Браво на Сияна !

С нетърпение чакам снимки и на нея и на мечоците

!
А за щастие доста се разхождаме и няма да се наложи рязане на нокти. Та ще ви разкажа една неприятна случка от сутринта.

Комшия от горния етаж дойде да ми крещи , че имало изпражнения из входа , урина....набеди мойто меченце.А то никога не си е вършило работата във входа , то у дома вече не я върши та какво остава за във входа.

И аз се опитах като човек да обясня , че на последния етаж има женска пинчерка и тя се мотае без повод из входа , а и навън...знам си , че е от нея и не е за пръв път , но явно този път стопаните не са й видели магариите да зачистят и този дойде да ми опява на мен.И като му заявих , че не е моето куче той убеден започна да ми разправя , че онова от последния етаж е там от доста време , не било преди така....моето било.

Трябвало да питам дали съседите имали против , не знам си какво...имал малки деца. Откачих и му заявих , че кучето няма да си махна за нищо на света и , че си се грижа за него , не прави бели....Оттам ми вика ''Лае'' и аз ''Ами като звъните на звънеца ми как да не залае''...а иначе е безкрайно тиха , не лае без повод да тероризира кооперацията.Просто ужасни хора...и аз видях изпражненията и наистина е кофти , но в случая е неприятно , че обвинява невинно куче , което е УМНА ПОРОДА ...чистоплутно създание не безмозъчен пинчер , защото те са такива нали имам поглед от другото тука на др. момиче.

И така.....а и още не знам как да се справя с уличните...имам си редовни нападатели песове пред един сервиз и са на човек явно от сервиза ама все навън и като минеш чак летят и пресичат улицата и започват да ни лаят , гонят....чудя се няма ли начин някой кучкарник да ги прибере или човека да се застави да ги държи в двора си.Днес дори като видях най-голямото от тях па на тротоара и направо започнах да заобикалям по др. пътища от страх.....много неприятно , ма ще взема някоя паника да си създам на себе си , срах от кучета.

И все я вдигам при опастност , а си тежи вече...кръст ме заболява , ма не искам да й се случи нещо лошо.