Мопс
Публикувано: 15 October 2008 - 11:14 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 October 2008 - 09:15 AM
П.П. Бушка, не се обиждай, но на теб не бих продала кученцето, нито на твоя приятелка. :blink:
Публикувано: 16 October 2008 - 10:36 AM
Цитат
П.П. Бушка, не се обиждай, но на теб не бих продала кученцето, нито на твоя приятелка. :blink:
Дали е редно куче с родословие, клубно, с титли да запложда кучета от.... така и не стана ясно майката от къде е, това си проблем на клуба.
Мен тия клубни (изложбени, киноложки) въпроси не ме вълнуват. Касаят ме само до толкова, до колкото да мога с чисто сърце да препоръчвам на хората, които търсят кучета да се обръщат към клубовете.
Е, сега не мисля, че мога да прпоръчвам каквото и да е. Това си съжаление изразих и в "Борсите за кучета, защо не си струва."

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 October 2008 - 12:43 PM
Цитат
Цитат
Дали е редно куче с родословие, клубно, с титли да запложда кучета от.... така и не стана ясно майката от къде е, това си проблем на клуба.
Мен тия клубни (изложбени, киноложки) въпроси не ме вълнуват. Касаят ме само до толкова, до колкото да мога с чисто сърце да препоръчвам на хората, които търсят кучета да се обръщат към клубовете.
Е, сега не мисля, че мога да прпоръчвам каквото и да е. Това си съжаление изразих и в "Борсите за кучета, защо не си струва."
В нашия клуб продаваме кучета само с родословия.Правят се изключения(единици,аз съм твърд противник на такова развъждане) и тогава се издават бели родословни справки,както в случая.Повярвай ,че в нашия клуб не толерираме нечистопородно развъждане.Една от основните цели на клуба при регистрация беше и си остава само чистопородно развъждане!
Публикувано: 16 October 2008 - 03:27 PM
Цитат
Мдам, Бушменът е известен като изключително лош стопанин, питай всеки от нас, които предпочитаме да оставяме кучетата си на нея докато не сме в града, вместо на роднините си.
Вместо да ти стане малко неудобно, че се занимаваш с нерегламентирано развъждане, нападаш Бушката, че се интересува. ИМА ЛИ РОДОСЛОВИЕ - прост въпрос. НЯМА - прост отговор. Това е. Суеверието - за някой друг.
svetamops, никой не сочи пръст към клуба - знаем колко жесток е натискът върху клубните ръководства да приемат такова "развъждане" скато клубна политика.
Публикувано: 16 October 2008 - 06:43 PM
Публикувано: 16 October 2008 - 07:39 PM
Цитат
Публикувано: 16 October 2008 - 07:42 PM
Цитат
Цитат
Нямаш представа на какъв тормоз бях подложена. ;)
Публикувано: 16 October 2008 - 09:34 PM
Публикувано: 18 October 2008 - 08:57 PM