Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#1101 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 07 September 2009 - 07:46 AM

ar4i_09 само ми кажи :). Но да знаеш че този път ще поръчвам, защото в нашата тъпа аптека са останали само малки разфасовки, а те са много неикономични и ще се наложи да се поизчака. За Пловдив като се позамисля трябва да има все някъде.
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#1102 Потребителят е офлайн   пламиту Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2009 - 10:53 AM

Цитат(Норита @ Sep 7 2009, 05:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ar4i_09 само ми кажи :). Но да знаеш че този път ще поръчвам, защото в нашата тъпа аптека са останали само малки разфасовки, а те са много неикономични и ще се наложи да се поизчака. За Пловдив като се позамисля трябва да има все някъде.

и аз искам (blush)
User's Signature

Качена снимка

#1103 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 September 2009 - 10:50 PM

"Много породи кучета в Наличност
Публикувана: 13:57 / 05.09.2009 г.

Допълнителна информация:
Над 160 броя кучета в наличност.26 йоркита, 18 чихуахуа, 12 джак ръсел териера , 9 померана , 30 кавалера, 16 мини малтийки, кане косрсо 3 , 4 санбернара, 4 дог от бордо , 2 папилона, 12 бигъла, 3 немски дога, 10 бели кралски пекинеза, 2 фокстериера, 6 самоеда, 8 бели немски шпицове, 4 той пудела , 6 мопса, 12 пинчери , 13 бели чао чао , 8 броя шитцу.Кучетата са с паспорт и микрочипове.Даваме пълна гаранциая за качеството и здравословното състояние Възможна доставка на всякакви породи."

Тъй като това е нашата говорилня ... ъгх вижте само видовете и бройките на кучетата... И забележете нашата порода чаО чаО е много известна сред интернет обявите...
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#1104 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 September 2009 - 06:21 PM

re_037.gif Привет на Всички стопани, и техните мечета!

За арчи 09, нека пише на ЛС, за подробно обяснение относно Стимодог!

#1105 Потребителят е офлайн   ar4i_09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2009 - 07:41 PM

Здравейте на всички :) В Пловдив на едно място купувам Eukanuba junior за 8 лв. 1 кг.Ако има заинтересовани да пишат на ЛС. :)

#1106 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 06:49 PM

Цитат(sisi_ @ Sep 5 2009, 12:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здраврейте на всички ! От около 1 месец имам кученце, казва се Херкулес ! Голям дивак е! От както е при нас постоянно се чеше и хапе, а няма паразити , дори ветеринара не можа да ми обясни защо! Имате ли представа? Другия проблем е че е много под нармата. На 4 месеца е и е едва 6 килограма. Беше болен от някакво възпаление на червата и ходеше дори кръв. Сега си е много добре след лечението , но още е слабичко горкото меченце. Каква ли храна не сме му купили, но качва много бавно. Ветеринара ме успокои че ще се управи скоро и ще навакса, но аз съм разтревожена. Ако може някой да ме посаветва как да го храня, по колко пъти на ден и в какво количество за да навакса dog.gif ! Въпреки че имаше здравословни проблеми е много игриво и мило кученце

Радвайте се на кучето си :-) Посъветвайте се с ветеринаря пак....никак не е препоръчитело, според мен, бързото качване на килограми за бебе куче. В тази възраст се изграждат костите и при бързо качване на килограми не издържат. Купувайте качествена храна, ако ветеринаря прецени и добавки :-) И не на последно място дебело куче не означава здраво куче! На кучешката полянка имаме голдън ретривър, която претърпя 2 операции на червата като бебе....Страшно беше, не ядеше дълго време, отслабна, започнаха захранване бавно и по-малко...Сега неможеш и да предположиш, че някога е имала проблем :-)
За чесането и хапането - пак при ветеринаря за изследвания и опезпаразитяване.

#1107 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 12 September 2009 - 01:29 PM

Ние пак имаме проблем...
Прикачена снимка
Предположението е че е осил, влезнал ... и сега трябва да излезе отгоре. Правим бани с тетра и калиев перманганат и мажем с Банеоцин... Ох тезо осили... Пазете мечетата.
Иначе Нора не куца и не я боли, само е подуто и червено :(
User's Signature

Качена снимка

#1108 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 September 2009 - 06:54 PM

Нори, веднага вземете мерки, на нас едно такова възпаление на задната лапичка ни коства много, това не ми се струва да е осил, не това се пълни с течност и ще се подува и ръсте още. Ти си в "МЕКАТА" на добрите ветеринари. Ние ще идваме при Вас, на преглед, та камо ле Вие да не отидете. Ще чакаме новини след вета!! cd_045.gif Много късмет на Нора, и бързо да се оправи!! ba_025.gif

#1109 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 12 September 2009 - 10:32 PM

M не ходихме :) вета дойде при нас :). Каза, че няма нищо страшно и, че кремчето с което я мажа е подходящо, освен това се вижда върха на осила, но каза да не го вадим, сам щял да излезе... Малко се притеснявам... но ве1е нищо не мога да направя освен да мажа... стискайте палци.

ПП извадих осила без да искам докато почиствах крачето току що. Ето го разбойника: af_089.gif
Прикачена снимка

ПП Сари, вие как сте, как е крачето на щастливото момче? Искрено се надявам поне да е добре и да няма проблеми. Нацункай и двамата по сладките муцунки от нас с Норита. wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#1110 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 September 2009 - 11:18 AM

Браво, трябвало е да се махне осила, добре се е получило! af_089.gif Лъки си сменя козинката, не може да го познаем става съвсем друг. smile.gif Крачето се обездвижва, мускула се измества, не стъпва, а и няма възможност. Каквото и да става ще пробваме всичко възможно и ще си е при нас завинаги. Сара е разгонена, и единственото куче което търпи около нея това е Лъки. Не е спряла да му чисти очите, ушите и т.н. Той я души, но не се опитва да се качва... Докато пекинеза ни Ричи пострада душеше я, ходеше след нея, и тя само веднъж като го захапа за врата щеше да го убие, буквално, не можехме да я накараме да го пусне. Тя винаги е била такава, при нея друго куче не може да съжителства и "вирее", освен Лъки. Ричи е с дълбока рана над окото, целия му език е надупчен, май се е прехапал лошо, докато Сара го е размятала. Сега са разделени и той е обгрижван като бебе. Няма виновни в първите дни на разгонването, просто не са знаели какво става със Сара. Тук искам да кажа преди време сесе, беше казала, че Ира се разгонва на 9 месеца и ми беше малко чудно /струваше ми се дълъг период/, сега по датите на Сара е видно, че цикъла е променен. Вместо на всеки 6 месеца, се е получило на 9-тия месец. Ако при други стопани не се разгонят на 6-я месец, да не се учудват или притесняват! ba_025.gif

#1111 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 13 September 2009 - 09:20 PM

Аз само да кажа, че откакто отсраних осила, отока спада уникално бързо. Днес вече не се вижда над козината и няма гной. Оставих я да си го ближе, не съм я ограничавала и заздравява чудесно. Сега лежи до мен на дивана и ме побутва с мокър студен нос ab_041.gif. И друго - след тъпата ми идея да я подстрижа сега изглежда по добре - козинката ни расте...

А, да и да ви позабавлявам малко :
Разхождаме се ние днес и покрай нас минават четирима човека.
Единият казва: Абе каква порода е това куче?
и друг отговаря: Е как каква, че това е САНБЕРНАР (не съм сигурна за начина на писане, извинявам се).
А аз си вървя и се подсмихвам.
Обръща се пича към мен и ми вика: Каква порода ви е кучето?
Аз отговарям: по принцип е чау-чау...
А той замислен се обръща към другите и казва: Да бе, чау-чау, това си е чист санбернар.
Обръща се към мен и казва: Момиче, излъгали са те, това е санбернар.
Аз отговарям: Ми щом казвате... и си прибрах санбернара вкъщи...
Моля вече да не съм модератор тук, а на тема за санбернари ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1112 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 10:51 PM

ag_106.gif ac_007.gif ac_007.gif
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#1113 Потребителят е офлайн   ar4i_09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 09:18 AM

ХАХАХАаха,а пък ние веднъж кат бяхме на разходка с Арчи и срещу нас идваха една майка и едно малко момченце и момчето вика на майка си: 'Мамо,мамо,виж панда'! :D :D :D Много се смях след това :p

#1114 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 September 2009 - 09:43 AM

Понеже сме единствени в малкото ни градче е голяма емоция като се разхождахме отначало. Един човек на възраст даже ми се е карал защо така съм го вързала тоя лъв и аз докато обясня, че е куче и закъснях за общата разходка ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#1115 Потребителят е офлайн   ar4i_09 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 10:08 AM

ХАхахахах,емоции всякакви с тези мечоци :)))))))

#1116 Потребителят е офлайн   sashe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2009 - 08:31 PM

Днес правим 1 година от както имаме ДИДКА
User's Signature

Качена снимка

#1117 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 September 2009 - 08:53 PM

Нори, радваме се, че мечето се оправя, пази я! smile.gif
сесе, как е Ира, не сте писали?

Успех на всички ученици през новата учебна година!!! Бъдете здрави и късмет на всеки изпит!!! bb_032.gif

#1118 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 September 2009 - 09:21 PM

sashe, още много години Дидка да е с теб, и много емоции да Ви носи!!! af_089.gif ha_081.gif

#1119 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 16 September 2009 - 11:44 AM

Имам проблем и много ще бъда благодарна да прочета коментарите ви за да взема решение.
Ия отново е с фалшива бременност и страшно подута едната гърда , а и от всичките и изтича кърма.Отказва да се храни и е много отслабнала, настроението и обаче не е толкова лошо даже и се играе.Та ветовете ми казват да я кастрирам за да си спестя бъдещи проблеми,но мен много ме е страх.Може страхът ми да е от създалите се наскоро ситуации около мен но све пак не мога да реша .И се чудя дали да се боря с разни кремове и хапчета и ако евентоално ми го направи пак тогава да я кастрирам dry.gif или още сега.Знам за предимствата от кастрацията но....

#1120 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 16 September 2009 - 07:07 PM

Сега прочитам това за Ия, никой не може да наложи решение, дори да изкаже мнение за и против кастрация. Трябва сама, по състоянието на Ия да прецениш и да решиш. Този проблем го имаше Нелвит с Джеси ако чете нека пише....все пак тя го е минала mg_062.gif

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни