Мопс
Публикувано: 14 May 2008 - 03:40 PM
Лелел...имах чуството докато чета,че не говорите за мопсове бе...
С такова създание като мопса не можеш да се държиш строго..просто тези очички който имат не го позволяват...
А за спането..аз да ви кажа как е при нас от самото начало Балканчо си спи сам в хола а ние в спалнята не лае нищо може да се събуди по рано,но си седи просто и ни чака да дойдем :)
Незнам,но Балканчо никога не е бил беладжия дори и като бебе той е като едно малко котенце :) ( е имало е някаки белички ама не големи)
С такова създание като мопса не можеш да се държиш строго..просто тези очички който имат не го позволяват...
А за спането..аз да ви кажа как е при нас от самото начало Балканчо си спи сам в хола а ние в спалнята не лае нищо може да се събуди по рано,но си седи просто и ни чака да дойдем :)
Незнам,но Балканчо никога не е бил беладжия дори и като бебе той е като едно малко котенце :) ( е имало е някаки белички ама не големи)
Публикувано: 14 May 2008 - 05:50 PM
Цитат
Лелел...имах чуството докато чета,че не говорите за мопсове бе...
Направо ви завиждам,имам чувството че не гледате мопс ;D
Публикувано: 15 May 2008 - 11:03 AM
Ооооо, здравейте вси4киии! Как сте? Как са мопс4овците Ви?? Моето шампион4е хи4 не се трогва от титлите си и спи по цял ден.. ;D Сега в Събота ще ходим на рожден ден и той също е поканен! :wub:
Публикувано: 15 May 2008 - 11:17 PM
:blink:Благодаря ви приятели за поздравите.Искренно се радвам за тях .Аз толкова много го обичам.Той е толкова добър и благороден,истинско ангелче. :wub:
Публикувано: 15 May 2008 - 11:59 PM
здравеите и от нас,ние вече сме си на варна и почваме с разходките...
искам да питам,понеже Лейди е на 4м,а снощи срещнахме друго мопсче Чара на 2г. а Лейди е малко по голяма на размер от нея,това нормално ли е??? :o а аз чакам да попорастне още малко поне!
искам да питам,понеже Лейди е на 4м,а снощи срещнахме друго мопсче Чара на 2г. а Лейди е малко по голяма на размер от нея,това нормално ли е??? :o а аз чакам да попорастне още малко поне!

●٠·˙´¯` Mорска Мопска Mацка ´¯`˙·٠●
Публикувано: 16 May 2008 - 10:39 AM
Цитат
здравеите и от нас,ние вече сме си на варна и почваме с разходките...
Ти имаш прекрасен мопс с родословие,затова изобщо не трябва да се притесняваш, тя ще расте и ще стане един прекрасен представител на своята порода.Едно нещо бих те помолила ,подлепи и малко ушички.
А сега за големина и твоите притеснения ще ти разкажа един виц ,които е от истински случай.Това стана в София при един голям търгаш на животни: Продава той едно нещо уж като кавказка овчарка на едни хора, минава време кучето порасна ,но по големина изобщо не прилича на кавказка овчарка ,много дребничко.Момчето идва в магазина на въпросния търгаш и го пита ,как стана така и защо неговото куче не такова като другите - истински.Той го пита ,ти колко пари ми го плати ,той ами 300 лева.А .....ако беше дал 600 лева ,щеще да е два пъти поголямо........ ;D ;D ;D ;D
Така и в този случай,не ти трябва да сравняваш и да се притесняваш , а другото куче. Нямам представа за кучето Чара,но искам да попиташ дали имат родословие и от къде купено.Имам предчуствие ,че просто нямат такова.Защото един чистокръвен мопс на две години да изглежда като на 4 месеца ,малко ми е смешно.Немога да кажа нищо ,дай някакви снимки на тази Чара, за да мога да видя това нещо с очите си.