Мопс
Публикувано: 23 March 2008 - 08:35 PM
Много просто, каза Аксел.
Снимките ни са качени в http://www.snimka.bg...album_id=139042,
откъдето избираме снимката, която искам да кача и после с десния бутон на мишката избирам копи имидж адрес, след което в полето избирам опцията вмъкни изображение и готово. :yahoo:
Айде успех :->)
Снимките ни са качени в http://www.snimka.bg...album_id=139042,
откъдето избираме снимката, която искам да кача и после с десния бутон на мишката избирам копи имидж адрес, след което в полето избирам опцията вмъкни изображение и готово. :yahoo:
Айде успех :->)
Публикувано: 23 March 2008 - 08:46 PM
Здравейте! Аз ве4е съм в Лондон.. Ужасно искам да се връщам ве4е, а току-що пристигнах.. :'(
Колкото до снимките-и ние имаме с какво да се похвалим! За първи път имаме толкова хубави снимкиии!!! :yahoo: :wub:
Колкото до снимките-и ние имаме с какво да се похвалим! За първи път имаме толкова хубави снимкиии!!! :yahoo: :wub:
Публикувано: 23 March 2008 - 08:49 PM
Цитат
Някой ще ходи ли на изложбата на 27 и 28 в Пловдив?
Изложбите са на 28.03 и на 29.03 ние сме на 29.03 идвайте ще ви чакаме!
Цитат
Здравейте! Аз ве4е съм в Лондон.. Ужасно искам да се връщам ве4е, а току-що пристигнах.. :'(
пробвай да ги пуснеш във форума или в някакъв сайт да ги качиш,аз съм много зле с тези неща!
Публикувано: 23 March 2008 - 09:08 PM
Цитат
Цитат
А Мистър Аксо е станал мноооого готин.. :wub: :wub: :wub:
Сър Аксел чака Лорд Буда на морето да дивеят :wub:
Хаааа! Това беше страхотно!!! ;D :wub: Това лято ще дойдем при Вас на морето 100%! Без зна4ение дали ни искате или не! :P :wub:
Публикувано: 23 March 2008 - 09:36 PM
Гери за нас ще е голям проблем защото изобщо не зная къде се намира това чудо има ли вариянт да ми разясниш по някакъв начин как аджаба да стигна до мястото на изложбата ще влезна в Пловдив от към хотел Мерита на входа на шосето за Пловдив след магистралата!
Благодаря предварително :wub:
Даже ще бъде най лесно ако пътуваме примено две или повече коли заедно :blink: затова питах дали някой от София ще ходи
Даже ще бъде най лесно ако пътуваме примено две или повече коли заедно :blink: затова питах дали някой от София ще ходи
Публикувано: 23 March 2008 - 11:01 PM
АДМИНА НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА ВЗЕМЕ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА???
:sos: :sos: :sos:
:sos:
:sos: :sos: :sos:
:sos:
Публикувано: 24 March 2008 - 01:25 PM
Цитат
Гери за нас ще е голям проблем защото изобщо не зная къде се намира това чудо има ли вариянт да ми разясниш по някакъв начин как аджаба да стигна до мястото на изложбата ще влезна в Пловдив от към хотел Мерита на входа на шосето за Пловдив след магистралата!
Този хотел за първи път го чувам,но довечера ще разпитам и ще ти го обясня,даже може да се срещнем някъде и да ходим заедно :blink:
http://www.snimka.bg...album_id=230602 ето ималко снимки от изложбата,не са професионални,но са спомен все пак!
Публикувано: 24 March 2008 - 02:43 PM
Цитат
Гери, и аз имам малко снимки, но пове4ето са на Буда... Как е Голфи? Папка ли? :wub:
Добре е,за яденето горе долу пак е добре,яде си но трябва първо от ръката ми да хапне едно две и като му стане вкусно тогава почва от купичката,не е много лакум,да ми е жив и здрав само ,това искам,а пък храненето го оправяме някъкси.Ти как си,Буда изпрати ли те на летището? ;D :wub:
Публикувано: 24 March 2008 - 03:17 PM
Не, оба4е е много смешен. Майка ми слага 4орапи в куфара, а той ги вади.. ;D ;D ;D Всеки път прави така! Голям смях е! Да не говорим, 4е в4ера влезе с двата крака в куфара, защото е любопитен и трябва вси4ко да подуши. Много е забавен нашият мопс! Само 4е, Eukanuba не му харесва колкото Royal Canin. Мислихме пак да си му я сменим, ама нали е на диета сега, по-добре да не му е 4ак толкова вкусно! ;D :wub: