Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#5001 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 October 2008 - 11:24 AM

А това е новата!  ;)
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#5002 Потребителят е офлайн   Nigella Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 October 2008 - 12:34 PM

А клетката при какви случаи я позлвате.. ? Тъй като си мислех че ако е по добре за кучето да се вози само в клетка  ще  трябва да го научим от сега докато е още малък..  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5003 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 01:36 PM

Най-добре е кучето да пътува в клетка в колата, а ако ходи8те на изложби клетката е задължителен елемент!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5004 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 03:50 PM

Цитат

За мен да се държи животно в клетка е прекалено грубо, но при изложбите няма как :/

Ако кучето си свикне с нея, му е екстра и ни най-малко не се тормози.
User's Signature

Качена снимка

#5005 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 October 2008 - 11:14 PM

Е, аз си отговорих на въпроса - продавам мопс. Обявата е от вчера.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5006 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 09:15 AM

Хората в последният момент се отказаха.. Това не е реалната цена на кученцето. Има огромна вероятност то да си остане или при тях, или при нас. Някакви други въпроси да имате? Що все се ровите в чуждите неща не мога да разбера-хем не знаете, хем говорите! Омръзна ми вече!
П.П. Бушка, не се обиждай, но на теб не бих продала кученцето, нито на твоя приятелка.  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5007 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 October 2008 - 10:36 AM

Цитат

Хората в последният момент се отказаха.. Това не е реалната цена на кученцето. Има огромна вероятност то да си остане или при тях, или при нас. Някакви други въпроси да имате? Що все се ровите в чуждите неща не мога да разбера-хем не знаете, хем говорите! Омръзна ми вече!
П.П. Бушка, не се обиждай, но на теб не бих продала кученцето, нито на твоя приятелка.  :blink:
Не се ровя, просто попитах дали  майката има родословие. Не ми отговори, а и ми говориш смешни неща "лични и суеверни причини". Намерих си отговора  - няма родословие. Това само попитах.
Дали е редно куче с родословие, клубно, с титли да запложда кучета от.... така и не стана ясно майката от къде е, това си проблем на клуба.
Мен тия клубни (изложбени, киноложки) въпроси не ме вълнуват. Касаят ме само до толкова, до колкото да мога с чисто сърце да препоръчвам на хората, които търсят кучета да се обръщат към клубовете.
Е, сега не мисля, че мога да прпоръчвам каквото и да е. Това си съжаление изразих и в "Борсите за кучета, защо не си струва."
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5008 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 12:43 PM

Цитат

Цитат

Не се ровя, просто попитах дали  майката има родословие. Не ми отговори, а и ми говориш смешни неща "лични и суеверни причини". Намерих си отговора  - няма родословие. Това само попитах.
Дали е редно куче с родословие, клубно, с титли да запложда кучета от.... така и не стана ясно майката от къде е, това си проблем на клуба.
Мен тия клубни (изложбени, киноложки) въпроси не ме вълнуват. Касаят ме само до толкова, до колкото да мога с чисто сърце да препоръчвам на хората, които търсят кучета да се обръщат към клубовете.
Е, сега не мисля, че мога да прпоръчвам каквото и да е. Това си съжаление изразих и в "Борсите за кучета, защо не си струва."

В нашия клуб продаваме кучета само с родословия.Правят се изключения(единици,аз съм твърд противник на такова развъждане) и тогава се издават бели родословни справки,както в случая.Повярвай ,че в нашия клуб не толерираме нечистопородно развъждане.Една от основните цели на клуба при регистрация беше и си остава само чистопородно развъждане!
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#5009 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 01:30 PM

Някой ще ходи ли на Пловдивските изложби в началото на другия месец?  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#5010 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 October 2008 - 03:27 PM

Цитат

Мдам, Бушменът е известен като изключително лош стопанин, питай всеки от нас, които предпочитаме да оставяме кучетата си на нея докато не сме в града, вместо на роднините си.
Вместо да ти стане малко неудобно, че се занимаваш с нерегламентирано развъждане, нападаш Бушката, че се интересува. ИМА ЛИ РОДОСЛОВИЕ - прост въпрос. НЯМА - прост отговор. Това е. Суеверието - за някой друг.
svetamops, никой не сочи пръст към клуба - знаем колко жесток е натискът върху клубните ръководства да приемат такова "развъждане" скато клубна политика.
User's Signature

Качена снимка

#5011 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2008 - 03:42 PM

Ни най-малко и темата е обсъждана хиляда пъти.
Кучето ти е толкова прекрасно, колкото всяко друго. Липсата на родословие го прави единствено негодно за развъждане.
User's Signature

Качена снимка

#5012 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 06:43 PM

За толкова години работа ,в нашия клуб бяха издадени само на една женска бели родословни справки.Родители на тази женска са клубни кучета с родословия ,тя не успя да получи такова поради това че хората забравили да уведомят клуба за заплождане, те просто решили чи и след години могат да си извадят такова, ама няма.Правила важат за всички,затова тази прекрасна женска сега няма родословие ,а нейните бебета си остават само с родословни справки.Бащата на тази женска е произведен от мен ,но аз съм човек с принципи и много съжелявам че на практика моите внуци са останали без родословия,а само с родословни справки.
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#5013 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 07:12 PM

Това по-горе си е самата истина.. А бащата е МОЕТО куче.
User's Signature

Качена снимка

#5014 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2008 - 07:27 PM

Големо дърлене, като в някакъв кокошарник стана тука :huh: Вместо да си пишем за породата и да си помагаме, някои хора само си търсят провокацията. "Немаш елементарно възпитание" пееха Ъпсурт в една песен, а преди това има едно обръщение.
User's Signature

Качена снимка

#5015 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2008 - 07:39 PM

Цитат

но аз съм човек с принципи
Дано това послужи за урок на всички, които не се сещат да проверяват нещата ПРЕДИ да си заплождат животните... Надявам се, че повече клубове ще постъпват като клуб "Мопс" и ще държат на принципите си, когато ножът опре до кокала.
User's Signature

Качена снимка

#5016 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 07:42 PM

Цитат

Цитат

но аз съм човек с принципи
Дано това послужи за урок на всички, които не се сещат да проверяват нещата ПРЕДИ да си заплождат животните... Надявам се, че повече клубове ще постъпват като клуб "Мопс" и ще държат на принципите си, когато ножът опре до кокала.

Нямаш представа на какъв тормоз бях подложена. ;)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#5017 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 07:51 PM

Някой ще ходи ли на Пловдивските изложби в началото на другия месец?  smiley
User's Signature

Качена снимка

#5018 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 09:34 PM

Така обиждаш всички пишещи в този форум, а и участващите в изложби.. Не е хубаво така. А и на изложбата никой няма да злобее (поне не хората от клуба)-не се притеснявай. Така или иначе, щом имаш намерение да я заплождаш ти трябват оценки..
User's Signature

Качена снимка

#5019 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2008 - 09:13 PM

Объркала съм се. Старата ни клетка е Атлас 30, а не 20.. Ноооо, на нас ни е доста тясна.. :izcherven:
User's Signature

Качена снимка

#5020 Потребителят е офлайн   ladyostrich Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 October 2008 - 08:57 PM

това тук  прилича на изключително комерсиален клуб,с малки изключения,не се говори за нищо друго освен за това колко са хубави кучетата от вашите развъдници,НИЩО ПОДОБНО,доста сме чували за генетичните проблеми на вашите кучета и това че нашите нямат родословие не ги прави по лоши представители на породата от вашите...и не ви прави чест да убеждавате хората че ВСИЧКИ неродословни кучета са носители на генетични заболявания,а колкото до това, че не можете да си продавате кучетата на висока цена е проблем не на хората като нас ,които са си заплодили кучето от желание да видят поколение ,а на магазините които ги внасят на килограм от Унгария

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни