Мопс
Публикувано: 29 March 2008 - 04:49 PM
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ДУХОВНАТА ПОДКРЕПА-НАЙ ВЕЧЕ НА АНИ
Взехме първо място за клас бебе,Джиджи и Грег се представиха чудесно,също така сме на второ място на БИС бебе и второ място за дете с куче бебе :yahoo: :yahoo: :->) :->)Голфи се представи неочаквано за мене блестящо,е опъвахме се тук таме с изложбения повод,но поне не се дърпаше много за зъбите,което беше важно за мене. :wub: на всички,които ме подкрепяха :->) :yahoo: :yahoo:
Взехме първо място за клас бебе,Джиджи и Грег се представиха чудесно,също така сме на второ място на БИС бебе и второ място за дете с куче бебе :yahoo: :yahoo: :->) :->)Голфи се представи неочаквано за мене блестящо,е опъвахме се тук таме с изложбения повод,но поне не се дърпаше много за зъбите,което беше важно за мене. :wub: на всички,които ме подкрепяха :->) :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 March 2008 - 07:07 PM
Браво на всички мопсита за доброто представяне :->) :->) :->) !!! А що се отнася до съдията и т.н. (преводачка-помощничка) , най вероятно умората или... разсеяността и ... щото всеки ден организират изложби и са много уморени , че за 2-3 часа даже бъркат и номерата на участниците , дали кучето е мъжко или женско , или щото му видяха вече края (на изложбата) и бързаха да си вземат хонорара .... Абе ще го кажа на футболен жаргон--- Съдията , Съдията , съдиятааа п.....с !!!!!! :P
А що се отнася до Джиджи продължаваме напред и нагоре :yahoo: :yahoo: :yahoo:
А що се отнася до Джиджи продължаваме напред и нагоре :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 29 March 2008 - 07:19 PM
Цитат
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ДУХОВНАТА ПОДКРЕПА-НАЙ ВЕЧЕ НА АНИ
Гери,
честитооо!!! :->) :->) :->)
много се радваме за вас :wub: БРАВО!
Разкажи повече за изложбата - как протече, как се чувстваха моспитата?
И ако имаш още снимки ще е чудесно ;)
Публикувано: 29 March 2008 - 07:49 PM
Написах цял роман за тази изложба и не се получи нещо :huh:
за изложбата мина добре,но съдията където ни съдише Тино Пехар-Хърватия нещо се омота май и объркаха на Гиго и Джиджи оценителните листове,вместо оценката на Джиджи е писаха на Грег на оценителния лист и съответно на Джиджи листа написаха но Гиго оценката.Само от цялата тази работа неразбрах май Ани оправи положението,бях много притеснена и в еуфория извинявам се за което.Имаше многооооо мопсчета от тази изложба на 22.03 и 28.03 едно черничко което май е от Светлето и едно бежаво на Марги и на всичкото отгоре са от Пловдив :yahoo: :yahoo:.Само не ме питайте за имената не ги помня,Ани като се прибере ще ви разкаже всичко подробно,че аз бях просто омагьосана.Иначе мопситата не очастваха на изложбата,бяхме само ние трите бебета и то най красивите :P
Беше и Жофроа на ив исках да пусна снимка ,но не стана,малко красиво бебе което и той ще порасне голям юнак.Ами това е ,ако съм пропуснала нещо Ани ще пише СНИМКИ-сега почвам да ги качвам на сайт и после ще ги пусна като линк. :wub:
за изложбата мина добре,но съдията където ни съдише Тино Пехар-Хърватия нещо се омота май и объркаха на Гиго и Джиджи оценителните листове,вместо оценката на Джиджи е писаха на Грег на оценителния лист и съответно на Джиджи листа написаха но Гиго оценката.Само от цялата тази работа неразбрах май Ани оправи положението,бях много притеснена и в еуфория извинявам се за което.Имаше многооооо мопсчета от тази изложба на 22.03 и 28.03 едно черничко което май е от Светлето и едно бежаво на Марги и на всичкото отгоре са от Пловдив :yahoo: :yahoo:.Само не ме питайте за имената не ги помня,Ани като се прибере ще ви разкаже всичко подробно,че аз бях просто омагьосана.Иначе мопситата не очастваха на изложбата,бяхме само ние трите бебета и то най красивите :P
Беше и Жофроа на ив исках да пусна снимка ,но не стана,малко красиво бебе което и той ще порасне голям юнак.Ами това е ,ако съм пропуснала нещо Ани ще пише СНИМКИ-сега почвам да ги качвам на сайт и после ще ги пусна като линк. :wub:
Публикувано: 29 March 2008 - 09:11 PM
:blink:Честито на нашите мопсчета за отличното представяне.За мен те всичките са първи.Чудесни кучета и смели стопани.Пожелавам ви и занапред победи по ринговете. :->) :->) :->) :yahoo:
Публикувано: 29 March 2008 - 09:14 PM
:blink:Гери двете мопсчета които си видяла са Атос и Белинда.Също победители от предишни изложби.Странно защо не са участвали на тая изложба. :blink:
Публикувано: 29 March 2008 - 11:10 PM
Здравейте на всички! Отдавна не сам писала и виждам че има много нови хора и много изписани страници.Марги,за изложбите сега в Пловдив,не участвахме защото Белинда пак се беше разгонила и не знаехме дали до изложбата ще сме във форма/е бяхме,но няма нищо/,а Атос имаше малко проблеми с ушите/и той между временно се оправи/.Сега мисля да ги запиша на следващата изложба. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

CH BG ATOS DE ANGELO & BELINDA
Публикувано: 29 March 2008 - 11:22 PM
Цитат
Здравейте на всички! Отдавна не сам писала и виждам че има много нови хора и много изписани страници.Марги,за изложбите сега в Пловдив,не участвахме защото Белинда пак се беше разгонила и не знаехме дали до изложбата ще сме във форма/е бяхме,но няма нищо/,а Атос имаше малко проблеми с ушите/и той между временно се оправи/.Сега мисля да ги запиша на следващата изложба. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Здравейте, доколкото си спомням Вие бяхте с двете мопсчета запомнила съм Ви, няма ли нови снимки, Белинда е прекрасна на една от снимките козината и е разкошна и как блести само :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->)
Публикувано: 30 March 2008 - 09:15 AM
;D ;D ;D ;D Да ги изядеш направо молеми сладури са. :wub: :->) :yahoo: :yahoo: