Мопс
Публикувано: 02 April 2008 - 04:11 PM
Здравейте! Страхотни снимки на мопсове! Всички са много сладки. Аз да се похваля - Буда вече тежи 300 грама по-малко!!! Голям успех, нали? След като две седмици съм му намалила храната...
Иначе, аз мисля, че примерът на Буда за дебелина е много добър и си заслужава да се следва. Не ми харесва и на мене мопсът да е слаб, наистина изглежда по-атрактивен, когато е по-дебеличък.
Иначе, аз мисля, че примерът на Буда за дебелина е много добър и си заслужава да се следва. Не ми харесва и на мене мопсът да е слаб, наистина изглежда по-атрактивен, когато е по-дебеличък.
Публикувано: 02 April 2008 - 06:26 PM
Eva-Buddah............ :P
казах го защото....... за шпица се смяхме, че е прасенце С КИЛОГРАМИТЕ МУ .....за неговата порода
и се питах дали не съм объркала купичките
:P :P :P НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАш , чЕ НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА ОБИДЯ НИКОГО.... ДАЖЕ ИМ СЕ РАДВАМ...........
казах го защото....... за шпица се смяхме, че е прасенце С КИЛОГРАМИТЕ МУ .....за неговата порода
и се питах дали не съм объркала купичките
:P :P :P НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАш , чЕ НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА ОБИДЯ НИКОГО.... ДАЖЕ ИМ СЕ РАДВАМ...........
Публикувано: 02 April 2008 - 09:08 PM
Цитат
Здравейте! Страхотни снимки на мопсове! Всички са много сладки. Аз да се похваля - Буда вече тежи 300 грама по-малко!!! Голям успех, нали? След като две седмици съм му намалила храната...
Така си е!
И аз мисля, че за мопса "По- дебело - по- красиво!" е точният лозунг :zaek:
Женските не сме малко, я да се опитам да ги преброя :pionercheta::
Тайра, Джиджи, Дейзи/какво ли става с нея?/, Пинки, Орнела, Нааби, майка ни- Бамби, Бела, Астра /мале, че много станахме, а има и нови попълнения и бебета, но не им знам имената/
Вярно, че мъжете са повече B) или може би са по- активни.
Публикувано: 03 April 2008 - 10:41 AM
Така си е!
Тайра, Джиджи, Дейзи/какво ли става с нея?/, Пинки, Орнела, Нааби, майка ни- Бамби, Бела, Астра /мале, че много станахме, а има и нови попълнения и бебета, но не им знам имената/
[/quote]
Светле определено мъжкарите са по активни! ;D
А за дебелината малко съм намалила храната да видим какъв ще е резултата!
[/quote]
Светле определено мъжкарите са по активни! ;D
А за дебелината малко съм намалила храната да видим какъв ще е резултата!
Публикувано: 05 April 2008 - 06:42 PM
Ехо,
здравейте на всички мопсита :Танц: :Танц: :Танц:
Как сте днес?
ние сме ок. момчетата играят като луди и търчат насам-натам.
ще ходите ли на срещата в градинката на Хилтън? нали беше за утре, или бъркам?
ние за съжаление няма да успеем, но ще чакаме снимчици от вас!
целувки на всички мопсита :wub: :wub: :wub:
здравейте на всички мопсита :Танц: :Танц: :Танц:
Как сте днес?
ние сме ок. момчетата играят като луди и търчат насам-натам.
ще ходите ли на срещата в градинката на Хилтън? нали беше за утре, или бъркам?
ние за съжаление няма да успеем, но ще чакаме снимчици от вас!
целувки на всички мопсита :wub: :wub: :wub: