Едно различно коте чака късмета на улицата
Публикувано: 28 April 2009 - 09:51 PM
Не ги снимах
Много благодаря на Дора и приемната "майка" благодарение на които тази котка и малките и вече не са на улицата. Надявам се на добър постояннен дом за котешкото семейство, дори той да е далеч от родината ни.
Желаеща за дарение - само нека някой избере тази храна или да ми каже каква да взема, не разбирам от котешки храни.

Много благодаря на Дора и приемната "майка" благодарение на които тази котка и малките и вече не са на улицата. Надявам се на добър постояннен дом за котешкото семейство, дори той да е далеч от родината ни.
Желаеща за дарение - само нека някой избере тази храна или да ми каже каква да взема, не разбирам от котешки храни.
Публикувано: 09 May 2009 - 08:41 AM
Да напомня за лсадкото мамче, тя е добре, хрантути си бебенцата.Жената при която я настанихме има проблем с интернета, та затова няма още снимки на хубавците!Надявам се скоро да ви зарадваме.
Все още сме отворени за помощ за храна на маминка.ЗАбравих миналата седмица да благодаря на Twofoo за помощта!!
Все още сме отворени за помощ за храна на маминка.ЗАбравих миналата седмица да благодаря на Twofoo за помощта!!
Публикувано: 10 May 2009 - 11:55 PM
Нямах възможност да пиша тези дни, но сега искам да благодаря на всички - на Twoofo, Дора и другите, които спомогнаха с действията, коментарите и мненията си за решаване на съдбата на тази наистина специална котка. Вдругиден, Дора, мога и с радост ще помогна с храна за триото. Ако нямате нищо против и снимки ще направя и пусна, апаратът ми е доста добър. Поздрави и отново благодаря на всички.
Публикувано: 11 May 2009 - 10:35 PM
Публикувано: 13 May 2009 - 09:24 PM
dora7511, в May 13 2009, 09:11 PM, написа:
Мама героиня се сдоби с още няколко котета, осиротели на улицата , без майка, занесени при д-р Бобадова.Не съм в течение на детайлите по намирането на бебоците, но вече са осиновени от нашата мама!ДАно ги изгледа всичките.!!
Стискам палци това изключително маме да успее да издундурка всички мишльоци

Добре, че сте й осигурили топло и сигурно местенце - иначе всичко това нямаше да е възможно!
Публикувано: 13 May 2009 - 09:57 PM
Тук е моментът да благодаря на Приятели на котката за помощта. До момента не ми е е налагало да търся подобна помощ, но те веднага се координираха и помогнаха. Котетата са 3, изхвърлени от деца, както са си били в кашончето, момиче ги хваща и на бегом при мен. Нахранени, прегледани, бяха заведени при белязаната мама маца, която в началото поръмжа, но в последствие им "проговори" :) Страхотни мачоци са. Особено едното. Ей, няма нахранване!
Благодаря, момичета:)
В отплата Влади беше на снимки тия дни при Росица Кирилова и спомена за вас:)
Благодаря, момичета:)
В отплата Влади беше на снимки тия дни при Росица Кирилова и спомена за вас:)

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 May 2009 - 09:09 AM
Тази мила котка си е набелязана да геройства и това е, да са и живи и здрави и новите деца! Мислех, че имаме котка с 3 крачета като пуснах темата, оказа се, че е бременна, сега вече е многодетна приемна майка.
Да не забравяме и че това означава още гърла за хранене. Който има желание да подкрепи Приятели на котката (и аз бях изненадана от бързата им реакция и готовност, за което им благодаря) да пише на Дора.
Да не забравяме и че това означава още гърла за хранене. Който има желание да подкрепи Приятели на котката (и аз бях изненадана от бързата им реакция и готовност, за което им благодаря) да пише на Дора.

Публикувано: 14 May 2009 - 08:44 PM
Ох, не смеех да звънна на дамата, която подслони маца, че ми е неудобно. Да не говорим, че днес котката на църквата, която, естествено, не е кастрирана, снесе преди 2 седмици, а днес 2 от бебетата умряха. Последното коте измъкнах от котката, която честно казано не проявява особени майчински инстинкти. И точно цял ден събирах смелост да ви звъня момичета и дойде колежката и обяви, че нейната дворна котка се е появила, след отсъствие 2 седмици...с бебета. Та новото ни бебе е настанено.
Поздравете дамата от нас и кажете й, че просто ми е неудобно да я безпокоя с въпроси.
Поздравете дамата от нас и кажете й, че просто ми е неудобно да я безпокоя с въпроси.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835