Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 15 April 2009 - 08:22 PM
пламиту Друго имах в предвид, аз говоря за препарат който е за под с тези ексри които споменах.Всички знаем ,че почистващите препарати много дразнят нашите кучета и често имат алергии от тях, а се налага да мием всеки ден.За това, коткретно решение може да се яви този препарат ,защото вие сте излекували гъбичките и сте капнали вероятно капки против бълхи и кърлежи .Но това не значи ,че не можете самите вие да внесете някоя бълхичка или кърлеж .А и най важното е ,че вашето мече ще се чувства конфортно когато вие почиствате във вкъщи.
Lilandi препарата си го поръчвам от тази търговия след моста Чавдар и съм много доволна.Аз вземам 5 л., мирише много приятно и всички познати до сега които са го използвали имат същото мнение за него.Слага се по една капачка на една кофа вода, доста е икономичен.А най важното е ефекта.Сега ще поръчвам още 3 туби за приятели, има 1 л.
Lilandi препарата си го поръчвам от тази търговия след моста Чавдар и съм много доволна.Аз вземам 5 л., мирише много приятно и всички познати до сега които са го използвали имат същото мнение за него.Слага се по една капачка на една кофа вода, доста е икономичен.А най важното е ефекта.Сега ще поръчвам още 3 туби за приятели, има 1 л.
Публикувано: 16 April 2009 - 08:50 AM
Иа,аз също пазарувам от тази борса под моста чавдар.виж това е още една възможност да се срещнем и запознаем.аз вчера бях там и направих един доста голям пазар на мойте маймунки.нз дали съм писала ,но имам бебе немска овчарка,все не ми остава време да го снимам.сега е временно настанено в лятната къща с двор на една от чауките.много е сладка.вчера бяхме на втора ваксина.
ИА,моля те напиши името на препарата ,за който пишеш,защото тези тип доместос са много агресивни,Лили мисля че имаше проблем с нейаната дебелана,заради препарати.за нея също ще е полезно.
ИА,моля те напиши името на препарата ,за който пишеш,защото тези тип доместос са много агресивни,Лили мисля че имаше проблем с нейаната дебелана,заради препарати.за нея също ще е полезно.
Публикувано: 16 April 2009 - 01:05 PM
gerry_22 Грешката е моя ,че не пуснах името .Препарата е DETERGENTE- balsamico с едно легнало голдан ривърче отпред.Той май е само един така, че няма как да го объркаш.Тази седмица трябва да получат пак ,че го бяха свършили.А за срещата ме ми пречи кажи къде ти е удобно и ще дойда.Аз съм до МОЛ СОФИЯ и до търговията ходя с такси.Когато си купувам от тях ги моля да ми го докарат, за това правя и големи поръчки. Забравих да пиша ,че имат и кърпички за почисване очи ,тяло ,лапи .Сега много ми помагат като е разгонена и бързам да и сменя превъзката я трия с тях и почисват добре.
Да ти живо и здраво новото бебе
Да ти живо и здраво новото бебе

Публикувано: 16 April 2009 - 09:48 PM
milenkaaaaaaa ти ме уби
ще ни идваш на гости ли, да се видим

Публикувано: 19 April 2009 - 05:30 PM
Публикувано: 19 April 2009 - 07:28 PM
milenkaaaaaaa, в Apr 19 2009, 06:30 PM, написа:
cece кой размер от тези http://bg-pet.com/Do...gBed/siesta.htm е най подходящ ? 

Ние сме с този - размер: 82 x 59.5 x 25 cm и на Ира и е добре.
Публикувано: 20 April 2009 - 12:31 AM
milenkaaaaaaa не се почесвай ами хващай каквото искаш превозно средство и ела на гости с Чери
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! пожелавам на всички много здраве.

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! пожелавам на всички много здраве.
Публикувано: 21 April 2009 - 05:51 PM
gerry_22, в Apr 21 2009, 06:53 AM, написа:
когато пиша отговор,на преглед,не ми се виждат буквите,а само емотиконките,при вас има ли го тоя проблем?
някой записал ли е Ричи и Кери,когато са ги давали по тв.аз нямах възможност да го гледам.или пък нещо в ютуб ,ако има???????
някой записал ли е Ричи и Кери,когато са ги давали по тв.аз нямах възможност да го гледам.или пък нещо в ютуб ,ако има???????
Здравейте!

Дам,ние ъчаствахме в ''Размяна на съпруги'' по ТВ2....и Ричи и Кери са снимани.Отдавна не съм им пускала снимки тук,но скоро ще направя нови и ще ги кача,ако мога,защото ми е малко по-трудно откакто е обновен сайта.