Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#561 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 October 2008 - 07:05 PM

Скоро почваме вече курса с Петнил,но преди това с Кери ще минем през вета,за да ни каже точно какво й е,че почвам вече да се притеснявам,на Ричи му ресте такава хубава и гъста козина,а на Кери никаква :- Та Гери,ще видим кога ще сме свободни и ти най-вече и да отидем до зоомагазина,за който ми каза. ;)

#562 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2008 - 07:17 PM

Lilandi разкошни сте! :wub: Бях забравила как изглеждаше Ланди като бебе. Аз имам една любима снимка на нея, като бебе (надявам се, че нямаш нищо напротив да я покажа).
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#563 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 07:32 PM

Разбира се,че нямам  :blink: Тук е на 3 месеца  :blink:

#564 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 08:09 PM

Имало е дебати, нека се знае и от нас ;D

Бижу, нямам пристрастието да пиша към твой пост затова писах към /kkk/,но посланието ми е към теб.Много добре можем да си направим реална сомооценка.... Не провокирай, с две думи не започвай старата песен. :viking:

#565 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2008 - 08:18 PM

Цитат

Бижу, нямам пристрастието да пиша към твой пост затова писах към /kkk/,но посланието ми е към теб.
Браво.
За пореден път разчитах на ясновидските си способности.
User's Signature

Качена снимка

#566 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 12:32 PM

sarа92,незнам приказката за КАКАТА.честно.ама само кучки е много весело,да знаеш ;D

#567 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 12:51 PM

gerry_22, значи ще ни приемете само ако сме със Сара.... ;), клуба става женски... Е, тук ако се събираме няма да е така, искаме и кавалери... :P

#568 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 01:12 PM

ами ще има кавалери,ако вземеме и тате ;D.пък и Аис са навити за среща,така че ще ставаме смесен клуб.но иначе наистина ''кучките''ни са повече ;D.а за приказката за каката е така,да.

#569 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 07:11 PM

Linki i Mike Patton, не са писали как са в скоро време? Ще посетят ли изложбата в палата № 8. Пишете времето е хубаво все още дори за излизане с мечетата. :P

gerry_22,използвайте максимално хубавото време за разходка и още да се разраства групата, скоро няма да има тази възможност времето ще застуди. :P

#570 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2008 - 09:28 PM

ами то на мечките им харесва като застуди-стопаните да му мислят.поне на моите,де.все гледат да са на терасата,правят се на луди като ги прибирам ;D.топло им е вътре,нормално.трябва да имаме неотопляемо помещение за тях. ;D

#571 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2008 - 01:17 AM

А пък моите все гледат на топло да са.Като живеехме в къща,Ричи си беше на вънка и си имаше къщичка,но откакто живеем в апартамент,вече 7 години толкова се е изнежил,че все гледа да се завре в някоя стая на килима.Та сега си имат собствено помещение,където им е постеляно на земята и си лягат там.Ама  ;D иначе мечки били. ;D

#572 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2008 - 01:23 AM

Цитат

А пък моите все гледат на топло да са.Като живеехме в къща,Ричи си беше на вънка и си имаше къщичка,но откакто живеем в апартамент,вече 7 години толкова се е изнежил,че все гледа да се завре в някоя стая на килима.Та сега си имат собствено помещение,където им е постеляно на земята и си лягат там.Ама  ;D иначе мечки били. ;D
И моите диванета са така  :huh: Обичат да си играят в снега,но не повече от 15мин и драпат да се прибират на топло вътре  ;D ... Белла през лятото винаги гледа да ляга в коридора на плочките,а Армандито винаги спи в кухнята на плочките,но до хладилника  :namigam: ...
Стане ли по-студено времето и двама се врат в нашите легла.Не че си нямат собствени,ама нали знаете чуждото винаги е по-хубаво  ;D и аз не се оплаквам де имам си парно в леглото  :sviruka:
User's Signature

Качена снимка

#573 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2008 - 09:36 PM

Искам да попитам някой да е имал проблем с потъмняване на самата кожа на мечето?
На Ланди от няколко дни(мисля,че 2) кожата на гушката й и на темето(челото) й потъмняжа  :rolleyes:

#574 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 October 2008 - 12:05 AM

Аз това съм чела за потъмняла кожа - Маласезия. (разбира се не е нужно да е това, но не е зле да я види лекар) ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#575 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 02:13 AM

Аз пък туку що попаднах на интересен пост в темата померан,ще копирам част от него тук.Померанчетата също като чау са с гъст и обилен косъм,но предвид поста на бушката и темата в която е пострадал голдън явно не зависи от породата или дължината на косменната покривка.

Цитат

Има една болест - ,,Black back"-вид алопеция, която като симптоматика е добре изучена, предава се генетично и не се лекува- при нея кожата потъмнява, козината опада, а кучето си е здраво-тя не се третира, освен временно, просто кучето сотава плешиво.

User's Signature

Качена снимка

#576 Потребителят е офлайн   Lilandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 09:22 AM

мерси за информацията. ууу найстина доста ме стреснахте :(

#577 Потребителят е офлайн   katrin_fifo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2008 - 07:03 PM

Здравейте тъй като времето тук се влошава и всяка вечер трябва да мия ленох след разходка, някои има ли опит с въпросните дъждобрани, в момента търся тук такъв но не мога да намеря да покрива и коремчето и краката. Мисля че Бижу беше пуснала инфо за един magazin в сф, и дъждобраните изглеждат перфектни само не знам дали и на практика вършат работа, затова моля да ми помогнете ако можете.

#578 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 11:29 AM

Цитат

Здравейте тъй като времето тук се влошава и всяка вечер трябва да мия ленох след разходка, някои има ли опит с въпросните дъждобрани, в момента търся тук такъв но не мога да намеря да покрива и коремчето и краката. Мисля че Бижу беше пуснала инфо за един magazin в сф, и дъждобраните изглеждат перфектни само не знам дали и на практика вършат работа, затова моля да ми помогнете ако можете.

днес или утре ще отида до магазина ,от който аз пазарувам и ще проверя.миналата седмица очакваха точно такива неща-аксесоари,дрешки,дъждобрани,цели гащеризончета.само не разбрах от софия ли си.веднага ще напиша тук какво има,размери и цени.

#579 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 03:25 PM

Незнам бъркам ли се или не,но мисля че katrin_fifo  не е от България,до колкото знам поне нали Ленъкс не живее в България?

#580 Потребителят е офлайн   katrin_fifo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2008 - 10:13 PM

Здравейте да, не живея в българия  но баба ми ще идва скоро и може да ми донесе, тъй като тук никъде не мога да намеря само ги има но са доста скъпи. Исках да помоля ако някои вече си е купил подобен да сподели дали е полезен и кой размер сте взели :blink:

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни