Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 28 February 2009 - 02:24 PM
Мойта беше сравнително кротка като малка, не правеше много или поне не фрапиращи бели. Е, случвало ми се е да обирам леща или ориз от пода, да хвърлям боклука обратно в кошчето по 3, 4 пъти на ден... но това си е нищо. Разделих се с два чифта чисто нови обувки, но и аз се изучих да ги качвам на високо с времето :D
Тааа мисълта ми е, че от няколко месеца се оравновеси като характер.
Чувала съм, че кученцата, които са кротки като малки после стават "огън" :D
Не, че искам да ви плаша, ама пригответе се психически :D :D :D
Публикувано: 28 February 2009 - 02:27 PM
Мойта беше сравнително кротка като малка, не правеше много или поне не фрапиращи бели. Е, случвало ми се е да обирам леща или ориз от пода, да хвърлям боклука обратно в кошчето по 3, 4 пъти на ден... но това си е нищо. Разделих се с два чифта чисто нови обувки, но и аз се изучих да ги качвам на високо с времето :D
Публикувано: 28 February 2009 - 02:27 PM
П.П.
Нещо ми се збъгяса нета и съм го побликувала повече пъти. Моля МОД. да изтрие излишните постове и да бъда извинена
Публикувано: 28 February 2009 - 06:17 PM
сесе, в Feb 25 2009, 06:39 PM, написа:
И Белла има същия навик,с тази разлика,че тя има за скривалище моето легло

За това наистина е хубаво кучето да си има свой кът и място в къщата,аз направих грешка като я научих да спи на леглото,та сега се бутаме общо взето но сме свикнали.

Публикувано: 01 March 2009 - 09:46 AM
Публикувано: 01 March 2009 - 09:46 AM
Публикувано: 02 March 2009 - 12:37 PM
Мартеничката е символ на пролетта, раждането и живота, надеждата и любовта! Затова всички бъдете закичени. :D :lol:
Бижу, новината за Армани е неприятна, незнам как ще се разделиш с него.

Публикувано: 03 March 2009 - 08:55 PM
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Надявам се че всички сте добре :) Не съм имала време да пиша но чета всичко .Видях че нови посетители и се радвам че семейството на Чау се увеличава,което ме радва. :P
Публикувано: 03 March 2009 - 09:01 PM
sara92, в Mar 2 2009, 11:37 AM, написа:

Благодаря Сара,вярвам,че мога да разчитам на вас.Имах подобен проблем и преди,но се оправих ... дано не ми се налага все пак.
Още веднъж благодаря за подкрепата.
И ЧЕСТИТ 1 И 3-ТИ МАРТ с малко закъснение. :)

Публикувано: 03 March 2009 - 09:19 PM