Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 10 September 2008 - 09:09 AM
Кога ще е изложбата в Пловдив?Хайде да се съберем там да се видим :blink:.
Публикувано: 10 September 2008 - 10:14 AM
Цитат
Кога ще е изложбата в Пловдив?Хайде да се съберем там да се видим :blink:.
01.11.2008г ...
Ние за съжаление мисля,че няма да участваме този път в изложбата.Точно тогава се пада Белла да е разгонена,а пък Армани все още е с доста арт прическа ;D
За пореден път обаче искам да кажа на всички чиито мечета по някаква причина са останали без родословия,на Нелвит,на Сара ... на Гери също (които сте редовни във форума) заведете мечетата и участвайте в изложбата недейте да бъдете само публика!!! Това е важно,стига да имате възможност.
Хубаво е кучетата да получат поне по една експертна оценка.Гери вие ако сте решили да си оставите бебе от Симба и кученцето ще е навършило 3 месеца до 1ноември заведете го и него,нека го оценят.
Аз ще говоря с Кери14 ако има възможност двете с нея да пътуваме заедно от София към Пловдив.
Има време още,но все пак ... може да си направим една добра организация и да изкараме чудесно.

Публикувано: 10 September 2008 - 11:46 AM
Публикувано: 10 September 2008 - 11:52 AM
Цитат
Ние както бяхме добре цяло лято изведнъж се проскубахме преди морето :rolleyes: демек преди 10дни.Слава богу се разминахме с екземите,но добре оплешивяхме иначе за отрицателно време ;D
Аз за това казвам има кажи речи още 2 месеца .. може да влезнем във форма до тогава. :blink:

Публикувано: 10 September 2008 - 11:59 AM
Ще изчакаме да позахлади и ще я водим да видим едното око.Май има обърнати мигли навътре.Така предполагат.Постоянно сълзи и то само едното .Няма друг секрет.Надявам се да не е нещо свриозно.
Публикувано: 11 September 2008 - 12:19 PM
Nelvit, дано се разминете без операция. При Лиланди се наложи. Може да и изтегляш клепача надоло и с борова вода или физиологичен разтвор да промиваш 4-5 пъти на ден има голям ефект. Ако трябва допълнително ще обясна на лични. Закрепвайте Джеси, отново да и се радваме на снимките. :blink:
Публикувано: 11 September 2008 - 11:26 PM
Ние още си лекуваме прословутте екземи :huh: и така.
Много :wub: за всички мечета :blink:
Публикувано: 12 September 2008 - 08:01 AM
Понякога повече,друг път спира.Казаха че явно е от обърнати мигли.Ама тя нали не дава да се доближи до нея доктор.Усеща ги от далече.А с другото око няма проблеми.
Публикувано: 12 September 2008 - 04:18 PM
на Айра също и сълзят очичките,но равномерно.вета каза че засега не вижда никакъв проблем.по натам ще се види.нямало признаци на обърнати мигли.със Симба този проблем не го е имало.сега забърсвам на Айра очите сутрин и вечер,секрета си прозрачен.
Лили, вие още ли с тия мъки,дано се оправяте вече.рабра ли,че татко ни беше на гости.станал е като истинска мечка-огромен,пухкав и дебел ;D.само да го мачкаш. :yahoo:
Публикувано: 12 September 2008 - 07:01 PM
Как са мечетата? Ние вече сме добре, расте ни нова,гъста и хубава козина.
Преди месец смених на Ира храната,сега и давам Хилс за чувствителна козина, тя много я харесва и си я хапва. Също така и давам и Петнил(за сега резултата е чудесен).
Лили, как сте двечките с Ланди? Много целувки от мама Ира и от мен! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 September 2008 - 10:03 PM
Гери видях снимките от гостуването на нашия общ татко ;D Ланди доста прилича на него...
Публикувано: 13 September 2008 - 09:26 AM
лек ден на всички и весели игри през уикенда.
Публикувано: 13 September 2008 - 06:27 PM
сесе, как сте? При нас леко захладня и се надяваме това да спомогне за преодоляването на кожните проблеми. Целувки за Ира. :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 13 September 2008 - 07:47 PM
Публикувано: 13 September 2008 - 08:07 PM
Публикувано: 14 September 2008 - 11:26 PM
Цитат
Лъки сигурно много е пораснал, ще чакам снимки за да му се порадвам!
Хайде пусни нови снимки да и се порадваме ;) Аз съм обещала да се снимаме и не съм забравила,то лятото мина ние не се видяхме ей на .. :huh:
Надявам се да има още топли дни и най-накрая да се срещнем.
Аз нещо започвам да се притеснявам за Белла,козината и пак почва да пада по онзи гаден начин като преди на парцали.Сменя си я ... то е ясно,ама чак пък толкова косми да падат де да знам :rolleyes: Купих и петнил пие го,но да видим до седмица ще има ли подобрение.Започнала съм да и го давам от както усетих,че почва да линее.
При вас какъв беше точно проблема,с какво се възстановихте някакви добавки или сте си изкарали лечение при вета? Питам ако ми се наложи да взема някакви по сериозни мерки :(