Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 03 August 2008 - 06:14 PM
Цитат
Цитат
Здравейте
Бихме искали аз и моето чау-чауче да се преседим към вашата банда.
Да се представим аз съм Ина с женско чау на име Парци 3 годишна.
Бихме искали аз и моето чау-чауче да се преседим към вашата банда.
Да се представим аз съм Ина с женско чау на име Парци 3 годишна.
Радвам се,че стопаните и чау-чаучетата в този форум се увеличават.Разкажете ни нещо повече за вашата сладурка,а също може да ни зарадвате с някоя нейна снимка в темата "фотогалерия" ;)
Поздрави.
Ще Ви зарадваме с снимки в най-скоро време.
Искам да се оплача че сме алергични лятото и от горещината си прави едно голямо голо петно точно под опашката на гръбчето.
Ако някой тук е патил по същия начин да помага.
Цитат
gerry_22
добре дошла,sladkotobeb4e,радвам се ,че има нов потребител.надявам се тук да научиш интересни неща за породата и да споделиш твоя опит.ще се радвам да пуснеш и снимки на твоето мече.те я на 3 години или три месеца?
добре дошла,sladkotobeb4e,радвам се ,че има нов потребител.надявам се тук да научиш интересни неща за породата и да споделиш твоя опит.ще се радвам да пуснеш и снимки на твоето мече.те я на 3 години или три месеца?
на 3 години е
Публикувано: 03 August 2008 - 08:06 PM
Цитат
незнам какво да правя мисля да изчакам и да си купя кученце от tornado защото ако си купувам кученце от развъдник извън българия ще ми излезе много скъпо :(

Публикувано: 03 August 2008 - 08:20 PM
Понеже виждам,че си сериозна и наистина искаш да притежаваш истински представител на породата чау-чау,ще се опитам да бъда максимално полезна и да ти помогна.
От моя скромен опит мога да ти кажа,че от Русия кучетата са най-красиви,но и по скъпички.Цените варират горе долу от 800 до 1000-1500евро и нагоре,според зависи от къде идва кучето,какво е неговото родословие и така.
Например преди време когато аз се свързах с известен руски развъдник,ми предложиха мъжко кученце което щяха да ми изпратят до Б-я на цена от 1000евро,заедно със всички нужни документи ... родословие и т.н цвета на кученцето беше син,от много добри родители.
В момента по скоро бих те запитала ти каква сума максимално можеш да отделиш? Какъв цвят и пол кученце искаш за да знам къде да те носоча? :blink:
Ако ги знам тези неща,ще се свържа с няколко развъдника и ще ти кажа с точност и цените,и снимки на предлаганите кучета и също на техните родители.
От моя скромен опит мога да ти кажа,че от Русия кучетата са най-красиви,но и по скъпички.Цените варират горе долу от 800 до 1000-1500евро и нагоре,според зависи от къде идва кучето,какво е неговото родословие и така.
Например преди време когато аз се свързах с известен руски развъдник,ми предложиха мъжко кученце което щяха да ми изпратят до Б-я на цена от 1000евро,заедно със всички нужни документи ... родословие и т.н цвета на кученцето беше син,от много добри родители.
В момента по скоро бих те запитала ти каква сума максимално можеш да отделиш? Какъв цвят и пол кученце искаш за да знам къде да те носоча? :blink:
Ако ги знам тези неща,ще се свържа с няколко развъдника и ще ти кажа с точност и цените,и снимки на предлаганите кучета и също на техните родители.

Публикувано: 03 August 2008 - 08:48 PM
Цитат
исками се кученцето да е светло на цвят може да е крем или кафяво не искам да е синьо по възможност да е мъжко по принцип мъжките ли са по скъпи или женските ? а колко пари бих могла да отделя за сега 1000 а иначе ми се дават до 2000
Ще се поинтересувам и до няколко дни ще ти напиша тук и ще сложа снимки на предлагани кученца,както и техните цени,родители и всичко :blink: ;) По мое мнение за 2000лв ще си купиш прекрасно кученце.
Цените в чужбина по принцип не се определят от пол или цвят,а от това какво има в родословието на кучето и от самото кученце ... в едно кучило може всичките кученца да са на различна цена :blink:

Публикувано: 03 August 2008 - 09:48 PM
Цитат
много ти благодаря бижу благодаря и на всички останали от този форум да са ви живи и здрави мечетата както и вие и мното прекрасни моменти с тях ви пожелавам

Публикувано: 04 August 2008 - 09:22 PM
Здравейте на всички! :blink:
Известно време не бях минавал насам, но така се стекоха обстоятелствата. Радвам се, че темата се развива добре и въпреки отпускарското време, членовете на темата се увеличават.
Да отговоря на Нелчето - Нелче, аз развъдник регистрирах преди може би година, сложил съм името и номера му във подписа ми, ще го видиш отдолу под тези мъдри слова които ти пиша ;D :huh: ;D
Развъдника засега се състои от две кучета чау-чау - Торнадо - дългокосмест и Лаурентина - късокосместа, които са шампиони и т.н.Ако всичко е наред, наесен ще очакваме първото кучило от моя развъдник :blink:
Гледам, че има хубави изложби през месец септември със съдии от чужбина - в Пловдив на 06.09 и в Стара Загора, където традиционно стават разкошни изложби ще има две - на 13-ти и 14-ти септември.Мисля да ги посетя и с двете си кучета, ако Лаурентина не е разгонена точно тогава.Ако е, ще ида с Торнадо.Ако някой от тук пишещите има възможност да дойде, ще е приятно да се видим и да си поговорим за мечките :blink: :->)Весело е на тия изложби, които не са много големи, но са страшно стегнати и организирани, затова никога не ги пропускам :yahoo:
Поздрави на всички и успех!
П.П.Мисля че има и други кучета с родословия във форума, мисля че е време да излезнат на изложбения ринг.Ако са били и не съм разбрал, моля за извинение!Но 2-3 изложби никога не идват в повече, дори когато имаш 20-30 ;) :blink:Това част от удоволствието да имаш куче :blink:
Известно време не бях минавал насам, но така се стекоха обстоятелствата. Радвам се, че темата се развива добре и въпреки отпускарското време, членовете на темата се увеличават.
Да отговоря на Нелчето - Нелче, аз развъдник регистрирах преди може би година, сложил съм името и номера му във подписа ми, ще го видиш отдолу под тези мъдри слова които ти пиша ;D :huh: ;D
Развъдника засега се състои от две кучета чау-чау - Торнадо - дългокосмест и Лаурентина - късокосместа, които са шампиони и т.н.Ако всичко е наред, наесен ще очакваме първото кучило от моя развъдник :blink:
Гледам, че има хубави изложби през месец септември със съдии от чужбина - в Пловдив на 06.09 и в Стара Загора, където традиционно стават разкошни изложби ще има две - на 13-ти и 14-ти септември.Мисля да ги посетя и с двете си кучета, ако Лаурентина не е разгонена точно тогава.Ако е, ще ида с Торнадо.Ако някой от тук пишещите има възможност да дойде, ще е приятно да се видим и да си поговорим за мечките :blink: :->)Весело е на тия изложби, които не са много големи, но са страшно стегнати и организирани, затова никога не ги пропускам :yahoo:
Поздрави на всички и успех!
П.П.Мисля че има и други кучета с родословия във форума, мисля че е време да излезнат на изложбения ринг.Ако са били и не съм разбрал, моля за извинение!Но 2-3 изложби никога не идват в повече, дори когато имаш 20-30 ;) :blink:Това част от удоволствието да имаш куче :blink:

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 05 August 2008 - 10:23 AM
Ангел здравей!как са Торнадо и Лаорентинка?Разбрах от това което си написал,че сте във форма и ще посетите предстоящата изложба .Ние сме добре и силно се надяваме да се видим във Пловдив а може и във Стара Загора .Но както ти така и ние се опасяваме само да не сме разгонени по това време :oно да не му мислим предварително.
Публикувано: 05 August 2008 - 07:11 PM
Сигурно ще има кой да го поеме временно после е добре да си го върнеш.Незнам как стоят нещата,но много хора биха го гледали докато се приберете,ако го продаваш ще е много кофти за такова голямо отгледано мече да се адаптира към нови стопани завинаги.Дано намерите най доброто решение за Арманни .