Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#3981 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 March 2008 - 10:10 PM

Здравейте!
Честито на Гиго,има много добра оценка от съдията и е втори за Бис Бебе,при което се е държал много по добре от другите кучета! :->) :->) :->) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Срещнахме ги двамата братя и просто бъха неудържими,то целувки,то скачане ........чудо :yahoo:Утре сме на линия и ние,стискайте палци на всички мопсчета!
Джиджи чакаме те и тебе утре да те намачкаме!
Криси и Алекс
НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА БОМБАРДИРОВАЧИТЕ
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3982 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:20 PM

4ЕСТИТОООО!!!  :->) :yahoo: :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#3983 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:55 PM

Цитат

Здравейте!
Честито на Гиго,има много добра оценка от съдията и е втори за Бис Бебе,при което се е държал много по добре от другите кучета! :->) :->) :->) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Срещнахме ги двамата братя и просто бъха неудържими,то целувки,то скачане ........чудо :yahoo:Утре сме на линия и ние,стискайте палци на всички мопсчета!
Криси и Алекс
Браво на Грег.Днеска се чухме с Ани и тя беше във възторг.За утрешната изложба пожелавам много успехи и на Голфи и на Джинжър.И да си прекарате весело.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#3984 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:01 PM

Цитат

Цитат

и още нещо до т.нар. NORMA - другия ти ник да не е Kill Op? или Valkodav?
защото доста напомняш на този господин, който се крие зад тези имена...

Скъпа госпожо/ скъпи господине,
не виждам защо набърквате мен и мойте близки във вашите "гафове" (позволявам си да цитирам ;)) Аз никога не съм се крил зад име(никнейм), мен ме познават достатъчно хора, за да знаят кой седи зад ника Kill-op и всички те много добре знаят, че аз никога не се крия, ако искам нещо да Ви кажа или да оповестя нещо, няма нужда да се крия, а ще Ви го кажа директно, даже по-принцип го пиша на лични, някой хора във тази тема ще го потвърдят. Сама видяхте споровете ми с г-жа Конова, макар, аз да излезнах лошия си казах почти всичко (все пак не ми беше удобно да коментирам отношението й към животните и т.н.  :rolleyes:)Доказателство за това е дори факта, че когато си изказах мнението за един ветеринарен кабинет, аз отидох на една среща и застанах очи в очи с един от тези ветеринари и в очите му казах мнението си за него и за профезионализма му. Така че не се безпокойте, аз ако имам нещо да Ви казвам, ще го кажа, няма нужда да пиша от други имена и т.н. Все пак живеем в демократична европейска държава нали ;)
Относно декодекозата, мисля че малките могат да се заразят от малката, сушал съм за доста такива случай. Дали кучетата, който продавате са заразени или не, не ме интересува  B) ако има хора който са "пострадали" от Вас, проблема си е Ваш! Мир вам! И моля не ме забърквайте във Вашите си проблеми...

първо не знам кого цитираш, че ние сме имали ГАФОВЕ и че някой бил ПОСТРАДАЛ от нас. явно някой от твоите ПОЗНАТИ И БЛИЗКИ КАКТО ГИ НАРИЧАШ. не те "замесваме" в нищо, просто ти самият имаш навика да пишеш от различни линкове - да не ти ги изреждам колко са, че няма да ми стигне мястото, и хвърляш подобни ГНУСНИ БОМБИ във форума, за да има с кого да се дъвчеш и да изтъкваш колко по-компетентно и прекрасно място е твоя форум, в който никой от нас не влиза.
не ме интересува дали зад този грозен пост, целящ да дискредитира не само нас, Светла, Маргарита и целият клуб МОПС, стоиш ти или някой от товите БЛИЗКИ. това, което правите е повече от грозно, подло и просташко и не заслужава дори коментари.
аз също бих се срещнала с теб, за да ми обясниш по-точно моите ГАФОВЕ, както ги наричаш. наистина ще се радвам, щом си толкова демократично настроен и прочие.
хора като теб могат само да пишат простотии по подобни места и после да се измъкват с думите - ама нали сме демократична европейска държава. ако бяхме такава вече да съм те осъдила за клевета!
освен това, не давай "компетентно" мнение за неща, по които вече са се изказали професионалисти, защото ставаш смешен. чрез майката се предават САМО ГЕНЕТИЧНИ БОЛЕСТИ, а демодекозата ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОДЧЕРТАВА се причинява от паразит.
и тайра и бебетата са здрави и красиви, а тебе има кой да те съди. не забравяй, че всичко се връща.
просто си ми супернеприятен и не желая повече да си хабя времето да ти пиша тук.

#3985 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:03 PM

Цитат

Цитат

и ако обичаш не ми давай съвети какво е трявбало или не трябвало да правя за кучето си, а гледай само себе си, без да се бъркаш на хора, които разбират от тези неща малко повече от теб.
съвети се дават само когато ти ги искат, всичко останало е ПРОЯВА НА МНОГО ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ!

1. Kill-op и Volkodav са различни хора.
2. Вас изобщо не Ви познавам, за да пиша по ваш адрес.
3. Изобщо не ме интересуват проблемите Ви, така че не ме намесвайте във Вашите семейни "проблеми"!! 

извинете, явно вие сте от БЛИЗКИТЕ на Kill Op.  ;D

#3986 Потребителят е офлайн   boncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:04 PM

Честито на бебенцето Гиго-много уверено и наперено   с отл.стойка днес си заслужи наградата 2пъти завъртяна опашка ,изразителна породна глава определено има бъдеще в това мопсче .Да е живо и здраво!- /от Конан/

#3987 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:22 PM

Цитат

Здравейте!
Криси и Алекс

Браво на вас момичета и момчета! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->) :->) :->)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3988 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:31 PM

Цитат

Цитат

Скъпа госпожо/ скъпи господине,
не виждам защо набърквате мен и мойте близки във вашите "гафове" (позволявам си да цитирам ;)) Аз никога не съм се крил зад име(никнейм), мен ме познават достатъчно хора, за да знаят кой седи зад ника Kill-op и всички те много добре знаят, че аз никога не се крия, ако искам нещо да Ви кажа или да оповестя нещо, няма нужда да се крия, а ще Ви го кажа директно, даже по-принцип го пиша на лични, някой хора във тази тема ще го потвърдят. Сама видяхте споровете ми с г-жа Конова, макар, аз да излезнах лошия си казах почти всичко (все пак не ми беше удобно да коментирам отношението й към животните и т.н.  :rolleyes:)Доказателство за това е дори факта, че когато си изказах мнението за един ветеринарен кабинет, аз отидох на една среща и застанах очи в очи с един от тези ветеринари и в очите му казах мнението си за него и за профезионализма му. Така че не се безпокойте, аз ако имам нещо да Ви казвам, ще го кажа, няма нужда да пиша от други имена и т.н. Все пак живеем в демократична европейска държава нали ;)
Относно декодекозата, мисля че малките могат да се заразят от малката, сушал съм за доста такива случай. Дали кучетата, който продавате са заразени или не, не ме интересува  B) ако има хора който са "пострадали" от Вас, проблема си е Ваш! Мир вам! И моля не ме забърквайте във Вашите си проблеми...

Лъжливото зайче ,пак ли ме псуваш.Можеш да коментираш моето отношение към животни.Доста време си живял в моята къща та да знаеш как се отнасям с моето домочадие. ;D ;D ;D Всички освен теб и твоите плебеи знаят, как се отнасям аз към моите кучета и котки.И от кой кой но от такова лъжливо зайче няма да искам съвет за нищо,защото твоите съвети нищо не струват.Прочел малко тук ,малко там и с това са свършват твоите познания. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3989 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 11:49 PM

Цитат

adk на кафе ли ме каните? Относно мнението на norma - не не съм аз, нито е някой от моето обкръжение, гарантирам Ви го! В много грешна посока разсъждавате, явно и Вас са Ви заразили с параноята на някои хора :) Нямам какво да си кажа с Вас.  :rolleyes:

svetamops, пак ли ме псуваш? :o Аз не мисля, че съм казал нещо лошо за теб, просто имаме различни възгледи относно някои неща! И спри да се гавриш, като споменаваш зайците ми, както adk каза Господ вижда всичко и всичко се връща!  :(  :huh:

Наистина ще ти се върне и си го заслужаваш!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
А между другото ,и моите деца имат зайчета,но са живи и здрави. :blink:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3990 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 12:05 AM

Знаете ли, аз смятам, 4е въпросната Норма е влязла само, за да ни пусне мухата и да се стигне то4но до тук... За съжаление постигна целта си! Жалко за нас... Няма смисъл да се нападаме един друг! Днес имаме повод за радост-нашият Грег се е представил отли4но и вси4ки ние, като 4ленове на клуб МОПС и любители на породата имаме право да се радваме за него! Така 4е, нека ве4е да престанем да се со4им един друг-ясно е, 4е Тайра и бебетата й са страхотни, и са живи, здрави и мноооого оби4ани!! Светле, не се ядосвай... Просто няма никакъв смисъл!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3991 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 March 2008 - 12:20 AM

Цитат

Знаете ли, аз смятам, 4е въпросната Норма е влязла само, за да ни пусне мухата и да се стигне то4но до тук... За съжаление постигна целта си! Жалко за нас...

Истински ТРОЛ:
Хумористично описание на трола:

Цитат

2.Тролът обикновено публикува само едно явно провокативно мнение и след това просто се наслаждава на последвалата верижна реакция. Така например във форум за автолюбители той ще изтъкне колко здравословно е ходенето пеша, а във форум за компютърни игри ще обясни, че геймингът е детинско и откровено малоумно занимание. А във форум за Хари Потър ще напише колко бозави са книгите.
Противодействие решението е учудващо просто игнорирайте го и той ще си тръгне разочарован. Както знаем от D&D, огън и киселина също помагат.

И нещо по-сериозно тук.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#3992 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 12:31 AM

Цитат

adk гафове беше в кавички и го написах с ироничен тон (ако мога така да се изразя)  :blink:

svetamops аз иках да кажа, че ще го върне на теб! Не аз се гавря с паметта на невинни животинки и не аз използвам нечия кончина, за да обиждам хората! Може да са зайци, но според мен са по-добри, човечни и обичливи от теб! Поне като твъдриш, че толкова обичаш животинките, недей да показваш точно обратното, като се гавриш (и то с починали!!!) с тях. Срамота е!

А с къкво се гавриш ти? С труда на един уважаван развъдчик?Нали пишеш ,че гледам лошо моите кучета и котки!!!!! Виж себе си .....................При мен не умират ,нито зайци, нито кучета ,нито котки.И не гледам като теб, едно куче.
За това виж на кой ще се върне .  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#3993 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 02:44 AM

Цитат

adk гафове беше в кавички и го написах с ироничен тон (ако мога така да се изразя)  :blink:

svetamops аз иках да кажа, че ще го върне на теб! Не аз се гавря с паметта на невинни животинки и не аз използвам нечия кончина, за да обиждам хората! Може да са зайци, но според мен са по-добри, човечни и обичливи от теб! Поне като твъдриш, че толкова обичаш животинките, недей да показваш точно обратното, като се гавриш (и то с починали!!!) с тях. Срамота е!

А ти си бил ИРОНИЧЕН?  извинявай, не го разбрах, но явно след цялата ти словесна диария ми е било малко трудно да включа кое е ирония и кое чиста глупост.
аз също нямам какво да си казвам с теб. отдавна бях предупредила, че ти и близките ти сте въпросните ТРОЛОВЕ, които пълнят форума с глупости и няма смисъл да ви отговаряме, така че спирам.
на кафе можеш да ходиш с някой, който те харесва. тук такива няма, гарантирам ти го.

#3994 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2008 - 09:35 AM

здравейте от нас :->) дано днеска мопсовете имат по голям късмет :blink: защото пловдивските съдии мого много ни ги (съйдисват)-харесват,но ние не губим курраж за следващия тираж!
За съжаление тъй като сме на гости наГолфи нямам време да прочета ексцесиите които са ставали в нашата (семейна тема) но като се върна в София ще обърна специално внимание на това!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3995 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2008 - 09:38 AM

Ей да ни стискате палци!!!!!! :->) :->) :->) :wub:
Светле успех и на теб с мяукащите приятелчета! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3996 Потребителят е офлайн   Bebe Astra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 10:12 AM

Стискаме палци на момчетата и момичетата, които ще ни представят на изложбата! И да пишете после! :blink:

#3997 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 12:08 PM

ГЕРИИИИИ, СТИСКАМЕ ВИ ПАЛЦИ И ДАНИ ВСИЧКО ДА МИНЕ СТРАХОТНО! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
ЧАКАМЕ ВИ ВКЪЩИ С КУПАТА! :->) :wub: :wub: :wub:

специални мопски целувки за Грег и Голфи! :wub: :wub: :wub:

#3998 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 12:12 PM

Айдееее, да ги разбиете! Успех!!!  :wub: :->)
User's Signature

Качена снимка

#3999 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 01:51 PM

Kill-op, не, не е затворено общество! Ако не си забелязал се отнасяме добре и "гостоприемно" с вси4ки "нови" потребители. НО, когато някой влиза тук, за да дразни и обижда е нормално да реагираме по този на4ин и да заемаме "отбранителна позиция"! Ето сега например, защо пак подхващаш неща от в4ера? Айде, стига, деее!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4000 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 02:59 PM

Kill-op, разбирам Ви.. И сме Ви благодарни за искрените съвети..  ;) Но няма нужда постоянно да се ръ4каме по между си, повярвайте ми!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема