Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#2751 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 May 2015 - 01:04 PM

Качена снимкаOооо даааа, лошо е че Костадин Шанков - организатора на пътуването до Италия и т.н. те остави насредата на пътя в чужда държава с кучетата, но това бяха ваши неуредени сметки за пари......Ние не може да се бъркаме....Качена снимка

#2752 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 24 May 2015 - 01:53 PM

Ти нещо не си в час. Плащането от моя страна беше направено много преди тръгването. Историята изобщо не е такава не си измисляй и не клевети. Не се опитвай да ми оронваш авторитета, защото няма да успееш. Клеветиш и това е още едно нарушение. Много добре знаеш за какво съм ти писала не си измисляй. Същност , що си губя времето с теб..... я си драскай прави каквото искаш... И точно така , коя си ти че да се бъркаш.....

#2753 Потребителят е офлайн   MechoKlecho Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2015 - 08:39 AM

Показване на мнениетоsara92, в 21 May 2015 - 07:27 PM, написа:

Качена снимкаMechoKlecho, ти май общо взето си решил, само искам да кажа, че през лятото те си променят желанието за храна. При нас е така, съвсем простичко което предпочитат това е извара, охладено кисело мляко, черен дроб, малко хляб сирене, жълтък и месо. Има филе от риба което правя на супа с малко зеленчуци, просто искат разнообразие, сега от топлото ще почнат да намалят все повече храната. Похапват и плодове, все пак лято е!!!Качена снимка

Здравейте, благодаря за отговора Ви. Реших да не сменям храната след няколко прочувания и консултации с лекар ми казаха че ако храна е grain free ако въобще има такава или само са го "пропуснали на етикета" тя ще бъде с много висок протеин който не е полезен за чау чау. Мисля да сменя просто пилешкото със сьомда и да добавя някаква добавка като напр. Мега дерм. А изпозлвате ли кокосово маско extra virgin за своите чау чау?

#2754 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 May 2015 - 09:20 AM

Виж в темата за храненето май беше. Там пусках маслата.Масло от орех, виж. Не сменяй храната, зачервяванията може и да са от спарване. Тя е една от най добрите които може да даваш.

#2755 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 May 2015 - 01:20 AM

Качена снимкаIA---какво става бе, клевети, авторитети, измислици....Боже, боже аз съм съпричастна с нея заради случилото и се, а тя смята, че я нападат, обиждат, клеветят, не се панирай, казаното е казано, не знам защо виждаш злонамереност, и НЕ не знам за какво си ми писала, ти триеш написаното, ако ти пречи това и него изтрий. Но виждам нарушения и след като ги изказах станах "нарушител". Та аз те предложих за модератор, подкрепяли сме те във форума, в развъдната дейност както и Торнадо, в новото начинание, и защо е тази враждебност, всеки има провали. Останалото е решение на друг...

#2756 Потребителят е офлайн   MechoKlecho Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2015 - 08:57 AM

Показване на мнениетоIA---, в 26 May 2015 - 09:20 AM, написа:

Виж в темата за храненето май беше. Там пусках маслата.Масло от орех, виж. Не сменяй храната, зачервяванията може и да са от спарване. Тя е една от най добрите които може да даваш.

Благодаря ти и аз съм на мнение че е много добра, но изглежда конкурентите не могат да го преживеят и само пускат слухове. Ще потърся сег за маслата. :ba_025:

#2757 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 May 2015 - 09:18 AM

Хич да не ти пука кой какво говори. Гледай си кучето с най доброто нещо и да ти е живо и здраво Качена снимка

#2758 Потребителят е офлайн   MechoKlecho Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2015 - 03:51 PM

Показване на мнениетоIA---, в 27 May 2015 - 09:18 AM, написа:

Хич да не ти пука кой какво говори. Гледай си кучето с най доброто нещо и да ти е живо и здраво Качена снимка

Благодаря ви за пореден път за съветите знам че мога да ви се доверя на 1000% относно моето чау чау. Надявам се скоро да отворите отново магазинчето и салона и ще чакам и сайта с нетърпение. :md_064:

#2759 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 June 2015 - 06:12 PM

Скъпи приятели случи се голяма трагедия. На път за световното челно се удря микробус с кучета и хора. Господ да ги прости. Нямам думи.... http://www.wds2015.c...-lutto/?lang=it

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2760 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 08 June 2015 - 09:59 PM

Ужасна трагедия, по предварителни дани водача на буса е излязъл в насрещнато платно, заспал зад волана...
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#2761 Потребителят е офлайн   Lexus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Chow chow

Публикувано: 09 June 2015 - 07:10 AM

Бог да ги прости.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2762 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2015 - 08:14 AM

Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2763 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2015 - 06:17 PM

http://lifenews.ru/mobile/news/155266

#2764 Потребителят е офлайн   MechoKlecho Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2015 - 08:28 AM

Здравейте,
искамда направя предложение за тема - пътешествия, лятото дойде и е време за ваканция ще се радвам ако някой от вас може да сподели опит и да препоръча от места където сте ходили с вашите чау чау и сте прекарали добре. :dog:

#2765 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 June 2015 - 10:26 AM

Хах да те изям, ми на всякъде където пожелаеш. Само дето трябва да се съобразяваш с времето. Примерно, аз на море не обичам, фен съм на бълкана. Но ако си на море стои си мечо на климатика, ти си печеш дупето и вечер и сутрин по хладно на разходка. На планина няма този проблем особено ако навсякъде е гора. Разхождаш се и пухчо с теб ,щастлив търчи и се радва на всичко. Аз, с групите които организирам съм стигала до 14 преход. Ия ми е най голямата рекордьорка, ходила е на най много такива. И така нататък:)

А ,и където и да отидете, все ще си изкарате прекрасно, защото сте заедно Качена снимка

#2766 Потребителят е офлайн   MechoKlecho Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2015 - 02:37 PM

Планинските поточета мисля че ще са му най-любими дори. Като цяло при нас е мнооого трудно стоенето на едно място предимно предпочита да се движи така че плажа не знам дали ще му хареса , но въпреки това се надявам да успя и да му покажа морето когато е по-хладно защото иначе няма смисъл от такъв тормоз, края на сезона някъде когато ги няма всички тези хора например. Аз питах и дали знаете места на които пускат с чау чау тъй като на доста места за които гледах пускат но само със зарядни за телефони така наричам малките кученца дано някой не се сърди... Четох за едно място близо до Солун ако не се лъжа Akti Retzika и в един от от форумите за Голдън четох се пускат дори можело и във водата да влизат .

Още нещо четох че ще има семинар на нутривет и техните храни кога ще е той не знам дали е редно тук но ако може да дадеш повече информация за техните продукти и дали да се преориентирам към тях ще съм много благодарна !!! :smile:

#2767 Потребителят е офлайн   ChauChau Икона

Публикувано: 22 August 2015 - 09:58 AM

Здравейте, обмислям да си взема Чау-Чау и да го гледам в двор, като ще има малка колба за спане. Чудя се дали ще му бъде много студено на кучето през зимата? Също ще ми бъде полезно, ако ми препоръчате някой развъдник от където мога да си взема куче с родословие.

#2768 Потребителят е офлайн   piron45 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2015 - 06:09 PM

Нищо му няма на кучето на двора през зимата, то си има достатъчно козина. Имам комшия с такава порода на двора и кучето се чувства чудесно.
User's Signature

Качена снимка

#2769 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 24 August 2015 - 12:19 AM

Нито един развъдник няма да ви продаде кутрето си за МАЛКА колиба.
Естествено, чау-чау прекрасно си живее на двора, но пък малка колиба? Къщата трябва да е качествена, с наклонен под, добре изолирана, а и без това чау надали ще се завира вътре, въпроса е да не го държите на верига. Не, няма да му е студено, но през дъждовно време влагата може да причини обриви по космената покривка и тогава ще стане весело. Дворно куче, цялото обринато в екземи, на дупки. До колибата. Веселба.
Сигурен ли сте, че искате точно чау-чау?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#2770 Потребителят е офлайн   ChauChau Икона

Публикувано: 25 August 2015 - 08:52 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 24 August 2015 - 12:19 AM, написа:

Нито един развъдник няма да ви продаде кутрето си за МАЛКА колиба.
Естествено, чау-чау прекрасно си живее на двора, но пък малка колиба? Къщата трябва да е качествена, с наклонен под, добре изолирана, а и без това чау надали ще се завира вътре, въпроса е да не го държите на верига. Не, няма да му е студено, но през дъждовно време влагата може да причини обриви по космената покривка и тогава ще стане весело. Дворно куче, цялото обринато в екземи, на дупки. До колибата. Веселба.
Сигурен ли сте, че искате точно чау-чау?

Ехее ти направо ме изкара злодей :Д, споко не си купувам куче за няколко стотачки за да го тормозя.

Иначе благодаря Ви за полезното инфо и на двамата.

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни