Цитат
Цитат
Tova bi mi bilo interesno da procheta. Ako materiala e udoben da bade predostaven?
Здравейте,
Не мога да Ви предоставя материалите. Информацията я имам от частни разговори с мои колеги от САЩ, които са ми казвали, че има такива разработки и ветеринарномедицински статистики. Тъй като, както вече казах, това не е предмет на моите интереси, аз не съм проявил по-голяма задълбоченост по отношение на поднесеното ми като информация.
В момента ще ми бъде много трудно, да не кажа невъзможно, да започвам да издирвам точно с кого и кога сме водили този разговор и да го ангажирам да издирва материали, публикувани преди години.
Съжалявам, не мога да Ви бъда от полза !!!
Специално за допълнителните пръсти при задните крайници съм проявявам известни интереси именно, защото всевъзможните "мъдрости" за необходимостта им, са ме провокирали да проверя как точно стоят нещата.
Така например има съдии на Кучета Кангал /говоря за Великобритания/, които по време на изложба дават предпочитания на животни с допълнителни пръсти и в същото време има такива, които ги игнорират. Въпрос на субективизъм.
В стандарта на Кучето Кангал е казано, че може и да има пети пръст. Без "мъдрувания" колко е необходим или пък колко е вреден.
По-горе изказах моето мнение по въпроса, че те са ненужни. Мога и да се мотивирам, но не е в интересите ми да задълбавам една според мене безсмислена тема.
Поздрави,
Николай Атанасов