Мопс
Публикувано: 22 November 2006 - 10:04 AM
МОПСЧЕТА - 3 ЖЕНСКИ И 2 МЪЖКИ. БЕЖОВ ЦВЯТ. РОДОСЛОВИЯ,ДОКУМЕНТИ. ИСТИНСКО КОЛЕДНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ, А С НЕПОВТОРИМ ТЕМПЕРАМЕНТ.
Здравейте!
Тая г-жа Азалова,пак произвела ментета,и понеже знае че е така вече се крие под друго име и дори не дава телефон.Само като и напишете на емайла,почва да Ви убеждава какви са истински мопсове има тя и че в България няма такива кучета.Аз съм сигурна че ние в България не произвеждаме такива МЕНТЕТА.И вижте колко бърза да ги навъди.
ВНИМАНИЕ!!!!!! dribble dribble dribble
ИМАМЕ НОВИ ПРОИЗВЕДЕНИ МЕНТЕТА!!!! dribble
Които иска да купи истински мопс ,много внимавайте!Да знаете че ще бъдете много излъгани и разочаровани. dribble
Пак публикувам снимка на нейния "истинския " " мопс"
Прикачени файлове
-
viki_020.jpg (75.6K)
Брой сваляния: 70
Публикувано: 23 November 2006 - 01:28 PM
Прикачени файлове
-
Neron_3.jpg (59.11K)
Брой сваляния: 62
Публикувано: 23 November 2006 - 01:43 PM
Прикачени файлове
-
Nero_na_rabota_3.jpg (410.28K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 23 November 2006 - 01:44 PM
Цитат
Здравейте!
Честито за прекрасния избор! r)
Мопс и само Мопс! r)
От кой развъдник сте го купили и има ли родословие?Добре дошли при нас. cheers cheers cheers
Разкажете ни за него.
Публикувано: 23 November 2006 - 02:02 PM
Той се казва Цветущий Антуриум Кевин. r) r) r)
Прикачени файлове
-
eczot_041.jpg (66.56K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 23 November 2006 - 02:44 PM
Цитат
Честито!Добре дошли в нашия нашия форум.Надявам се да се видим на изложбите.
Прикачени файлове
-
snow_pugs_christmas.jpg (52.38K)
Публикувано: 23 November 2006 - 03:28 PM
Цитат
Цитат
Много е красив и снажен. Надявам се не говори с такъв неприятен руски акцент като тебе! Смятам, че форума е създаден да обменяме опит и съвети, а не да парадираме с родословие и величие. Според мен много важно е първо стопанина да има доказан произход и социален статус, чак след това да взема на подбив темите на другите. Прекрасная не разбрах само дали трябва да публикувам цялата папка с родословието на английски на Нерон или ще се срещнем лично да ти я покажа?!
Здравейте!
Да съм някаде писала нещо обидно по повод Вашето куче?Това че питам за родословие е чисто от професионална гледна точка.Защото ако Вашето куче е с такова,то не виждам нищо лошо в това да го използваме за разплод.И моя статус не Ви засяга.Доста съм добре каквото и на Вас пожелавам.Ах,забравих да Ви попитам дали мога да пиша във форума и да задавам вопроси на хората.Смятам че форума е точно за това, да се общува.Ако нямате самочуствие това си е Ваш проблем.Аз имам.И съдейки по тази злоба с която ме нападате,мога да се досетя кой стои зад това, г-жа АЗАЛОВА.Вече видях Вашия тигров " мопс" от Англия. dribble
Да,моето куче пристигна с полет от Москва и не виждам в това нещо лошо.
И от къде сте чули какъв е моя акцент и какво значение има за Вас това.Аз не се срамувам от своя произход.
Публикувано: 23 November 2006 - 03:49 PM
Цитат
Цитат
Много е красив и снажен твоят Цветущий Антуриум Кевин. Предполагам с полет от Москва?! Надявам се не говори с такъв неприятен руски акцент като тебе! Смятам, че форума е създаден да обменяме опит и съвети, а не да парадираме с родословие и величие. Според мен много важно е първо стопанина да има доказан произход и социален статус, чак след това да взема на подбив темите на другите. Прекрасная не разбрах само дали трябва да публикувам цялата папка с родословието на английски на Нерон или ще се срещнем лично да ти я покажа?!
Опаааааааааа,тук мирише на злоба и завист.neron tiberius не ви познавам,но Светла я познавам добре и независимо от нейния акцент е човек,който се е доказал в чистопородното развъждане на мопсове.Това,че със самото ви появяване във форума почвате да нападате,говори за вашия статус.
Публикувано: 23 November 2006 - 03:56 PM
Цитат
Моля да бъда извинен Баскервил!
Публикувано: 23 November 2006 - 04:10 PM
Цитат
Г-н Павлов.
Вярно че аз съм рускоговоряща.Но аз имам дом и семейство от 15 години във България.Каня Ви най радушно във моя дом за да видите моите мопсове и моя статус.Моя телефон 0898568404
Ако се решите на тази постъпка ще видите че аз съм не съм до самовара,а гледам моите деца и кучета.Отношението ми към Вашата дума " мопсовладетел" е това че аз като председател на БКК Мопс,спазвам изискванията от БРФК и FCI.Ако смятате че тези правила и изисквания за породата мопс са неправилни то следва да се обърнете към съответните инстанции.А що се отнася до моята народност,то искам да Ви напомня че хиляди руски войници са воювали и умряли за свободата на България.Оставям Ви на Вашата съвест,ако има такава.
С уважение.Светла Конова
Публикувано: 23 November 2006 - 04:51 PM
Просто всеки първосигнално реагира, когато почувства, че засягат пряко любимото му живо същество, независимо дали е шампион или уличен помияр. Смятам, че в крайна сметка ще станем добри приятели, а и историята показва, че хората започнали познанството си със скандал в последствие стават близки - надявам се да е така. А сега нека ти разкажа как точно се сдобих с Нерон. До преди две години имах пекинез Спарки, който наистина беше внесен от Москва - жив факт. Нямаше изложби и документирано родословие, но беше истински любимец и красавец на квартала. беше много, много обичан. Децата пощуряваха по него, а баща ми който имаше проблем с черния дроб, казваше че Спарки го излекувал като лежал върху него. През 1994 по време на пътя майката починала внезапно и в България дошли само Спарки и Горби и техните стопани Алексей и Татяна. Така от тях взехме Спарки, защото беше по жизнерадостен от Горби и първи дойде при нас да играе. Така цели 10 години до 2004 цареше мир и щастие у дома. Той просто беше царя на дома. Жалко, че тогава нямаше дигитални камери за да го покажа сега. Имам негови снимки само на хартия. На 28 август 2004 точно беше навършил 10 години, след като обядва го изведох на разходка в парка пред блока. Спарки си имаше едно определено любимо дърво. И тогава се случи непоправимото - един голям син микробус Фолксваген с огромна скорост от улицата загуби контрол, качи се на тротоара до дървото и смачка Спарки на две - стана за секунди.
Светла, болката беше неописуема!!!!!
Така изминаха две години с много мъка. Вечер страшната картината се повтаряше постоянно пред очите ми.
Така до месец април 2006, когато се наложи да замина отново командировка до Лондон. Почти не мина ден, във който аз де не съм проплакал на моите студени и високомерни английски колеги, колко ми липсва Спарки. Така моят най-близък там колега Тревър Гордън решил да ми напряват изненада, като ми подарят куче. След един куп административни, санитарно-карантинни и други проблеми, се появи този бебок Нерон и разни формални документи с клетката му. Така радостта се върна в сърцето ми и изобщо не ме интересува как и от кой е заченат. Важното е, че го обичам и се надявам много дълго да сме заедно. Нашата основна цел не са конкурсите, а да бъдем обичани от най-близките си и да ги радваме.
Моля да ме извиниш за предишните нападки и се надявам да ми бъдеш полезна. Имам и един въпрос, нещо което много ме тревожи - откакто Нерон е с нас, изобщо не иска да пие нашата вода. Само когато сложим гранулите на Роял Канин тогава пие. Ужасно е лаком и пакостлив, но когато му се скараш веднага спира и гледа гузно. Странното е, че се изхожда само когато сме при него, когато е сам никога не го прави?!
Димитър Павлов
Прикачени файлове
-
post_29_1164293505.jpg (22.51K)
Публикувано: 23 November 2006 - 05:29 PM
Цитат
Просто всеки първосигнално реагира, когато почувства, че засягат пряко любимото му живо същество, независимо дали е шампион или уличен помияр. Смятам, че в крайна сметка ще станем добри приятели, а и историята показва, че хората започнали познанството си със скандал в последствие стават близки - надявам се да е така. А сега нека ти разкажа как точно се сдобих с Нерон. До преди две години имах пекинез Спарки, който наистина беше внесен от Москва - жив факт. Нямаше изложби и документирано родословие, но беше истински любимец и красавец на квартала. беше много, много обичан. Децата пощуряваха по него, а баща ми който имаше проблем с черния дроб, казваше че Спарки го излекувал като лежал върху него. През 1994 по време на пътя майката починала внезапно и в България дошли само Спарки и Горби и техните стопани Алексей и Татяна. Така от тях взехме Спарки, защото беше по жизнерадостен от Горби и първи дойде при нас да играе. Така цели 10 години до 2004 цареше мир и щастие у дома. Той просто беше царя на дома. Жалко, че тогава нямаше дигитални камери за да го покажа сега. Имам негови снимки само на хартия. На 28 август 2004 точно беше навършил 10 години, след като обядва го изведох на разходка в парка пред блока. Спарки си имаше едно определено любимо дърво. И тогава се случи непоправимото - един голям син микробус Фолксваген с огромна скорост от улицата загуби контрол, качи се на тротоара до дървото и смачка Спарки на две - стана за секунди.
Светла, болката беше неописуема!!!!!
Така изминаха две години с много мъка. Вечер страшната картината се повтаряше постоянно пред очите ми.
Така до месец април 2006, когато се наложи да замина отново командировка до Лондон. Почти не мина ден, във който аз де не съм проплакал на моите студени и високомерни английски колеги, колко ми липсва Спарки. Така моят най-близък там колега Тревър Гордън решил да ми напряват изненада, като ми подарят куче. След един куп административни, санитарно-карантинни и други проблеми, се появи този бебок Нерон и разни формални документи с клетката му. Така радостта се върна в сърцето ми и изобщо не ме интересува как и от кой е заченат. Важното е, че го обичам и се надявам много дълго да сме заедно. Нашата основна цел не са конкурсите, а да бъдем обичани от най-близките си и да ги радваме.
Моля да ме извиниш за предишните нападки и се надявам да ми бъдеш полезна. Имам и един въпрос, нещо което много ме тревожи - откакто Нерон е с нас, изобщо не иска да пие нашата вода. Само когато сложим гранулите на Роял Канин тогава пие. Ужасно е лаком и пакостлив, но когато му се скараш веднага спира и гледа гузно. Странното е, че се изхожда само когато сме при него, когато е сам никога не го прави?!
Димитър Павлов
Здравейте!
Ще Ви дам телефон на един много добър мой приятел,той е ветеринар. Казва се Мартин Попов и аз му вярвам.В кабинета 9589478, 8220326.Знам че Нерон много Вие скъп,за това страх ме да препоръчвам нещо.На колко месеца Нерончето?Само суха храна ли яде?Колко вакцини има?
Моя домашен телефон 9833657,ако имате някакви проблеми можете да ме търсите по всяко време,няма да откажа на Нерон.На снимка той изглежда много сладък.Пазете го.Засега не го извеждайте на вън.Надявам се той да Ви радва много,много години.
Пишете ми.
С уважение.Светла.
Публикувано: 23 November 2006 - 06:28 PM
Прикачени файлове
-
fawn_pug_christmas_cards.jpg (18.22K)
Брой сваляния: 60