Мопс
Публикувано: 04 October 2008 - 03:41 AM
Светле Честит Рожден ден! :wub: Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята!
Публикувано: 04 October 2008 - 03:25 PM
Честит Рожден Ден Светле !!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 05 October 2008 - 07:07 PM
Цитат
Здравейте,аз имам мопс на 2г.казва се Чери и е горда мама на мъжко бебе на 45 дни ,ще се радваме да споделим нашата радост с вас -любителите на най- сладките кучета в света :blink:
Ииии, нащо бебе! Страшно ееее!!! :wub: :wub: :wub: Моля, пуснете снимки на страхотната мама и нови на бебчето! :blink:
Публикувано: 05 October 2008 - 08:09 PM
Цитат
Здравейте,аз имам мопс на 2г.казва се Чери и е горда мама на мъжко бебе на 45 дни ,ще се радваме да споделим нашата радост с вас -любителите на най- сладките кучета в света :blink:
А Чери от къде е?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 October 2008 - 10:36 AM
Здравей Ева :blink:
Уйли е много добре, чувства се отлично и по всяко време е готов за игра ;D не прави много бели, само ака и пишка където му е кеф , е, отвреме на време и на вестника, но това е нормално .. имаме си и задължителния чифт изядени чехли ;D нямам търпение да мине и третата ваксина и да излизаме на разходка и да се срещаме с вас другите мопсчета :yahoo:
а вие как сте? :wub:
Уйли е много добре, чувства се отлично и по всяко време е готов за игра ;D не прави много бели, само ака и пишка където му е кеф , е, отвреме на време и на вестника, но това е нормално .. имаме си и задължителния чифт изядени чехли ;D нямам търпение да мине и третата ваксина и да излизаме на разходка и да се срещаме с вас другите мопсчета :yahoo:
а вие как сте? :wub:
Публикувано: 08 October 2008 - 01:06 PM
Ние току-що се върнахме от разходка в Южния Парк и Буда е капнал. ;D Като започнете да излизате ще Ви запозная с първия син на Буда, Чопър-той е на 4 месеца в момента и ще си паснат идеално за игра. :blink: Иначе ние се опитваме да отслабнем, но засега нямаме никакъв напредък и вече започвам да се отчайвам... :-
Публикувано: 08 October 2008 - 04:34 PM
Ами, знам ли... Мисля си, че ще се чувства по-добре, ако отслабне с 1 килограм. А и все пак го водя по изложби и на няколко пъти ни казаха, че трябва мааалко да свали (г-н Тодоров каза половин килограм на последната изложба в Пловдив), макар че това не му пречи все да е пръв. ;D Но ще видим.. Засега, въпреки смяната и намаляването на храната + тренировките не мърда, така че.. Каквото сабя покаже. :blink: Вие кога започвате да излизате? Мисля в Неделя да направим една голяяяма и хубава разходка, за да използваме последните слънчеви дни. :wub:
Публикувано: 08 October 2008 - 08:24 PM
Цитат
Ами, знам ли... Мисля си, че ще се чувства по-добре, ако отслабне с 1 килограм. А и все пак го водя по изложби и на няколко пъти ни казаха, че трябва мааалко да свали (г-н Тодоров каза половин килограм на последната изложба в Пловдив), макар че това не му пречи все да е пръв. ;D Но ще видим.. Засега, въпреки смяната и намаляването на храната + тренировките не мърда, така че.. Каквото сабя покаже. :blink: Вие кога започвате да излизате? Мисля в Неделя да направим една голяяяма и хубава разходка, за да използваме последните слънчеви дни. :wub:
Публикувано: 09 October 2008 - 06:57 PM
Цитат
Евче, недей да тормозиш вече сладурчето, че като нищо ще дойда да го взема :P
тук освен неговото хапване, ще подяжда и Айк ;D и ще си пълнеят задружно :P :P

Successful people never worry about what others are doing!