05 PM

също искам да попитам дали някои има представа когато се ваксинират малки кученца дали ветеринарния доктор записва някъде след като им слижи ваксините и лепенките в паспортите!

#369 Потребителят е офлайн   radostt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 10:09 PM

Цитат

Нищо не си казваш за нашия Жофруа артист!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

b) Честито bravoS bravoS bravoS найстина е много хубав ,няма как да не се влюбят в него ,ще го гледаме когато излезе филма а и надяваме се да направиш още снимки super best super best

Радвам се много и е страхотно че заставаш зад vizit_f и искаш да и помогнеш ,стига да може да се направи нещо bravoS Поздравления victoryVVV victoryVVV victoryVVV
User's Signature

#370 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 10:15 PM

Цитат

също искам да попитам дали някои има представа когато се ваксинират малки кученца дали ветеринарния доктор записва някъде след като им слижи ваксините и лепенките в паспортите!

Виж,по принцип лекарите пишат в тяхните книги и отбелязват всичко.Само дето не съм сигурна за вакцините.Но виж какво пише на печата на ветеринара по тази печат можем да намерим този доктор.
Светла. d)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#371 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 10:36 PM

vizit_f, Кимба е много красив, така че не се ядосвай толкова за родословието! r)
ако успееш да си го вземеш - добре, но ако не- няма значение, защото това няма да промени отношението ти към твоя любимец.
но наистина напиши името и адреса на тези обирджии, за да не се подведат и други хора да си купуват мопс от тях! oleeee
те заслужават публично порицание!

Честито на Жофруа за началото на филмовата му кариера! bravoS d)
желаем ви много успехи b)
а в какъв филм точно ще се снима? как се казва?

поздрави на всички ви victoryVVV

#372 Потребителят е офлайн   vizit_f Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 11:15 PM

Благодаря на всички за милите думи и подкрепата към мен и Кимба!И лично благодаря на Светла Конова за подадената ръка.Вие сте страхотни.Наистина Ви благодаря!

Прикачени файлове

#373 Потребителят е офлайн   vizit_f Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 11:58 PM

За адк,сега забелязах че в едно от предните ти писма кудето му беше объркала пола ме питаш колко е голям и прави ли бели!Значи Кимби е на 1 год и 3 месеца точно днес!Много голям сладур е,страшно чаровен!Интересно че не е чак толкова пакостлив!През деня седи сам в къщи,слъша музика и си играе с купът играчки който има у дома!Живеем в 2-етажна къща и то голяма а тои я обхожда на всеки 10 мин.От сем.ми мен най-много си ме обича постоянно ходи на 2-те.до моята стая да ме търси когато ме няма през деня или вечерта(казват родителите ми)или спи върху якетата ми(имам адет да ги оставям на фотиоила в хола)когато маика ми се опита да измъкне някое от якетата под него,тои почва да ръмжи!Голям е ревнивец!Вечер заспива само с мен,иначе отива с наще в спалнята отваря си широко вратата към входната и застава на пост кога ще се прибера.Докато аз не си доида тои не заспижа!Спи под одеалото ми на едната ми ръка и хърка толкова силно че чак на моменти ме подлудява!В момента много му се спи,даже ми заспа в ръцете!Така че мисля да ходим да си лягаме!
др. път ощте за сега Чао от мен и него!поздрави на всички,и целувчици за всички мопсчета!

Прикачени файлове

#374 Потребителят е офлайн   {baby_love} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 09:44 AM

Много съм щастлива за моето детенце вчера на изложбата взе 1во място , много се гордея с него , Светла и на теб съм ти много благодарна за красивото куче което имам . На изложбата имаше един международен садия който ми каза че ще е грехота ако Арни не го водя на изложби , но за жалост аз нямам много свободно време :( .....

Арни вчера беше много щастлив получи 15кг. храна и грамота b)Рита също взе награда тя е на 1во място при женските а на второ е една друга мопска голяма сладурана -Арабела със нас беше и малкия Yori но той само наблюдаваше какичките и батковците какво правят(скоро ще постна и снимки ) ....А от днес вече Арни го водя при Рита да прави бебенца :)

Добре дошли на Кимба и visit_f , големи сте сладури bravoS

#375 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 09:57 AM

хей, честита награда на Арни, {baby_love}!
поздравления, продължавайте в същия дух!!! cheers
много се радваме за вас! разкажи как мина цялата изложба, как се държа Арни, какво се случи по-интересно, какви други породи имаше r)
и чакаме снимки! angelpik честно да ти кажа, нямам търпение и Тайра да започнем да я водим по изложби, ама...още малко 1super d)

vizit_f,Кимба явно наистина е много привързан към теб! освен това е и наистина сладък. w)
Тайра в момента е по-малка от него- на 5 месеца и сме в периода на усиленото правене на бели.
даже сега й се скарах малко, защото дъвче възглавничките на дивана, /които може да докопа/ , къса ги не слуша хич като й кажеш НЕ... n)
така че.............Ради, май неделното училище ни зове l)

#376 Потребителят е офлайн   radostt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 10:26 AM

w) хе-хе l) да ти кажа честно Криси ,Дейзи докато беше малка беше супер послушна r) ходеше само в краката ми ,не се интересуваше нито от хора ,нито от кучета bl) а в къщи си спинкаше сладко и само ядеше .
Сега като порастна е голяма пакостница ,навън си прави каквото пойска а в къщи като остане сама ,познай r) ...купон и половина r) ,но какво да я правя като я обичам и не мога да я напердаша или да и се накарам ,пък и ефект няма да има защото не я хващам на момента ,аз и нея бих водила на училище ,но с двамата няма да се оправя едновременно ,тъй че с Отело ще взимаме уроци ,пък после ще ги предаваме на Дейзището dribble ,може и да научи нещо малкото зверче l)
User's Signature

#377 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 12:17 PM

w) Дейзи и Тайра да не са сестрички случайно? l)
защото и нашата калпазанка обича да разхвърля като е сама l)
разглобява си леглото на съставни части, разхвърля играчките, къса вестници и какво ли не още angelpik
много е сладко! w)

#378 Потребителят е офлайн   Marinella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 02:25 PM

svetamops, браво, честита ти кинозвезда!
Супер готин!!! w)

Хора, гледахте ли снощи във VIP Brother филма за кученцата от изолатора?
Много е тъжно s) s) s)

#379 Потребителят е офлайн   etibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 04:52 PM

А някой може ли да ми каже каква е разликата между мопс и френски булдог?
Мерси предварително!

#380 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 06:26 PM

Цитат

здравей, Джуди! b)
ходихте ли на борсата в Лозенец?
разкажи как беше, има ли интересни кучешки дрешки там?

поздрави на твоето сладурче d)  w)

Ходих ме на борсата но нямаше нищо което да си нямаме надявах се на някоя хубава дрешка но не намерох ме d) d) d) d) d) d) d) много поздрави от нас
User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни