Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 07 September 2009 - 07:46 AM
Публикувано: 07 September 2009 - 10:53 AM
и аз искам (blush)
Публикувано: 07 September 2009 - 10:50 PM
"Много породи кучета в Наличност
Публикувана: 13:57 / 05.09.2009 г.
Допълнителна информация:
Над 160 броя кучета в наличност.26 йоркита, 18 чихуахуа, 12 джак ръсел териера , 9 померана , 30 кавалера, 16 мини малтийки, кане косрсо 3 , 4 санбернара, 4 дог от бордо , 2 папилона, 12 бигъла, 3 немски дога, 10 бели кралски пекинеза, 2 фокстериера, 6 самоеда, 8 бели немски шпицове, 4 той пудела , 6 мопса, 12 пинчери , 13 бели чао чао , 8 броя шитцу.Кучетата са с паспорт и микрочипове.Даваме пълна гаранциая за качеството и здравословното състояние Възможна доставка на всякакви породи."
Тъй като това е нашата говорилня ... ъгх вижте само видовете и бройките на кучетата... И забележете нашата порода чаО чаО е много известна сред интернет обявите...
Публикувано: 10 September 2009 - 06:49 PM

Радвайте се на кучето си :-) Посъветвайте се с ветеринаря пак....никак не е препоръчитело, според мен, бързото качване на килограми за бебе куче. В тази възраст се изграждат костите и при бързо качване на килограми не издържат. Купувайте качествена храна, ако ветеринаря прецени и добавки :-) И не на последно място дебело куче не означава здраво куче! На кучешката полянка имаме голдън ретривър, която претърпя 2 операции на червата като бебе....Страшно беше, не ядеше дълго време, отслабна, започнаха захранване бавно и по-малко...Сега неможеш и да предположиш, че някога е имала проблем :-)
За чесането и хапането - пак при ветеринаря за изследвания и опезпаразитяване.
Публикувано: 12 September 2009 - 06:54 PM

Публикувано: 12 September 2009 - 10:32 PM
ПП извадих осила без да искам докато почиствах крачето току що. Ето го разбойника:

ПП Сари, вие как сте, как е крачето на щастливото момче? Искрено се надявам поне да е добре и да няма проблеми. Нацункай и двамата по сладките муцунки от нас с Норита.

Публикувано: 13 September 2009 - 11:18 AM

Публикувано: 13 September 2009 - 09:20 PM

А, да и да ви позабавлявам малко :
Разхождаме се ние днес и покрай нас минават четирима човека.
Единият казва: Абе каква порода е това куче?
и друг отговаря: Е как каква, че това е САНБЕРНАР (не съм сигурна за начина на писане, извинявам се).
А аз си вървя и се подсмихвам.
Обръща се пича към мен и ми вика: Каква порода ви е кучето?
Аз отговарям: по принцип е чау-чау...
А той замислен се обръща към другите и казва: Да бе, чау-чау, това си е чист санбернар.
Обръща се към мен и казва: Момиче, излъгали са те, това е санбернар.
Аз отговарям: Ми щом казвате... и си прибрах санбернара вкъщи...
Моля вече да не съм модератор тук, а на тема за санбернари

Публикувано: 14 September 2009 - 09:43 AM

Публикувано: 16 September 2009 - 11:44 AM
Ия отново е с фалшива бременност и страшно подута едната гърда , а и от всичките и изтича кърма.Отказва да се храни и е много отслабнала, настроението и обаче не е толкова лошо даже и се играе.Та ветовете ми казват да я кастрирам за да си спестя бъдещи проблеми,но мен много ме е страх.Може страхът ми да е от създалите се наскоро ситуации около мен но све пак не мога да реша .И се чудя дали да се боря с разни кремове и хапчета и ако евентоално ми го направи пак тогава да я кастрирам

Публикувано: 16 September 2009 - 07:07 PM