Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#4021 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2008 - 09:29 AM

Цитат

Здравейте на всички! Отдавна не сам писала и виждам че има много нови хора и много изписани страници.Марги,за изложбите сега в Пловдив,не участвахме защото Белинда пак се беше разгонила и не знаехме дали до изложбата ще сме във форма/е бяхме,но няма нищо/,а Атос имаше малко проблеми с ушите/и той между временно се оправи/.Сега мисля да ги запиша на следващата изложба. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ей,къде се губите?Да пишете по често,и снимки искаме.Да ги нацелуваш тези сладури. :yahoo: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#4022 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 02:44 PM

Снимки от изложбата,това малкото бебе мопс е Жозев на ив.
http://www.snimka.bg...3...w=1&photo=1
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4023 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2008 - 04:50 PM

Здравейте на всички вече сме си в София аз снимки нямам но за сметка на това имам видео клипове когато имам време ще ги кача във вибокс7.Тотално разочарование от изложбата на 29.03.08 в Пловдив съдията който ни съди до колкото разбрах дори нямал международен сертификат :o но тази информация подлежи на разследване!Първо госпойцата която викна бебетата мопсове обърка оценъчните листове и от къде идва объркването съдията понеже изобщо не си е дал зор да прочете в книжката колко мъжки и женски участват той не знаеше че има и женска-ДЖИДЖИ извика направо мъжките но  влезнахме всички, в суматохата госпойцата която писъруваше обърква оценъчните листове  :huh: :o :huh: след съденето Грег беше с описание на женски мопс а ДЖИДЖИ с описание на мъжки при което аз вече бях яхнала метлата но чинно си изчаках да свърши изложбата и понеже съм от хората които са тип ЛУДИЯ МАКС отидох до подвижната канцелария на БРФК казах за объркването при което поисках оригиналните оценъчни листове които са при тях с хиляди молби към тях и обяснения накрая ми ги дадоха при което от там тръгнах да издирвам въпросният съдия за да ми разпише новия оц.лист сещате се че го намерих :angry: само дето не му се нахвърлих на среща му както Грег се нахвърля
срещу свекърва ми като я види ;D съответно му поисках автограф добре че беше така отзивчив да го даде щото лошо му се пишеше,след автографа трябваше да издиря писърката която ни бе писала оц.листове за да може на ново да напише вече истинското описание,и нея я открих слава богу,след един час недоразумения
накрая всичко приключи благополучно!
Обръщам се специално към Себулба понеже си тръгнахте нямаше как да сменя и вашия оц.лист защото трябвало да се върне грешния и да се прикачи новия към дипломата,но Грег като един истински Джентълмен пожела да сподели и подари
описанието си на вас и най вече ви присъждаме оцека МНОГО ПЕРСЕКТИВЕН бяхте
страхотни продължавайте все така нахъсани на пред! :->)
Спецеални благодарности на Гери която беше наш гид и двата дена,благодаря й още и за това че поне малко ми позволи да й вдъхна кураж и смелост и май резултатите не закъсняха,Гери само така от тук на татък главата горе без притеснение,надявам се да съм била полезна! :wub:
Специално обръщение към Голфи ах ти малко скачащо,сумтящо,хапещо братле :drugarche: вече си с титла мистър мускул сега остана малко да качиш мазнинка но малко и си шампион :->) кака Ани те измъчи да ти бърка цял ден в устата но имаше резултат другия път като се видим тя обеща само да те глези ако обещаеш да не хапиш като френчи ;D
Честито :->) :->) :->)
Молба към всички мопсчета които дойдох на изложбата но не очастваха.
Моля ви помолете вашите стопани на следващата излажба да бъдат така разумни да ви запишат защото всички заслужавахте най високите оценки и награди,благодаря предварително! :->) :->) :->)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4024 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2008 - 04:58 PM

Цитат

Здравейте на всички вече сме си в София аз снимки нямам но за сметка на това имам видео клипове когато имам време ще ги кача във вибокс7.Тотално разочарование от изложбата на 29.03.08 в Пловдив съдията който ни съди до колкото разбрах дори нямал международен сертификат :o но тази информация подлежи на разследване!Първо госпойцата която викна бебетата мопсове обърка оценъчните листове и от къде идва объркването съдията понеже изобщо не си е дал зор да прочете в книжката колко мъжки и женски участват той не знаеше че има и женска-ДЖИДЖИ извика направо мъжките но  влезнахме всички, в суматохата госпойцата която писъруваше обърква оценъчните листове  :huh: :o :huh: след съденето Грег беше с описание на женски мопс а ДЖИДЖИ с описание на мъжки при което аз вече бях яхнала метлата но чинно си изчаках да свърши изложбата и понеже съм от хората които са тип ЛУДИЯ МАКС отидох до подвижната канцелария на БРФК казах за объркването при което поисках оригиналните оценъчни листове които са при тях с хиляди молби към тях и обяснения накрая ми ги дадоха при което от там тръгнах да издирвам въпросният съдия за да ми разпише новия оц.лист сещате се че го намерих :angry: само дето не му се нахвърлих на среща му както Грег се нахвърля
срещу свекърва ми като я види ;D съответно му поисках автограф добре че беше така отзивчив да го даде щото лошо му се пишеше,след автографа трябваше да издиря писърката която ни бе писала оц.листове за да може на ново да напише вече истинското описание,и нея я открих слава богу,след един час недоразумения
Обръщам се специално към Себулба понеже си тръгнахте нямаше как да сменя и вашия оц.лист защото трябвало да се върне грешния и да се прикачи новия към дипломата,но Грег като един истински Джентълмен пожела да сподели и подари
Спецеални благодарности на Гери която беше наш гид и двата дена,благодаря й още и за това че поне малко ми позволи да й вдъхна кураж и смелост и май резултатите не закъсняха,Гери само така от тук на татък главата горе без притеснение,надявам се да съм била полезна! :wub:
Специално обръщение към Голфи ах ти малко скачащо,сумтящо,хапещо братле :drugarche: вече си с титла мистър мускул сега остана малко да качиш мазнинка но малко и си шампион :->) кака Ани те измъчи да ти бърка цял ден в устата но имаше резултат другия път като се видим тя обеща само да те глези ако обещаеш да не хапиш като френчи ;D
Молба към всички мопсчета които дойдох на изложбата но не очастваха.
Моля ви помолете вашите стопани на следващата излажба да бъдат така разумни да ви запишат защото всички заслужавахте най високите оценки и награди,благодаря предварително! :->) :->) :->)

Забравих да споделя че не само при нас е имало недоразумения,разбрах и за други подобни случаи :o а това говори лошо за всички в края на краищата изложбите не са чак толкова често та съдиите и техните помощници да допускат такива грешки! ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4025 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2008 - 05:02 PM

Цитат

Молба към всички мопсчета които дойдоха на изложбата но не участваха.

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4026 Потребителят е офлайн   gosko Икона

Публикувано: 30 March 2008 - 06:44 PM

Здравейте, от доста време съм любител на тази порода кучета и много искам да си взема такова, но незнам нито от каде нито на какви цени са. Търся си обикновено домашно мопсче без родословия и каквито и да е такива екстри... не мисля да го водя по изложби. Ако може някой да ме насочи относно цената и от каде мога да намеря ще бъда благодарен  :blink:

#4027 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 08:56 PM

Ани не се ядосвай!За съжаление се случват и такива работи на изложби.Жалко,защото са ощетени хората,които дават пари за път,за участие,мъкнат си животните,но какво да се прави.Както казваме ние българите случва се.Гледай напред,да ти е живо и здраво кученцето.Ще има още много изложби.Ще има още много радости и разочарование.Както се казва трънлив е пътя към славата.И все пак поздрави,че си участвала и Грегори се е представил добре.Да сте живи и здрави. :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#4028 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 07:53 AM

Двама неодържими братя и кака Ани :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4029 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 07:56 AM

:wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4030 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 04:32 PM

Гери, браво за снимките! :->)
братчетата са големи сладури! :wub: :wub: :wub:

#4031 Потребителят е офлайн   Гергана М. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 08:29 PM

Цитат

Гери, браво за снимките! :->)
братчетата са големи сладури! :wub: :wub: :wub:

Много са сладки,на мене Грег вече ми липсва,беше много голяма игра,просто на снимките си личи как Ани неможе да одържи Голфи.Той като го видя и полудя,не остави Грег да подуши терена ;Dи отдолу постелката ни е теракот и ламинат и просто си представете какво боксуване имаше като тичаха ;D
Айде да се организираме на 26.04 в Асеновград на изложбата да се съберем и естествено който желае да участва. :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4032 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 08:56 AM

здравейте приятелчета честито  :->) :->) :wub:гери благодаря да снимките на жозеф как се чустват следурите ние днес ще ходим на ветиринар благодаря също на "хубава жена" че ни каза за пъпчиците на жозеф за да обърнем внимание за мен беше един прекрасен ден че се запознах с вас :wub:мн се радвам
User's Signature

Качена снимка

#4033 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 09:39 AM

ами за съм ЗА изложбете в асеновград само да не съм на работа ние няма да участваме но ще дойдем пак за подкрепа  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4034 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2008 - 09:40 AM

Ив надявам се всичко да е наред!Да нацелуваш малкия Джоузеф от мен,и не забравяй далече от котката защото не искаш да гледаш сляпо кученце нали ;) когато Джоузеф стане голям колкото Грег може би ще можеш да го пускаш при котето но и тогава пак трябва да си на щрек! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4035 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2008 - 09:48 AM

Светлееееее къде се дяна ;D първия път успях да помогна с котешката сватба,ако и сега съм успяла със сватосването ще се прекръстя на -сватовницата! :yahoo: ;D :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4036 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 10:01 AM

дано се оправи мн съм притеснена но следобед ще имам информация и ще пиша как е било при доктора и какво е всъщност да няма да ги събирам защото и мен ме е страх още е мн е малък и палав по добре разделени за сега :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4037 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2008 - 10:06 AM

Ив най важното е да е жив и здрав апък като порасне той ще гони котката а не тя него ;D,да пишеш какво е станало при лекаря. :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4038 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 10:09 AM

непременно ще ви пиша и аз така мисля но докъто порасне немога да си го взема у нас и ми е тъжно :'(виждам го за малко вечер :wub:
User's Signature

Качена снимка

#4039 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 10:13 AM

Цитат

Двама неодържими братя и кака Ани :wub:
;D Страхотни сте и готини. :P :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#4040 Потребителят е офлайн   ив Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2008 - 12:09 PM

жозефче се е държал мн възпитано при доктора направили са изследване и се е оказло че има ушна краста и от това са му били пъпките и сега ще слагаме капки и инжекции и така горкия тежи два килограма и половина :blink:дано всичко се оправи по бързо за да не го мъчим сега сме др вторник пак на лекар да му сложат инжекция ;)ще се оправи :blink:сега вече съм по спокойна :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема