Dog.bg Форуми : Мопс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (254 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мопс

#801 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 September 2006 - 08:34 PM

Уважаема Джуди!Чудя се дали си струва да се спори с теб.Явно нищо не разбираш или не искаш да разбереш какво е чистопородно развъждане.Тук възниква въпроса не само за породата мопс,а за всички клубни кучета от всички породи.Ти имаш ли представа как хората милеят за породата която обичат,колко пари харчат за изложби,пътувания и т.н. за да се родят истинските шампиони.Имаш ли представа за какви пари се внасят елитните кучета от Русия,Америка и т.н.за да се подобри дадена порода.За какви комерсиални цели говориш.Ти на колко изложби си била за да изпиташ истинското удоволствие от победата на твоето куче.Колко кучета си развъдила,колко безсънни нощи си изкарала за да усетиш трепета когато се раждат бъдещи шампиони.Нима това е снобарство?Не може хората посветили живота си на дадена порода да бъдат обиждани,а те да не се защитават.Не може да се внасят кучета за по 1000 евро,а да ги подаряваме.Това ли е търговията?Това ли е комерсиалното?Ние обичаме всички животни,даже и помиярите,но не може да се лъже и да се кепази дадена порода.А ти наистина си далеч от всичко това.
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#802 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2006 - 10:00 PM

Цитат

Уважаема Джуди!Чудя се дали си струва да се спори с теб.Явно нищо не разбираш или не искаш да разбереш какво е чистопородно развъждане.Тук възниква въпроса не само за породата мопс,а за всички клубни кучета от всички породи.Ти имаш ли представа как хората милеят за породата която обичат,колко пари харчат за изложби,пътувания и т.н. за да се родят истинските шампиони.Имаш ли представа за какви пари се внасят елитните кучета от Русия,Америка и т.н.за да се подобри дадена порода.За какви комерсиални цели говориш.Ти на колко изложби си била за да изпиташ истинското удоволствие от победата на твоето куче.Колко кучета си развъдила,колко безсънни нощи си изкарала за да усетиш трепета когато се раждат бъдещи шампиони.Нима това е снобарство?Не може хората посветили живота си на дадена порода да бъдат обиждани,а те да не се защитават.Не може да се внасят кучета за по 1000 евро,а да ги подаряваме.Това ли е търговията?Това ли е комерсиалното?Ние обичаме всички животни,даже и помиярите,но не може да се лъже и да се кепази дадена порода.А ти наистина си далеч от всичко това.

Целта ми не е да ви убиждам разбирам и ценя труда ви явно не сте ме разбрали ще се опитам да съм по точен става въпрос не за дадена порода и не от страна на развъждане а за незнам как да се изразя когато нещо те плени не се интересуваш от каде е и какво е може и да не съм прав споделям моите преживявания а те са следните като срещнах моита ДЖУДИ до момента нямах намерение да имам куче а още по малко мислих за мопс но това беше докато я видях и реших каквото и да ми струва ще я взема много трудно успях да я взема а и не малко средства ми коства но я ИСКАХ КАТО ЛБИМО СЪЩЕСТВО исках я само за мене не за изложби и развъждания не ме интересуват такива пари смятам че имам достатъчно нямам нищо против хора които се издържат по този начин думата ми е за хора като мен които ако харесат дадено създание това не е само заради родословието а за самото него bash
User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ

#803 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2006 - 10:10 PM

Цитат

Скъпа Джуди,
явно много емоционално реагираш и доколото разбирам, се дразниш от факта, че твоето куче не било канено на изложби, а ние какво сме говорели все за родословия.
наистина няма никакво значение дали ще обичаш куче с родословие или не, но ние НЕ ОБСЪЖДАМЕ ТОЗИ ВЪПРОС.

това, заради което започна темата, беше, че една НЕКОРЕКТНА ГОСПОЖА лъже хората, че им продава чистокръвни мопсове и им взима много пари, а нейните мопсчета са кръстоска и би трявбало да ги подарява, а не да ги търгува (защото това не е развъдчик, а обикновена търгашка).

за това ставаше въпрос, а не че като няма родословие кучето, трявба да го обичаш по-малко.
и преди да започнеш отново с безсмислените тиради, по-добре прочети по-внимателно написаното преди това, за да разбереш за какво говорим и да не го тълкуваш по грешен начин.

поздрави на всички victoryVVV

/Скъпа Джуди,
явно много емоционално реагираш и доколото разбирам, се дразниш от факта, че твоето куче не било канено на изложби, а ние какво сме говорели все за родословия./
На против не един път сме канени на изложби но както по горе казах за мен ДЖУДИ НЕ Е СТОКА мое да се срещнем сама да прецените за нея и родословиетоТемата започна за некоректната обява но съгласетесе никои насила некара друг да мо купува кучетата/стоката/
User's Signature

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ

#804 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2006 - 10:16 PM

Цитат

Джуди!
След като сте си купили мопс, значи Вие знаете че това е мопс,защото има всички белези за дадена порода.Ако беше тигрово,дали нямаше да си момислите че е френски булдог. dribble

И не ми казвайте,че ние в България сме "неандерталци" и не знаеме стандарта на нашата порода. dribble

И ПАК ГО КАЗВАМ, ТИГРОВ МОПС НЯМА, ТОВА Е ПОМИЯР !!!!! dribble  dribble  dribble  dribble  dribble  dribble  dribble  dribble  dribble

/ ПАК ГО КАЗВАМ, ТИГРОВ МОПС НЯМА/-Нетвърдя че има но не бих нарекал куче помиар до като за много хора това е точното определение
User's Signature

#805 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2006 - 10:48 PM

Уважаем/а/Джуди!Казваш,че имаш хубаво куче с добро родословие.А замислил/а/ли си се чия е заслугата?Сигурно хората които са го произвели и те като нас са ходили по изложби и с трепет са чакали раждането му.Нима не би се гордял/а/ да го покажеш на изложба,да го оценят. Тогава ще изпиташ това,което изпитваме ние.Хубавото куче трябва да се показва,нищо,че е само за теб. Когато ти кажат,че е оценено с отличен сигурно много ще се гордееш.А измамата това е нещо друго.Много е тежко да го изпиташ на гърба си.Да вземем например Човекът Х,който иска да има мопс/или друго куче/.Събира пари,чете обяви и хоп ето я обявата в която те убеждават,че продават супер елитни кученца за изложби.Събрал е Човекът парите отива купува си мечтаното кученце за 950 лева.То пораства,Човекът няма търпение да се похвали,да го покаже,че има елитно куче мопс.Срещат го хора,които също водят мопс и го питат-това френски булдог ли е?Е как ли ще се почувства Човекът с такова елитно куче,което струва доста пари.?
User's Signature

Големи черни очи,пълни с любов и ласки.Забавно като дете от чудна дивна приказка. 

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#806 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 01:41 AM

Цитат

Уважаем/а/Джуди!Казваш,че имаш хубаво куче с добро родословие.А замислил/а/ли си се чия е заслугата?Сигурно хората които са го произвели и те като нас са ходили по изложби и с трепет са чакали раждането му.Нима не би се гордял/а/ да го покажеш на изложба,да го оценят. Тогава ще изпиташ това,което изпитваме ние.Хубавото куче трябва да се показва,нищо,че е само за теб. Когато ти кажат,че е оценено с отличен сигурно много ще се гордееш.А измамата това е нещо друго.Много е тежко да го изпиташ на гърба си.Да вземем например Човекът Х,който иска да има мопс/или друго куче/.Събира пари,чете обяви и хоп ето я обявата в която те убеждават,че продават супер елитни кученца за изложби.Събрал е Човекът парите отива купува си мечтаното кученце за 950 лева.То пораства,Човекът няма търпение да се похвали,да го покаже,че има елитно куче мопс.Срещат го хора,които също водят мопс и го питат-това френски булдог ли е?Е как ли ще се почувства Човекът с такова елитно куче,което струва доста пари.?

Е как ЗЛЕ :)

#807 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 06:51 AM

Цитат

разбирам ви ако с нещо съм ви засегнал е станало неволно Аз и сега се гордея с нея нямам нужда от друго признаниие Против съм измамата на въпросната с тигрови мопсчета
User's Signature

#808 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 07:19 AM

Цитат

Цитат

Уважаем/а/Джуди!Казваш,че имаш хубаво куче с добро родословие.А замислил/а/ли си се чия е заслугата?Сигурно хората които са го произвели и те като нас са ходили по изложби и с трепет са чакали раждането му.Нима не би се гордял/а/ да го покажеш на изложба,да го оценят.  Тогава ще изпиташ това,което изпитваме ние.Хубавото куче трябва да се показва,нищо,че е само за теб. Когато ти кажат,че е оценено с отличен сигурно много ще се гордееш.А измамата това е нещо друго.Много е тежко да го изпиташ на гърба си.Да вземем например Човекът Х,който иска да има мопс/или друго куче/.Събира пари,чете обяви и хоп ето я обявата в която те убеждават,че продават супер елитни кученца за изложби.Събрал е Човекът парите отива купува си мечтаното кученце за 950 лева.То пораства,Човекът няма търпение да се похвали,да го покаже,че има елитно куче мопс.Срещат го хора,които също водят мопс и го питат-това френски булдог ли е?Е как ли ще се почувства Човекът с такова елитно куче,което струва доста пари.?

разбирам ви ако с нещо съм ви засегнал е станало неволно Аз и сега се гордея с нея нямам нужда от друго признаниие Против съм измамата на въпросната с тигрови мопсчета

Джуди!
Много Ви благодаря, че ни разбрахте! r)
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#809 Потребителят е офлайн   md_baskervil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 08:46 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Уважаем/а/Джуди!Казваш,че имаш хубаво куче с добро родословие.А замислил/а/ли си се чия е заслугата?Сигурно хората които са го произвели и те като нас са ходили по изложби и с трепет са чакали раждането му.Нима не би се гордял/а/ да го покажеш на изложба,да го оценят.  Тогава ще изпиташ това,което изпитваме ние.Хубавото куче трябва да се показва,нищо,че е само за теб. Когато ти кажат,че е оценено с отличен сигурно много ще се гордееш.А измамата това е нещо друго.Много е тежко да го изпиташ на гърба си.Да вземем например Човекът Х,който иска да има мопс/или друго куче/.Събира пари,чете обяви и хоп ето я обявата в която те убеждават,че продават супер елитни кученца за изложби.Събрал е Човекът парите отива купува си мечтаното кученце за 950 лева.То пораства,Човекът няма търпение да се похвали,да го покаже,че има елитно куче мопс.Срещат го хора,които също водят мопс и го питат-това френски булдог ли е?Е как ли ще се почувства Човекът с такова елитно куче,което струва доста пари.?

Джуди!

Еврика!Джуди радвам се, че си разбрала за какво става въпрос.Против такива измами се борим,против лъжата,а ти си помисли и покажи твоето куче на изложба.Сигурна съм,че радостта ти ще е двойна и много ще се гордееш след това. bravoS d)
User's Signature

Качена снимка
www.mops-baskervil.com

#810 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 05:08 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Джуди!

Еврика!Джуди радвам се, че си разбрала за какво става въпрос.Против такива измами се борим,против лъжата,а ти си помисли и покажи твоето куче на изложба.Сигурна съм,че радостта ти ще е двойна и много ще се гордееш след това. bravoS d)

благодаря за поканата бих се радвал на една обща среща с всички но по въпроса с изложби те съм против не виждам какво ДЖУДИ ще получи повече от това което има надявам се на скорощна среща
User's Signature

#811 Потребителят е офлайн   Джуди Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 05:38 PM

d) d) d)
User's Signature

#812 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 01:11 PM

Здравейте, искам да ва питам за една порода как се казва. Значи кожата му е много набръчкана, по цялото тяло и е една такава разплута, мисля че го даваха на една реклама на крем за бръчки, ако я знаете кажете?

#813 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 01:22 PM

Мисля - шарпей
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#814 Потребителят е офлайн   ichipichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 09:32 PM

здравейте на всички b)
svetamops,спомена нещо за 22 на панчарево,а от колко часа и къде точно?около басейна ли някъде s) ?аз чак сега се сетих да питам ouu ,ама ако някой има повече инфо да сподели

#815 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 21 September 2006 - 10:43 PM

Цитат

здравейте на всички b)
svetamops,спомена нещо за 22 на панчарево,а от колко часа и къде точно?около басейна ли някъде s) ?аз чак сега се сетих да питам ouu ,ама ако някой има повече инфо да сподели

от 14.00 часа на Плажа на Панчерево. За още инфо - виж тук

#816 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 07:23 PM

Здравейте!
Много изморени ,но със страхотно настроение,сме се прибрали от изложбата.
Доволна съм от компетентно и безкомпромисно съдене на съдията Мария Цанева. bravoS Това се казва добър съдията.Благодаря на нашата компания,малка,но здружна.Прекарах много хубаво и това че валя victoryVVV не ми развали настроението,защото бях в един много готин колектив. drink drink drink
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#817 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2006 - 09:42 PM

Цитат

Здравейте!
...

И ние си изкарахме страхотно, Светле b)
лошото време нас не ни лови, нали r) освен това мопситата минахме, тъкмо преди да завали, а после се забавлявахме чудесно!
разкажи как приключиха нещата след като ние си тръгнахме, изтървахме ли нещо?
а за съдията - и от нас х10! victoryVVV страхотна беше!

целувки! bravoS

#818 Потребителят е офлайн   svetamops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 08:36 PM

Цитат

Цитат

Здравейте!
...

И ние си изкарахме страхотно, Светле b)
лошото време нас не ни лови, нали r) освен това мопситата минахме, тъкмо преди да завали, а после се забавлявахме чудесно!
разкажи как приключиха нещата след като ние си тръгнахме, изтървахме ли нещо?
а за съдията - и от нас х10! victoryVVV страхотна беше!

целувки! bravoS

Здравейте Алекс, Криси и Тайричка!
Жофруня взе групата. Много ме кефи че Жофруа би Бостън - териер.cheers
На Бест бяхме трети. cheers
И на Вас много ,много целувки.
drink drink drink
User's Signature

Качена снимка

www.bullgary.com
www.kingonaleash.com

#819 Потребителят е офлайн   radostt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2006 - 10:29 PM

b) Здравейте super best Честити постижения ,супер е че мопс е взел най-накрая групата super best
Браво r)
Целувки и поздрави на всички r)
User's Signature

[br]Dezira MD Fon Baskervil

#820 Потребителят е офлайн   adk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 11:58 AM

[quote] [quote name='adk' date='Sep 22 2006, 09:42 PM'] [quote name='svetamops' date='Sep 22 2006, 07:23 PM'] Здравейте!
... [/QUOTE]
... [/quote]
bravoS bravoS bravoS
браво , Светле! ЧЕСТИТО!
Наистина е страхотно, че Жофруа е взел групата, още повече, че той наистина заслужава- много красиво куче е !
Целувки от нас!

Мила Ради,
вие къде се изгубихте?
аз ти звънях да ходим на изложбата, но тел ти беше изключен.
как са Дейзи и Отело nok d) w)
поздрави victoryVVV victoryVVV victoryVVV

• (254 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема