Мопс
Публикувано: 04 June 2006 - 06:32 PM
Цитат
а каквито въпроси имаш ,питай тук има много хора който могат да ти помогнат с полезна информация и съвети super best
Мерси за бързия отговор, но има време до тогава. Аз даже не знам какви въпроси да задам. Може би като дойде времето някой ще ми обясни за какво става дума. Воденето на изложби не ми е цел, но ще ми бъде интересно да покажа малката Принцеса и много ще съм щастлива ако я оценят victoryVVV
Пък и дори да не спечели нищо важното е че е спечелила мен b)
Публикувано: 04 June 2006 - 08:56 PM
Вярно ли е че трябва да раждат само със секцио?
Интересува ме и кога мога да му сложа герданче на вратлето, от къде мога да купя и дали има възможност за гравиране на името върху него. Продават ли се дрехи за мопсчета и дали изобщо е добре за тях да се обличат?
Ще се радвам ако някой ми отговори victoryVVV
Публикувано: 04 June 2006 - 09:54 PM
Цитат
Мисля че въпроса ти е излишен, но все пак: всеки човек си има различен вкус, то е ясно. Примерно на мен дакелите са ми супер грозни кучета и ако имах дакел щеше да ме е срам да го извеждам, ама и то си има фенове. Разбирам ги, всяко живо същество си има чар, важното е къде ще го откриеш. На мен пък ми харесват кучетата с набръчкани муцунки, а "сладките" от типа булонки и пудели разни не ме кефят изобщо. На теб кои ти харесват най- много?
Свят голям, хора всякакви. То май беше излишно да пиша, щото не казвам нищо ново. А защо са толкови скъпи, нямам идея а и се радвам, че са скъпи,защото според мен толкова пари за куче ще даде само човек, който наистина го иска и има мерак да го гледа. BEER
Публикувано: 05 June 2006 - 08:12 AM
Цитат
Здравейте!
Първо,Мопс с родословие струва 400 евро,това скъпо ли? Смятам че това е много,много евтино.За Вас сигурно и 10 лева са много пари. dribble
Второ, аз смятам Мопс за най красивото куче на света!!!!!!!!!!!!!!Вие като не можете да го притежавате ,можете само да плюете. dribble
Трето, ако направиме сравнение между Вас и нашите любими Мопсита съм сигурна,че няма да е във Ваша полза.Не Ви познавам, но мисля че сте доста по грозен от Мопса.Това е вопрос на вкус и Вас сигурно някой харесва. dribble
Четвърто ,за такива анонимни писатели като Вас ,ще Ви кажа къш от нашия прекрасен форум.Форум за най готините,най любвеобвилните и най красивите кучета!!!!!!!!!
Публикувано: 05 June 2006 - 08:33 AM
Цитат
Вие сигурно не сте по красив/а/от мопса и едва ли струвате и 0.4 ст.А може би не обичате кучета,или просто не можете да притежавате такова.Това е завист и простащина.Дано такова куче не попадне при вас някога,защото сигурно ще е по красиво от Вас. bash.A ако толкова лесно се развъждат и са евтини ще е пълно с мопсове по улицата и тогава такива доброжелатели като вас ще могат да си вземат такова куче.
Публикувано: 05 June 2006 - 08:53 AM
а що се отнася до цената ,ми всичко ценно е скъпо

[br]Dezira MD Fon Baskervil
Публикувано: 05 June 2006 - 02:56 PM
Цитат
няма изобщо да коментирам невежеството и простотията ти, само ще ти кажа това:
bash bash bash bash bash bash bash
Публикувано: 05 June 2006 - 03:07 PM
Макс е настинал и накашля... s) то аз знам защо... Пред нощта слагаме кучовците в нещо(кашон, щайга или кучешка къщичка за пренасяне) да са на топрло. Роджи не може да излиза но Макс миналата вечер е успял и после не е успял да влезе обратно на топрло. От пода са събрани килимите и чехлите и сигурно е спал на студените плочки... Измъдрих снощи причината за кашлянето и само го завивахме и гушкахме (аз и майка ми) , че нали е болен w) Сложих му ново по-ниско креватче , и днес е по-добре, но пак си кашля... какво да го правя? Ще се оправи ли от само себе си? Че ме притеснява. То днес ветеринаря не роаботи и затова реших да изчакам един ден. Колко е сериозно кашлянето при толкова малко куче?
Firen
Наистина е глупаво да се изразаваш сякаш кучето е нещо, което не си заслужава парите! bash И аз Макс си го взех за 800 лв.! И точно във форум с любители на мопсита! "Аз така като го гледам тва неструва....Я го вижте как е збръчкано от секаде... па ми викат 600 евро... " "тва неструва!??!!" Шашнах се bl)

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 05 June 2006 - 03:52 PM
Цитат
Макс е настинал и накашля... s) то аз знам защо... Пред нощта слагаме кучовците в нещо(кашон, щайга или кучешка къщичка за пренасяне) да са на топрло. Роджи не може да излиза но Макс миналата вечер е успял и после не е успял да влезе обратно на топрло. От пода са събрани килимите и чехлите и сигурно е спал на студените плочки... Измъдрих снощи причината за кашлянето и само го завивахме и гушкахме (аз и майка ми) , че нали е болен w) Сложих му ново по-ниско креватче , и днес е по-добре, но пак си кашля... какво да го правя? Ще се оправи ли от само себе си? Че ме притеснява. То днес ветеринаря не роаботи и затова реших да изчакам един ден. Колко е сериозно кашлянето при толкова малко куче?
Firen
Наистина е глупаво да се изразаваш сякаш кучето е нещо, което не си заслужава парите! bash И аз Макс си го взех за 800 лв.! И точно във форум с любители на мопсита! "Аз така като го гледам тва неструва....Я го вижте как е збръчкано от секаде... па ми викат 600 евро... " "тва неструва!??!!" Шашнах се bl)
Бягай на лекар,ако вашия не работи има други.Наистина е много сериозно!!!!!!!!!! d) d) d) d) d) d) d)
Публикувано: 06 June 2006 - 08:32 AM
Цитат
Интересува ме и кога мога да му сложа герданче на вратлето, от къде мога да купя и дали има възможност за гравиране на името върху него. Продават ли се дрехи за мопсчета и дали изобщо е добре за тях да се обличат?
Ети!С това започва този форум-здравословен справочник на мопса/написано от Радост/Честно казано тези проблеми се отнасят за почти всички породи.Много хора се сблъскават с подобни проблеми.Наистина мопса е малко по рисков,но за всичките години през които развъждам мопсове не съм имала никои от тези проблеми.Не е задължително да раждат само сас секцио.Аз съм имала за тези години един случай на секцио,но се случва както при почти всички породи..Така,че не се плаши.Никой не знае кога и какво може да се случи на неговия любимец.Рискове винаги има.Не бързай с герданчето.Нека да стане поне на 7 месеца.Как е Принцеса? c) d) 1super
Публикувано: 06 June 2006 - 03:22 PM
Цитат
Цитат
Ети!С това започва този форум-здравословен справочник на мопса/написано от Радост/Честно казано тези проблеми се отнасят за почти всички породи.Много хора се сблъскават с подобни проблеми.Наистина мопса е малко по рисков,но за всичките години през които развъждам мопсове не съм имала никои от тези проблеми.Не е задължително да раждат само сас секцио.Аз съм имала за тези години един случай на секцио,но се случва както при почти всички породи..Така,че не се плаши.Никой не знае кога и какво може да се случи на неговия любимец.Рискове винаги има.Не бързай с герданчето.Нека да стане поне на 7 месеца.Как е Принцеса? c) d) 1super
Мерси за отговора, уж четох всичко което видях за мопса но това явно съм изпуснала:)
Принцеса е супер, става все по-игрива, голяма пъргавелка е, храни се добре. Много е миличка w) По цял ден й се радвам angelpik
А как е майка й? Търси ли я или вече свикна?
Публикувано: 06 June 2006 - 05:46 PM

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.
Публикувано: 06 June 2006 - 08:56 PM
Публикувано: 06 June 2006 - 09:43 PM
Цитат
Цитат
Написано е от един от феновете на Мопс... Нема споменавам кои е
никой не се интересува нито от твоето мнение, нито от това на свръхинтелигентния ти , приятел "кучопознавач", който се изявяваше тука. като те гледам и ти си толкова компетентен, така че не ни занимавай с дълбоките си мисли. записвай си ги, събирай си ги и накрая ги издай под формата на стихосбирка. но ако се надяваш с парите, изкарани от нея, да си купиш померан, пинчер или там каквато порода намираш за красива (явно не мопс и то за щастие в случая) ....може би ще се разочароваш доста от резултатаnono
айде спирам до тук, че сигурно не успя да разбереш последното сложно изречение и ще ти се наложи да си го препрочетеш l)