Мопс
Публикувано: 26 May 2008 - 01:35 PM
Цитат
Джоя е раждала от него/Варналията/-квалитетни кученца идеалния стандарт,но ...вече явно след 6 год,пък ,не беще в кондиция за целта,тоест дебела свинкя абсолютен кръг от бъчва, а аз знам ,че да "хване" женската се държи по -слабинка,за да не претъпява/пречи/ сланината на съзряващите процеси.Естествено ,че Анетка си я обича -тя не е взела за развъждане-искаше и се да нарежда бебенца още веднъж,Е ,който желае синът и Франки е на разположение ако някоя дама желае мъжки. Чао- махам се от темата ви----- Довиждане!!!! Влезте ,заповядайте в порода Ирландски вълкодав- там съм!!!!! Може да предложите Анетка за клубен съдия на породата-много е чела знае фини подробности и история и стандарта на практика! и 1 въпрос : Какво чакате Марго ,Светла-организирайте специалка в България за мопс купа" open"- за всички мопсове в страната-какво ще кажете за 1 руска съдийка да поканите за зооревюто в Пловдив,стига се хвалете кое как си е играло днес-действайте!!!!!!!!!!! :wub: :wub: :wub:
Гаро, ти имаш дарба.Точно сега нашия Зам.Председател урежда специалка.Тя е млада и амбициозна и ще направи страхотна изложба.В Пловдив отваряме секция.И се надявам,че Франки няма да има проблеми с женските. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 27 May 2008 - 06:50 PM
Публикувано: 27 May 2008 - 09:18 PM
Честит Клубен Форум :yahoo:
Поздрави!!!
Поздрави!!!
Публикувано: 27 May 2008 - 10:49 PM
и защо беше цялата врява тогава, когато исках да направим това, а сега си го честитите??? освен че си правите едно крайно затворено общество, не виждам друг смисъл в потайната ви дейност. да ви радва и да ви е честит новия форум. просто не виждам смисъл защо се нахвърлихте върху мен, когато ви предложих точно това. затова си вадя извода, че не искате нови хора да ви пречат на "клубното" общество. добре, нямате проблем, ние няма да ви притесняваме.
Публикувано: 27 May 2008 - 11:13 PM
Цитат
и защо беше цялата врява тогава, когато исках да направим това, а сега си го честитите??? освен че си правите едно крайно затворено общество, не виждам друг смисъл в потайната ви дейност. да ви радва и да ви е честит новия форум. просто не виждам смисъл защо се нахвърлихте върху мен, когато ви предложих точно това. затова си вадя извода, че не искате нови хора да ви пречат на "клубното" общество. добре, нямате проблем, ние няма да ви притесняваме.
Спокойно. Не си искал Клубен форум,дай да не се лъжеме! Ти си искал под-форум. Това са две различни неща. Няма за къкво да се сърдиш.Ние не сме затворено общество.И не знам кой ти налива такива глупости в главата. :(
За всички нови хора ----ДОБРЕ ДОШЛИ при нас!!! :blink: :blink: :blink:
Но наистина добре дошли, без интриги и нападки.
При нас винаги ,ще се чуствате уютно ,както в къщи,защото правиме всичко в името на МОПСА, а къщата без такова куче надали ще е уютна. :yahoo: