Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#1681 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 13 May 2010 - 07:35 PM

Показване на мнениетоkrisi567, в 13 May 2010 - 07:28 PM, написа:

Хехех пак се забавляте тук :))) Не знам коя е Стоянка,както и Йорданка,но от втората имам покана за приятелство :)

Тя е добавила всички в приятели, които са се регнали тук в темата чау-чау. Даже в профила си я видях като добавена приятелка и се уморих да я махам от там - явно е бъг в новото оформяне на форума. Наложи се да въведа предварително одобрение ако някой ме адва за приятел. Че не се знае, знае ли се...
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#1682 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2010 - 10:18 PM

И в нашия профил се е добавила, няма смисъл да махаме...Незнам тя иска да общува, нека го прави, но нормално!

#1683 Потребителят е офлайн   `Боби` Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 May 2010 - 12:59 AM

Не го слуша главата това момиче.....жалко за което.
На тази възраст вече трябваше отдавна да е наясно с нещата и с живота
и с елементарния начин на комуникация.Тя за едно куче в какви филми се вкарва,
а не мога да си представя един ден като има деца как ще е .... дано се вразуми малко...за нейно добро.

#1684 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 14 May 2010 - 02:22 AM

`Боби , много правилноКачена снимка
Тази девойка или жена ,защото е на 24-25 год. има 4 ника при нас.Като се кликне върху айпито на потребителя и се виждат всичките .И 10 да направи пак се засичат.Ама не разбира от дума и пак изписахме почти цяла страница заради глупост

#1685 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 May 2010 - 08:14 AM

Ия, да ти кажа, не са глупости - представяш ли си някой новобранец да й се върже на приказките? Наистина ще го побърка с лъжите си и фантазиите относно измислени несъществуващи кучета. Хората се подвеждат, а не са виновни че момичето така силно търси внимание.
User's Signature

#1686 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:43 AM

Ия, честито и от мен :md_064: Много хубави моменти пожелавам с двете рошли и много много усмивки! Малката е страхотна, а съм убедена че ти ще се справиш прекрасно с двете и няма да има пренебрегнати :-)

Фурия, Лео оправи ли се? До болка ми е познато това пазене пред вратата и подскачане при всяко тропване на асансъора....При нас привързаността постепенно се промени ..от мен се прехвърли на мъжкото съсловие. Старая се да не ревнувам :-)

#1687 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:46 AM

Оправи се веднага като се върнах, ходи залепен за мен като дъвка за скъсаните кецове, не се отлепя, крие се под бюрото ми и е абсолютно щастлив. Чудовище такова.
...понякога си мисля че не заслужавам толкова любов.
User's Signature

#1688 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 09:50 AM

Нали?
Понякога оглеждайки се в две топли, черни очи ми идва да ревна от това, което виждам в тях :-)

#1689 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 10:01 AM

Показване на мнениетоkkk, в 15 May 2010 - 09:55 AM, написа:

Нали?
Понякога оглеждайки се в две топли, черни очи ми идва да ревна от това, което виждам в тях :-)

Две шоколадови слънца вместо очи имат, да. Топлят ми душата. Изобщо не ми е ясно какво ще стане с мен когато той мине оттатък дъгата.
Я да ходя да му извадя телешка опашка от камерата и да не мисля за лошото.
User's Signature

#1690 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 10:12 AM

Офф
Незнам защо последните дни мисля абсолютно за същото :eg_033: Явно хормоните ме тласкат в някакви тежки емоционални пояси и снощи попитах същото: Представяш ли си когато един ден го няма, какво ще е!!
Само че, сега са тук! Цял живот съм казвала, че трябва да хванеш момента и да го изживееш, не утре, не вдругиден, а сега! Затова се старая да не мисля лошото, а да го целувам сега толкова много колкото мога :md_064:

Фурия, какво казваше за телешката опашка? И ако е възможно ще ми разкажеш ли за БАРФ храненето, но в примери какво даваш ти примерно. Ако имаш време и не те притеснява, естествено :-) Обмислям варианта да опитам, но първо трябва много много да чета.

#1691 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 May 2010 - 10:40 AM

Ей сладурки, какво ще кажете да преместя последните два-три поста ,че са интересни в темата за храненеКачена снимка

Furia_S , тази КккКачена снимка е много сладка мацка.Ама не серьознаКачена снимка , скоро ще роди Качена снимка .Но, на срещите не дойде.
ккк, Дали на нова ще дойдешКачена снимка

#1692 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 06:54 PM

То и аз няма да дойда а ти търсиш кусури на Ккк:-)))))))))))
User's Signature

#1693 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 15 May 2010 - 07:04 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 13 May 2010 - 07:40 PM, написа:

Показване на мнениетоkrisi567, в 13 May 2010 - 07:28 PM, написа:

Хехех пак се забавляте тук :))) Не знам коя е Стоянка,както и Йорданка,но от втората имам покана за приятелство :)
Тя е добавила всички в приятели, които са се регнали тук в темата чау-чау. Даже в профила си я видях като добавена приятелка и се уморих да я махам от там - явно е бъг в новото оформяне на форума. Наложи се да въведа предварително одобрение ако някой ме адва за приятел. Че не се знае, знае ли се...

Привет ! Не е бъг на форума. Задава се от опциите в профила, там има възможност всеки да настрои опциите си или всеки да може да го добави, или да е след одобрение. Търсих го, защото и аз се бях озовал с "приятел", който не познавам. Има и възможност за избор когато ви добавят като приятели, да има уведомление по лични съобщения или на пощата, с която си се регистрирал. Ако провериш в момента, предполагам че на тази поща ще има съобщение от форума, че еди кой си ти е добавил като приятел.

Прикачена снимка

За да го видиш по добре, използвай знака, който е като правоъгълник с една стрелка нагоре, той дава в реалните размери публикуваната снимка.

#1694 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 May 2010 - 09:29 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 15 May 2010 - 06:59 PM, написа:

Защо няма да дойдеш?
А на ккк последното нещо което правя да и търся кусури.Просто ми се ще да я видя отново, преди да е възникнал доста серьозният и за дълго ангажимент.

#1695 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 10:48 PM

Показване на мнениетоIA---, в 15 May 2010 - 09:34 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 15 May 2010 - 06:59 PM, написа:

Защо няма да дойдеш?
А на ккк последното нещо което правя да и търся кусури.Просто ми се ще да я видя отново, преди да е възникнал доста серьозният и за дълго ангажимент.

Няма кога, сега реанимирам идиота -Риж, представяш си какво значи болник-куче у дома ,инвалид.
Той ми е по-важен от всичките срещи. Още повече че ако искаш да ме видиш знаеш къде живея.
User's Signature

#1696 Потребителят е офлайн   Lora23 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 11:04 PM

Здарвейте ще ви помоля за съвет. Киара днес пишка доста повече от обичайното , да не е настинала нещо? Иначе всичко останало й е наред.....има ли за какво да с притеснявам ?
User's Signature

Качена снимка

#1697 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 May 2010 - 11:21 PM

Furia_S, аз мислих да те каня да дойдеш в Ниш с нас на 23,че има едно място още в колата .Ти пък няма да ходиш на срещи.Я стига той няма да е все болен и до тогава ще си го оправила.Пък и е за един ден сутринта тръгваме ,вечерта се връщаме.И повече чаута ще има.Не като тук,никакви.Приемаш ли?Качена снимка
Иначе лесно ще ти дойда на гостиКачена снимка ,но сега ти си наредКачена снимка Само мъжо да се оправи.

Lora23, Съмнявам се да е настинала,просто е пила повечко вода.Ако е весела нищо и няма.Не се притеснявай толкова.

#1698 Потребителят е офлайн   Lora23 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 11:31 PM

Е да но през 20 мин да пикае е прекалено , а и досега никога не е правила така да се изпуска в стаята. Да не е от Петнила дето и давам или от глупавите грипали. Майка ми каза да й спра грипалите и да кара на консерва , че от тях било. Ма пък все иска по терсата да спи , а е влажно сега времето и аз спя на отворена врата заради нея може чисто да е настинала ........малката ми топка направо ме разболява от страх. :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#1699 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2010 - 11:32 PM

Показване на мнениетоIA---, в 15 May 2010 - 11:26 PM, написа:

Furia_S, аз мислих да те каня да дойдеш в Ниш с нас на 23,че има едно място още в колата .Ти пък няма да ходиш на срещи.Я стига той няма да е все болен и до тогава ще си го оправила.Пък и е за един ден сутринта тръгваме ,вечерта се връщаме.И повече чаута ще има.Не като тук,никакви.Приемаш ли?Качена снимка
Иначе лесно ще ти дойда на гостиКачена снимка ,но сега ти си наредКачена снимка Само мъжо да се оправи.

Lora23, Съмнявам се да е настинала,просто е пила повечко вода.Ако е весела нищо и няма.Не се притеснявай толкова.

Момиче, той е болен в момента , какви ги дрънкаш, той се е разлизал. Миличка. Гледала ли си болно куче? Бе ти у ред ли си изобщо, кви изложби, кви пет лева, аз се върнах и заварих парцал.... Какво говориш.

Отворих врата и го вдигнах на ръце, носих го на ветеринар и ревах, познаваш ме, възрастна лелка, цинична и обезверена ревах като двегодишно дете.

Ходете си където си искате, мерси, имам болно куче...
User's Signature

#1700 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 May 2010 - 11:48 PM

Не съм знаела ,че Лео е толкова зле.Но не ти разбирам тонаКачена снимка ,чесно.

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни