Мопс
Публикувано: 18 September 2006 - 08:34 PM
Публикувано: 18 September 2006 - 10:00 PM
Цитат
Целта ми не е да ви убиждам разбирам и ценя труда ви явно не сте ме разбрали ще се опитам да съм по точен става въпрос не за дадена порода и не от страна на развъждане а за незнам как да се изразя когато нещо те плени не се интересуваш от каде е и какво е може и да не съм прав споделям моите преживявания а те са следните като срещнах моита ДЖУДИ до момента нямах намерение да имам куче а още по малко мислих за мопс но това беше докато я видях и реших каквото и да ми струва ще я взема много трудно успях да я взема а и не малко средства ми коства но я ИСКАХ КАТО ЛБИМО СЪЩЕСТВО исках я само за мене не за изложби и развъждания не ме интересуват такива пари смятам че имам достатъчно нямам нищо против хора които се издържат по този начин думата ми е за хора като мен които ако харесат дадено създание това не е само заради родословието а за самото него bash

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 18 September 2006 - 10:10 PM
Цитат
явно много емоционално реагираш и доколото разбирам, се дразниш от факта, че твоето куче не било канено на изложби, а ние какво сме говорели все за родословия.
наистина няма никакво значение дали ще обичаш куче с родословие или не, но ние НЕ ОБСЪЖДАМЕ ТОЗИ ВЪПРОС.
това, заради което започна темата, беше, че една НЕКОРЕКТНА ГОСПОЖА лъже хората, че им продава чистокръвни мопсове и им взима много пари, а нейните мопсчета са кръстоска и би трявбало да ги подарява, а не да ги търгува (защото това не е развъдчик, а обикновена търгашка).
за това ставаше въпрос, а не че като няма родословие кучето, трявба да го обичаш по-малко.
и преди да започнеш отново с безсмислените тиради, по-добре прочети по-внимателно написаното преди това, за да разбереш за какво говорим и да не го тълкуваш по грешен начин.
поздрави на всички victoryVVV
/Скъпа Джуди,
явно много емоционално реагираш и доколото разбирам, се дразниш от факта, че твоето куче не било канено на изложби, а ние какво сме говорели все за родословия./
На против не един път сме канени на изложби но както по горе казах за мен ДЖУДИ НЕ Е СТОКА мое да се срещнем сама да прецените за нея и родословиетоТемата започна за некоректната обява но съгласетесе никои насила некара друг да мо купува кучетата/стоката/

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 18 September 2006 - 10:16 PM
Цитат
След като сте си купили мопс, значи Вие знаете че това е мопс,защото има всички белези за дадена порода.Ако беше тигрово,дали нямаше да си момислите че е френски булдог. dribble
И не ми казвайте,че ние в България сме "неандерталци" и не знаеме стандарта на нашата порода. dribble
И ПАК ГО КАЗВАМ, ТИГРОВ МОПС НЯМА, ТОВА Е ПОМИЯР !!!!! dribble dribble dribble dribble dribble dribble dribble dribble dribble
/ ПАК ГО КАЗВАМ, ТИГРОВ МОПС НЯМА/-Нетвърдя че има но не бих нарекал куче помиар до като за много хора това е точното определение

Публикувано: 18 September 2006 - 10:48 PM
Публикувано: 19 September 2006 - 01:41 AM
Цитат
Е как ЗЛЕ :)
Публикувано: 19 September 2006 - 06:51 AM
Цитат
разбирам ви ако с нещо съм ви засегнал е станало неволно Аз и сега се гордея с нея нямам нужда от друго признаниие Против съм измамата на въпросната с тигрови мопсчета

Публикувано: 19 September 2006 - 07:19 AM
Цитат
Цитат
разбирам ви ако с нещо съм ви засегнал е станало неволно Аз и сега се гордея с нея нямам нужда от друго признаниие Против съм измамата на въпросната с тигрови мопсчета
Джуди!
Много Ви благодаря, че ни разбрахте! r)
Публикувано: 19 September 2006 - 08:46 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Джуди!
Еврика!Джуди радвам се, че си разбрала за какво става въпрос.Против такива измами се борим,против лъжата,а ти си помисли и покажи твоето куче на изложба.Сигурна съм,че радостта ти ще е двойна и много ще се гордееш след това. bravoS d)
Публикувано: 19 September 2006 - 05:08 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Джуди!
Еврика!Джуди радвам се, че си разбрала за какво става въпрос.Против такива измами се борим,против лъжата,а ти си помисли и покажи твоето куче на изложба.Сигурна съм,че радостта ти ще е двойна и много ще се гордееш след това. bravoS d)
благодаря за поканата бих се радвал на една обща среща с всички но по въпроса с изложби те съм против не виждам какво ДЖУДИ ще получи повече от това което има надявам се на скорощна среща

Публикувано: 19 September 2006 - 05:38 PM

Публикувано: 21 September 2006 - 10:43 PM
Цитат
svetamops,спомена нещо за 22 на панчарево,а от колко часа и къде точно?около басейна ли някъде s) ?аз чак сега се сетих да питам ouu ,ама ако някой има повече инфо да сподели
от 14.00 часа на Плажа на Панчерево. За още инфо - виж тук
Публикувано: 22 September 2006 - 07:23 PM
Много изморени ,но със страхотно настроение,сме се прибрали от изложбата.
Доволна съм от компетентно и безкомпромисно съдене на съдията Мария Цанева. bravoS Това се казва добър съдията.Благодаря на нашата компания,малка,но здружна.Прекарах много хубаво и това че валя victoryVVV не ми развали настроението,защото бях в един много готин колектив. drink drink drink
Публикувано: 22 September 2006 - 09:42 PM
Цитат
...
И ние си изкарахме страхотно, Светле b)
лошото време нас не ни лови, нали r) освен това мопситата минахме, тъкмо преди да завали, а после се забавлявахме чудесно!
разкажи как приключиха нещата след като ние си тръгнахме, изтървахме ли нещо?
а за съдията - и от нас х10! victoryVVV страхотна беше!
целувки! bravoS
Публикувано: 23 September 2006 - 08:36 PM
Цитат
Цитат
...
И ние си изкарахме страхотно, Светле b)
лошото време нас не ни лови, нали r) освен това мопситата минахме, тъкмо преди да завали, а после се забавлявахме чудесно!
разкажи как приключиха нещата след като ние си тръгнахме, изтървахме ли нещо?
а за съдията - и от нас х10! victoryVVV страхотна беше!
целувки! bravoS
Здравейте Алекс, Криси и Тайричка!
Жофруня взе групата. Много ме кефи че Жофруа би Бостън - териер.cheers
На Бест бяхме трети. cheers
И на Вас много ,много целувки.
drink drink drink
Публикувано: 24 September 2006 - 11:58 AM
... [/QUOTE]
... [/quote]
bravoS bravoS bravoS
браво , Светле! ЧЕСТИТО!
Наистина е страхотно, че Жофруа е взел групата, още повече, че той наистина заслужава- много красиво куче е !
Целувки от нас!
Мила Ради,
вие къде се изгубихте?
аз ти звънях да ходим на изложбата, но тел ти беше изключен.
как са Дейзи и Отело nok d) w)
поздрави victoryVVV victoryVVV victoryVVV