Мопс
Публикувано: 22 March 2006 - 08:54 PM
Не смятам че вече ще можеш да си вземеш родословието,пък и толкова време си си обичала кученцето без родословие едва ли то ще промени обичта ти b) ,но можеш найстина да напишеш адреса и телефоните на тази крадла и хората да научат ,така никой няма да си взима кученца от нея ,това няма да е малко наказание dribble

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 22 March 2006 - 09:01 PM
Цитат
Здравейте!
Значи това куче е родено в България.Ако беше внос то тогава паспорта нямаше да е български.Не мъсля че тази жена ще Ви даде родословие,тя просто не има такова.Много съжалявам но надали ще мога да Ви помогна.Мъсля че няма да спрете да го обичате.Мопс заслужава да бъде много уважаван и обичан.
r)
Публикувано: 22 March 2006 - 09:51 PM
Прикачени файлове
-
01_03_06_0752.jpg (8.38K)
Брой сваляния: 106
Публикувано: 22 March 2006 - 10:02 PM
Цитат
Здравей!
Все пак ти препоръчвам да натиснеш тези хора от които си взела кучето.Натисни ги твърдо току виж ще измъслят нещо.Не се предавай,ти си в правото си.Аз съм зад теб.
С уважение.Светла. d)
Публикувано: 22 March 2006 - 10:09 PM
Цитат
b) Честито bravoS bravoS bravoS найстина е много хубав ,няма как да не се влюбят в него ,ще го гледаме когато излезе филма а и надяваме се да направиш още снимки super best super best
Радвам се много и е страхотно че заставаш зад vizit_f и искаш да и помогнеш ,стига да може да се направи нещо bravoS Поздравления victoryVVV victoryVVV victoryVVV

Публикувано: 22 March 2006 - 10:15 PM
Цитат
Виж,по принцип лекарите пишат в тяхните книги и отбелязват всичко.Само дето не съм сигурна за вакцините.Но виж какво пише на печата на ветеринара по тази печат можем да намерим този доктор.
Светла. d)
Публикувано: 22 March 2006 - 10:36 PM
ако успееш да си го вземеш - добре, но ако не- няма значение, защото това няма да промени отношението ти към твоя любимец.
но наистина напиши името и адреса на тези обирджии, за да не се подведат и други хора да си купуват мопс от тях! oleeee
те заслужават публично порицание!
Честито на Жофруа за началото на филмовата му кариера! bravoS d)
желаем ви много успехи b)
а в какъв филм точно ще се снима? как се казва?
поздрави на всички ви victoryVVV
Публикувано: 22 March 2006 - 11:15 PM
Прикачени файлове
-
01_03_06_0959.jpg (8.25K)
Брой сваляния: 97
Публикувано: 22 March 2006 - 11:58 PM
др. път ощте за сега Чао от мен и него!поздрави на всички,и целувчици за всички мопсчета!
Прикачени файлове
-
DSC03046.JPG (12.67K)
Брой сваляния: 98
Публикувано: 23 March 2006 - 09:44 AM
Арни вчера беше много щастлив получи 15кг. храна и грамота b)Рита също взе награда тя е на 1во място при женските а на второ е една друга мопска голяма сладурана -Арабела със нас беше и малкия Yori но той само наблюдаваше какичките и батковците какво правят(скоро ще постна и снимки ) ....А от днес вече Арни го водя при Рита да прави бебенца :)
Добре дошли на Кимба и visit_f , големи сте сладури bravoS
Публикувано: 23 March 2006 - 09:57 AM
поздравления, продължавайте в същия дух!!! cheers
много се радваме за вас! разкажи как мина цялата изложба, как се държа Арни, какво се случи по-интересно, какви други породи имаше r)
и чакаме снимки! angelpik честно да ти кажа, нямам търпение и Тайра да започнем да я водим по изложби, ама...още малко 1super d)
vizit_f,Кимба явно наистина е много привързан към теб! освен това е и наистина сладък. w)
Тайра в момента е по-малка от него- на 5 месеца и сме в периода на усиленото правене на бели.
даже сега й се скарах малко, защото дъвче възглавничките на дивана, /които може да докопа/ , къса ги не слуша хич като й кажеш НЕ... n)
така че.............Ради, май неделното училище ни зове l)
Публикувано: 23 March 2006 - 10:26 AM
Сега като порастна е голяма пакостница ,навън си прави каквото пойска а в къщи като остане сама ,познай r) ...купон и половина r) ,но какво да я правя като я обичам и не мога да я напердаша или да и се накарам ,пък и ефект няма да има защото не я хващам на момента ,аз и нея бих водила на училище ,но с двамата няма да се оправя едновременно ,тъй че с Отело ще взимаме уроци ,пък после ще ги предаваме на Дейзището dribble ,може и да научи нещо малкото зверче l)

Публикувано: 23 March 2006 - 06:26 PM
Цитат
ходихте ли на борсата в Лозенец?
разкажи как беше, има ли интересни кучешки дрешки там?
поздрави на твоето сладурче d) w)
Ходих ме на борсата но нямаше нищо което да си нямаме надявах се на някоя хубава дрешка но не намерох ме d) d) d) d) d) d) d) много поздрави от нас

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ