Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 08 July 2008 - 03:39 PM
Публикувано: 08 July 2008 - 06:23 PM
Публикувано: 09 July 2008 - 08:43 PM
Днес е по-добре, давам му едни розови хапчета. Пъхам ги в гърлото, че иначе не ги иска, само като ме види с хапчето и си крие главата като щтраус :D
Приятна вечер на вас и мечките :)
Публикувано: 11 July 2008 - 07:49 AM
Как сте в жегите?
Искам мнения от ползвалите петнил или мегадерм. Притеснява ме това, че още нямаме 1 годинка навършена и дали не е твърде рано, могат ли да се дават заедно. Шишко е целия на дупки... като го погледна и ми се свива сърцето :'( Една екзема, после втора...искам този ужас да спре. А не могат да разберат от какво е...А и на дупето от едната страна почти няма козина...ветеринаря се опитваше да ме убеди, че сигурно си търка дупето и затова. Казвам не...никога не го е правил. Амииии то бебешка козина, докато я смени..Та се чудя дали ще му помогне, ако му давам добавки.
И пробвахме шампоана и балсама с масло от норка :yahoo: Страхотен ефект ;D
Публикувано: 11 July 2008 - 07:55 AM
Публикувано: 11 July 2008 - 08:06 AM
Публикувано: 11 July 2008 - 08:15 AM
ние сме с добър опит с петнила.веднага му вземи,не е толкова малък.това са супер балансирани витамини,които по никакъв начин няма да навредят,напротие.ефекта от тях е видим до дни.те освен на козината действат и на целия организъм,вкл.и апетита.
Публикувано: 11 July 2008 - 08:18 AM
Публикувано: 13 July 2008 - 08:06 AM
gerry_22, мъниците са страхотни, много са сладки. Моят любимец е Роби :yahoo: сигурно защото птилича на едно вече пораснало бебе ;)
Бижу, снимките ти както обикновено са страхотни :blink: Изкарали сте си весело, особено с плувците ;D
Публикувано: 13 July 2008 - 09:52 AM
Аналните жлези пък въобще не давам да им ги стискат умишлено.
Особено пък ей така профилактично когато няма възпаление нито нищо и вета не може да открие точния проблем веднага се хващат да стискат жлезата ... мое мнение!
Сега това лято съм доволна,защото Армани е подстриган до кожа.Изресвам го всеки ден и отдолу расте нова пухена козина :blink:
Белла си е с кожуха тъй като смятаме все пак да посетим есенната специалка на северняците :blink:

Публикувано: 14 July 2008 - 09:14 AM
Роби наистина е едно уникално мече,Ричи също изглежда много ''голям'',той е по-едър,а напоследък лае най-много.ще стане добър пазач.приказни са ми мечетата и много си ги обичам.вет.каза че са доста едрички за възрастта си.те и се родиха по-едри,де.тяхната маминка се справи с всичко повече от перфектно.
keri14,пусни снимки на Ричи подстриган,всъщност и на Кери, и тя вече сигурно е подстригана.
Публикувано: 15 July 2008 - 03:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 July 2008 - 10:36 AM
diddlina,Симба преди да роди също беше с килтикс,нямахме проблеми,но тя пък и не ходеше навън тогава(по паркове имам предвид).сложи един фронтлайн и ще се отървете от гадините.даже комбо е по-добре,защото има вероятност да има и яйца.
Публикувано: 18 July 2008 - 08:45 PM
Публикувано: 18 July 2008 - 09:16 PM
Цитат
(има тема за него във ветфорума - потръси я)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 July 2008 - 09:33 PM
Не съм писала в темата, трябва да се разпиша. :blink:
Голям е дивак ;D Щурее на воля. Днес го водихме на село, там го пускаме и си тича на воля. Дори днес го изкъпахме - стана като нов, чист, пухкав :P
bushkata, много ти благодаря, ще потърся това мазило, защото никаква промяна няма - все беличко си седи.