Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#1171 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 11 October 2009 - 01:56 PM

Имам си тениска af_089.gif Купете си и вие да помогнем малко на бездомните.

#1172 Потребителят е офлайн   AroN_mastif Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2009 - 02:42 PM

защо езиците има са сини ? smile.gif

#1173 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 October 2009 - 02:53 PM

Цитат(AroN_mastif @ Oct 11 2009, 03:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
защо езиците има са сини ? smile.gif

За да плашат хората ab_041.gif Базикам се, те са една от най древните породи и предшественици на вълка .Запазили са този отличителен знак от нега ,синият език.

#1174 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 October 2009 - 04:08 PM

Aз чакам Илит да ми прати в понеделник ab_041.gif
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#1175 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 October 2009 - 10:56 AM

Цитат(tornado @ Oct 12 2009, 09:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
С Ройал Канин от самото начало.

Само с това ли ? Не и ли даваш от време на време и нещо друго ,да кажем готвено.Или някаква магическа отвара за красота ab_041.gif

Нори ,на мен ще ми е много интересно да видя снимките от / плешивият и период/.

#1176 Потребителят е офлайн   tornado Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 01:01 PM

Само с качествена гранулирана храна, храня и двете ми кучета.Доказано е, че кучетата нямат нужда от разнообразна храна, пък и никога не бих могъл да предвидя какво точно им давам като протеини и витамини в нещо домашно приготвено.Реално през живота си не са яли друга храна никога.Винаги ядат гранулите накиснати с вода с еднаква охота и апетит.През определени цикли от време им давам витамини с храната, а сега давам на Лаурентина едни хомеопатични таблетки, специално за бременни кучета.Магическа отвара звучи много добре ab_041.gif , но няма такова нещо, единственото "магическо" нещо в Лаурентина за разлика от другите чау-чау е това, че козината и се поддържа без никакви усилия ab_041.gif И това не е малко като се замислиш ab_041.gif
User's Signature

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07

#1177 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 October 2009 - 12:00 AM

За Vladimir84, ако все още svilen66 чете във форума, имам молба да дадът повече информация за направената операция на Йозеф от Доц.Паскалев. Аз не мога да съм така полезна тъй като Лъки няма дисплазия, а травма на задното краче. Успех на Владимир, и пълно оздравяване на двете мечета! ba_025.gif dog.gif

#1178 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 October 2009 - 08:08 PM

sara92 , не си ме разбрала мила, точно обратното.Тя Ия от както се оправи е станала такова диване, че само ме закача за игра.Сега пиша на компа а тя ме яде по ръкава ab_041.gif Днес се прибрах от шопинг ей така инцедентно си понакупих разни неща. По висящи дрешки и шапки малко да сменя стила, а тя ми тафна шапките и ги разнесе навсякъде.Провали ми и модното ревю към мъжо , щот само ме дърпаше за дрехите ab_041.gif , а аз тичах да не ги съсипе .На вън също ме побърква , да си играем.Дърпа ме и подскача по мен , а и като гледам е единствената щастливка днес ,че времето се разваля.Е за улегнала не знам дали е станала, но определено по статистиката е по УМНА ab_041.gif af_089.gif

#1179 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2009 - 09:05 PM

Здравейте и от мен.Аз също имам едне мече вкъщи. Тя се казва ДЖЕСИ. На 1 годинка и 8 месеца е.
ЕТО Я И НЕЯ

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1180 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 October 2009 - 09:46 PM

kukita, добре дошла.Разкажи ни повече за вашето мече и ни пуснете още снимчици да и се порадваме.

#1181 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 October 2009 - 04:52 PM

IA---, няма да се оплакваш от мечето като беше омърлушена, болна и не се хранеше се оплакваше, сега е игрива, здрава и закачлива ти пак се оплакваш... me_065.gif Еее, няма угодия на тия стопани ab_041.gif , за ревюто "Сори", за новите придобивки честито md_064.gif На снимката не ми се видя да вилнее... r_181.gif Времето наистина се развали, а аз успях да изкъпя само Сара, дано излезе още някой слънчев ден и то в събота и неделя да смогна и с Лъки. dog.gif

Добре дошла на Джеси и нейните стопани! smile.gif

#1182 Потребителят е офлайн   Nexxita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 09:20 PM

Отново сме ние с Майкъл :)
Не знам как да се справим с научаването на разхождане / все още не сме почнали, но смятаме скоро да го направим/. Попринцип имам много свободно време за разходки, но навън е много студено и ме е страх да го извеждам да тича на този студ rg_057.gif

#1183 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 16 October 2009 - 09:46 PM

За студа не се притеснявай толкова. По притеснително е влажното време. А относно разходките - започнете баавно, малко по малко, без да го насилвате. Норита се страхуваше поне два месеца и беше много трудно да се разхождаме. Стряскаше се от всеки шум, от всичко. Качете още снимки на вашият Майкъл да му се порадваме всички :)
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#1184 Потребителят е офлайн   Nexxita Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 10:27 PM

Цитат(Норита @ Oct 16 2009, 10:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За студа не се притеснявай толкова. По притеснително е влажното време. А относно разходките - започнете баавно, малко по малко, без да го насилвате. Норита се страхуваше поне два месеца и беше много трудно да се разхождаме. Стряскаше се от всеки шум, от всичко. Качете още снимки на вашият Майкъл да му се порадваме всички :)

Мерси Норита ;) Разбира се, ще кача още снимки !

#1185 Потребителят е офлайн   sakra51 Икона

• Покажи галерията
  • Interests:4au-4au
Публикувано: 18 October 2009 - 09:07 AM

Цитат(Норита @ Oct 17 2009, 10:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sakra51 Аз пак да ви помоля да пуснете снимки :). Много се радвам, че пишещите в този подфорум стават все повече с всеки изминал ден. Хубаво е!
Поздрави на всички и целувки на всиииички мечки сладки.

Скъпа Норита.Благодаря за топлото посрещане.Относно кирилицата ще се поправя,а колкото до снимките сложила съм в албум и незнам защо не сте ги видяли.Надявам се да успеете да ги видите и да ви харесат както на мен вашите сладури.Целувки за вас и сладките ви мечета.Имам и една молба.Опитвам се да сложа снимка отстрани на профила ми.Сложих,но тука виждам,че не се показва.Вие как го направихте.Благодаря предварително.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#1186 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 October 2009 - 09:11 AM

Имах предвид да пуснете снимки във темата галерия ab_041.gif ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#1187 Потребителят е офлайн   sakra51 Икона

• Покажи галерията
  • Interests:4au-4au
Публикувано: 18 October 2009 - 09:20 AM

Цитат(Норита @ Oct 18 2009, 10:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Имах предвид да пуснете снимки във темата галерия ab_041.gif ae_085.gif

Разбира се,че ще ги пусна стига да разбера как.Нещо не мога да се оправя още с този сайт.

#1188 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 October 2009 - 09:30 AM

Под панела за нов отговор има малък продълговат панел "прикачени файлове". Кликаш на бутон "разглеждане" и избираш снимка от директория в твоят компютър. След това използваш зеленичкото бутонче "изпрати". Когато файлът бъде изпратен в малкото прозорче "преглед на прикачени файлове" избираш + и снимката се помества в коментарът ти. Оставяй винаги по едно разстояние м/у снимка и текст. Май това е :). Дано успееш :)
User's Signature

Качена снимка

#1189 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 18 October 2009 - 02:44 PM

Хихихи 1 час в банята и 2 часа сушене и вече не сме селско кучееее :). Токова съм изморена. Боже, аз като се къпя не се мокря толкова колкото Нора успя да ме намокри ab_041.gif Сега лежи и ме гледа недоволно и намусено ud_009.gif . Определено обаче трябва да ми кажете от къде да си купя безшумен сешоар, защото то голямо чудо беше с моя. И имам въпрос към по-запознатите: мога ли да и купя четка за трийминг? Ще и унищожи козината нали? Чудих се онзи ден за този фурминатор, но май за нея не е подхпдящ?
User's Signature

Качена снимка

#1190 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 October 2009 - 08:59 AM

Хахаха, да ви кажа колко ми е мързелива мечката само, ама няма да се смеете мног. Излизаме ние днес и отиваме с нея на стадиона. Викам си "айде сега да потичаме малко , тъкмо да я изморя" и какво мислите се случи: избяга тя половин обиколка и хоп легна, а Радост си тичаааа, и Нора я глееда. И много ни се смяха. Тръгваме после да се прибираме и ни вижда някаква жена. Пита :каква порода е това сладурче? И Радост отговаря: Ами, какво да ви кажа, чау чау е.
При което ми се казва : О, ама и ние имаме същото, само че е кръстоска с каракачанско куче ud_009.gif . Радост се усмихна тактично и нищо не каза... Вървя си после с меца и си мисля: "абе то това ще е доста интересна кръстоска... Хм, как ли е станала скачката..." и едни такива мисли ми минават през главицата и се чудя на хорския акъл... И тъкмо съм потънала в размисли за това и онова и се опитвах да си предствавя чау+каракачанец и ме спира друг изключително интелигентен човек с въпроса; "Ей, ама че хубаво, каква порода е това?". Радост пак с усмивка отговаря "чау чау", а човекът насреща ми се пули :"А сега де, от къде я измисли тая порода, такава няма. Ех ама вие младите все да сте екстрентрични(тук си помислих ау каква хубава думааа). Аз нали съм си културно отговарям: "има, има такава порода", а интелектуалеца ми отвръща: "глупости, тва е някакъв вълк, дето си го хванала от гората, та сега и порода му измисли". И Радост тактично каза: "аха" и продължи с размишленията за общата култура и за хорските възгледи...

Кво да ви споделя, емоции всякакви, ама не мога да разбера защо, аджеба, само аз пиша в тия теми. Я живнете малко ааааааааааа. Какво правят вашите меееечки ?

Пп. Понеже често говоря за себе си в 3-то лице (което май е признак на шизофрения ab_041.gif ) и за да не ви обърквам: Проятно ми е, аз съм Радост ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема