Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3901 Потребителят е офлайн   Buddah Mama Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 March 2008 - 11:13 PM

Добре, ще го направя. Ако имам нужда, пак ще питам. Приятна вечер!

#3902 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 11:22 PM

Цитат

Между другото, и аз мисля, че нещо го вълнува, но не разбирам какво.

Здравей!
Смятам ,че го вълнува Ева!
Той просто я търси  и страда за нея. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3903 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 09:46 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Здравейте ,няма ли тук почитатели на породата мопс ,странно е защото тя заслужава внимание
ами аз също имам мопс да наистина са мн готини и сладки същества моя е на 2месеца и половина :blink:

Здравей!
Разкажи ни за твоето куче от къде си го взела,мъжко,женско,снимки сподели ни повечко неща. :wub:
ами имам го от 4 дни мъжко е казава се жозеф и е мн игирив и сладък имам снимки но искам да го снимим сам и тогава ще ви го покажа на роден е на 01,01,08г и блезо на 3 месеца опасен сладур е редовно го водем по кафетата и се  даржи мн прилично :blink: :wub:взех го от чирпан най интересното е че унас имем котка от 8 години тя е 4пъти по голяма от него а се страхува като го види само съска  ибяга и се крие незнам как ще ги сприятеля ;D
User's Signature

Качена снимка

#3904 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 09:59 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Здравейте ,няма ли тук почитатели на породата мопс ,странно е защото тя заслужава внимание
ами аз също имам мопс да наистина са мн готини и сладки същества моя е на 2месеца и половина :blink:

Здравей!
Разкажи ни за твоето куче от къде си го взела,мъжко,женско,снимки сподели ни повечко неща. :wub:
ами имам го от 4 дни мъжко е казава се жозеф и е мн игирив и сладък имам снимки но искам да го снимим сам и тогава ще ви го покажа на роден е на 01,01,08г и блезо на 3 месеца опасен сладур е редовно го водем по кафетата и се  даржи мн прилично :blink: :wub:взех го от чирпан най интересното е че унас имем котка от 8 години тя е 4пъти по голяма от него а се страхува като го види само съска  ибяга и се крие незнам как ще ги сприятеля ;D

Здрасти айде по скоро направи снимки и ги качи ;) а за котешката история или след време котето ще свикне с мопса и ще го приеме като равен или ще продължи да се страхува от него трябва още малко време да мине!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3905 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 10:09 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Здравей!

Здрасти айде по скоро направи снимки и ги качи ;) а за котешката история или след време котето ще свикне с мопса и ще го приеме като равен или ще продължи да се страхува от него трябва още малко време да мине!
да така е но ме е страх котката да не го нападне защато и е лош характера но дано по добре да се страхува отколкото да го закача само да  ще кача снимки  ище го видите палавника ;)мн се радвам че си номерих приятелчета като вас да си споделяме за нашите следури :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3906 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 10:15 AM

Цитат

Здравейте на всички! Моля тези, които имат по-голям опит с породата мопс, да ми обяснят дали е възможно   неин представител да не бъде толкова добричък. Току-що се оплаках на Ева, че Буда е неудържим, така ме тегли, с такава сила, че ще ме събори на земята. Хапе ме, лае ме понякога, даже ме и напада /разбира се, това го казвам в добрия смисъл на думата/. Аз живея с представата, че по-добро куче от мопса няма, че е много спокоен, а наш Буда прави с мен каквото си иска. Не иска да се прибира, дърпа се , запъва се на едно място. Откъде такава сила в едно дребно кученце?

Здравей Мамо Кате ако страда по Евичка е малко гадно положението защото тя все пак е на далече,обаче има вариант да я вижда по често например през вечер???-елементарно ако Еви има камера на компютъра пуска камерата съотватно Буда трябва да може да я вижда на монитора за това отваряте на цял екран надявам се връзката да е достатъчно добра за да не накъсва образа!Ако този вариант не е приемлив има и друг ако имате видео записи със Еви от Бал или други хубави поводи може да му ги пускате да ги гледа и ако наистина тя му липсва много като чуе гласа й ще почне да се оглежда за нея,това също е някакъв изход от ситуацията!И сега поне още една две седмици го глези малко повече,макар че е на диета купувай му солетки и такива малки вкуснотйки преди да му ги даваш той трябва да си ги заслужи примерно подай му команда на място или седни или мирен там както сте го учили и когато се подчини поздравете го радвайте му се и го похвалете! И последно наистина малко по дълги разходки с други кучета да си има компания :blink: ;) :blink:
Дано да съм ви била полезна! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3907 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 10:18 AM

Ив ти от къде си?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3908 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 10:25 AM

Абе хора започнах и аз като Буда да се натъжавам и да се затъжвам за Бамби и Сам и за мама Таричка за Алекс и Криси
Ааааааа и за още някой се затъжвам Иво каде се попиля знаем че имаш много работа ама моля ти се обърни внимание и на нас,как сте как е фермата и нейните обитатели,обеща снимки на твойте малчугани с кучешките малчугани :'(
мля те пусни малко снимчици на Бебоците! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3909 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 10:42 AM

Цитат

Ив ти от къде си?
аз съм от пловдив приятно ми е да се запознаем
User's Signature

Качена снимка

#3910 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 10:53 AM

Цитат

Цитат

Ив ти от къде си?

Оухоу утре ви  искаме на линия на изложбата и не търпим откази! ;D айде колкото повече толкова по добре!!! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3911 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 11:23 AM

Цитат

hubavajena6 солетите са много мазни и има голяма вероятност да развалят диетата му :)

Buddah Mama отделяите му повече внимание, може би сега се чувства изоставен и Вие трябва да компенсирате липсата на дъщеря Ви с игри и разходки, като постепенно сигурността му ще се възвърне и поведението му ще се нормализира!

ПАК СЕ НАМЕСИ НЕПОДГОТВЕН ТИ МАЙ ЗНАЕШ САМО ЕДИН ВИД СОЛЕТИ ДА ТЕ СВЕТНА-ДА УТОЧНЯ АКО ТОЛКОВА МНОГО МАМА КАТЯ СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗА ДИЕТАТА НА БУДА МОЖЕ ДА МУ ВЗЕМЕ ОТ СОЛЕТКИТЕ КОИТО САМО ПОЧИСТВАТ ЗЪБКИТЕ И СА КАТО ЗАЛАГАЛКИ ТЪКМО ЩЕ ИМА КАКВО ДА РЪФА ТА ОТ ТЯХ НЕ СЕ ПЪЛНЕЕ!
АКО СЕГА МЕ ПОДХВАНЕШ ЗА ИМЕТО НЕ МОГА ДА ТИ ГО КАЖА НО ГИ ИМА ВЪВ ВСЕКИ ЗОО МАГАЗИН НА АНИМО ИМА НА ПАКЕТИ НО СЕ ПРОДАВАТ И НАСИПНО! ДА ТЕ СВЕТНА И ЗА ДРУГИ ДИЕТИЧНИ ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА ШОКОЛАДОВИ И ВАНИЛОВИ БОНБОНКИ  ТЕ СА СЪОБРАЗЕНИ ВСЕ ПАК КАТО СЪСТАВКИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ НАРУШАВАТ И НАЙ СТРИКТНАТА ДИЕТА НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И СА С КОМПЛЕКС ОТ ВИТАМИНИ! ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3912 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 11:26 AM

Хааа... Опасна е майка ми.. :blink: Тя наистина много се притеснява, милата.. Оба4е Буда наистина е много силен-яко дърпа!!! След изложбата в Пловдив имах мускулна треска на ръцете 3 дни! Като се прибрах в София той мнооого ми се радваше и беше много щастлив! А сега ми е толкова мъ4но за него... :'( Много благодарим на вси4ки за съветите!  :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3913 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 11:50 AM

Кил оп не само са заредени със всякакви хранички дори и най изтънчения кучешки вкус ще намери лакомство за себе си,но всъщност мисълта ми беше друга докато в другите магазини като попиташ за състава и за въздействието на храните върху кучето обикновено продавача ти дава да прочетеш превода на гърба на опаковката,докато в Анимо понеже в Младост1 зад пазара пътеките където ходим ние там магазина и ветеринарния кабинет са разделени само с една врата дори когато копувам само една солетка лекарите са страшно любезни и ти обясняват дали точно това е подходящо за кучето ти и как всъщност ще му се отрази!Но държа да кажа че ние посещаваме само този кабинет и магазин защото са ни удобни,но предполагам че в цялата верига са толкова отзивчиви!Не искам да звучи като реклама просто аз като човек съм доволна от обслужването там а и когато изникне проблем и ги разпитам ми обясняват за причините,лечението,и всичко което ме интересува!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3914 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2008 - 12:45 PM

Цитат

Е, все пак има и такива макар и да не са често срещани :) Дано "лошите" им колеги се поправят и започнат да обясняват като тях. Все пак живеем в 21 век, и е нормално като се интересуваш относно даден продукт ветеринаря или продавач-консултанта да ти дадат нужната информация за да разбереш повече относно продукта, аз по този начин научих че гореспоменаните от мен солетки са прекалено мазни, но прекалено късно, вече бях купил няколко пакета... но поне уличните кучета "облажиха" ;) все пак грехота е да ги хвърлям на боклука...
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D е и уличните превъзходни носят душици все пак,по някога ми става много жално за тях :'(
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3915 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:05 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ив ти от къде си?

Оухоу утре ви  искаме на линия на изложбата и не търпим откази! ;D айде колкото повече толкова по добре!!! :wub:
ами няма да мога да дойда защото жозеф няма родословие и до колкото знам без него неможем де участваме
User's Signature

Качена снимка

#3916 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:10 PM

Но можете да се явите за експертна оценка... :palec:
User's Signature

Качена снимка

#3917 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:22 PM

Цитат

Но можете да се явите за експертна оценка... :palec:
благодаря аз незнаех просто за пръв път си гледам куче а от колко часа е изложбата :blink:
User's Signature

Качена снимка

#3918 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:32 PM

Мисля, 4е към 10 трябва ве4е да сте там.. Отидете-ако не друго ще видите други мопс4ета, ще се запознаете с хора от форума, смятам, 4е ще Ви е интересно, а и все пак е в Пловдив! Обикновенно е много яко да се ходи на изложби, особенно когато има много мопс4етааа!!  :yahoo: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3919 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:39 PM

Цитат

Мисля, 4е към 10 трябва ве4е да сте там.. Отидете-ако не друго ще видите други мопс4ета, ще се запознаете с хора от форума, смятам, 4е ще Ви е интересно, а и все пак е в Пловдив! Обикновенно е много яко да се ходи на изложби, особенно когато има много мопс4етааа!!   :yahoo: :wub:
благодаря много но чак сега се сетих че утре е ден петък а аз съм на работа цял ден наистина щеше да ми е интересно  :'(
User's Signature

Качена снимка

#3920 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:43 PM

Има още една в събота...  ;)
User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +