Спешно помощ за простреляно в гръбнака куче !!!
Публикувано: 01 May 2009 - 08:03 AM
Хората, които са поели лечението й са направили дори касичка, в която събират средства за нея и се изненадах доста като видях, че хората там действително помагат. Все пак ако някой има възможност и от форума да изпрати още средства няма да са излишни, защото лечението не е съвсем евтино. Ще попитам пак днес колко точно струва до момента всичко.
Публикувано: 02 May 2009 - 05:22 PM
Терра ще качи нови снимки на Бебето. Има още рани по крачетата, но иначе е жизнена и се храни добре. Хората са махнали бинтовете й, за да й зараснат раните, поне сега докато е лошо времето и не излиза навън.
Публикувано: 04 May 2009 - 01:02 PM

Сега продължава да пие антибиотик за инфекцията, но вече по слаб. И от съвсем скоро започваме с инжекции Нивалин, само трябва да ги купим. Ще и се бие и Б комплекс, а и отделно и се дават и други витамини.
Публикувано: 04 May 2009 - 06:35 PM
Публикувано: 10 May 2009 - 09:37 PM

Занесох рентгеновите снимки при Др Караджов и след това при Др Аминков за косултация. Караджов каза, че въпреки че е минало доста време (около 3 седмици) кучето трябва да се оперира и съчмата да се извади. Аминков каза, че трябва да се направи компютърен томограф, за да се види всъщност какво следва и какъв е шансът за животното. Незнаем какво да правим, но решихме че томографа е задалжителен и когато съберем парите ще го направим. Добре е да се побърза обаче, защото колкото повече време минава, толкова по зле. Томографа струва 120 лв. , а евентуална операция 200 лв. За сега сме дали над 300 лв и ние трудно да съберем тези за томографа. Ако някой може да помогне ще сме много благодарни

Публикувано: 10 May 2009 - 09:57 PM
agalina, в Oct 20 2008, 12:36 PM, написа:
Цитат
Невероятен специалист, хирург, диагностик! Отнася се винаги с внимание и любов към животните, с уважение!
Много мил и грижовен!
Интересува се, пита, отговаря на всичките ми безмислени въпроси и обяснява до най-малката подробност от какво и как има нужда кученцето ми, обръща и страшно много внимание и .. тя му се радва! :)
Д-р Спас Караджов ,който работeше години в Общинско предприятие Зоомилосърдие , база кв.Лозенец , София ли ?Ако е същият - невероятен специалист по евтаназиите - къде неколко десетки хиляди отрудени евтаназии. И аз страшно впечатлена- бях , съм и май и занапред се очертава да се впечатлявам ..И аз всеки ден го споменавам в молитвите си...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 May 2009 - 10:25 PM
Публикувано: 19 May 2009 - 04:36 PM
Сега изчакваме и лекаря, който прави такива операции да погледне снимката от скенера и да каже и той мненеито си, но в момента не бил в града и чак в петък щял да се върне. Става въпрос за д-р Аминков. Иначе ни дадоха ориентировъчна цена около 400 лв.
Ние обаче искаме ако ще се прави такава операция да е при наистина добър лекар и затова молим за някакви мнения за лекари, които правят такива операции.
Публикувано: 19 May 2009 - 09:06 PM
Публикувано: 19 May 2009 - 09:17 PM
А относно лекаря, да Караджов няма да е , защото мненията за него са много разнообразни. Мислим за Прпф. Аминков, но ни се ще да чуем и вашите мнения. Добър ли е той ?
Публикувано: 19 May 2009 - 09:20 PM
Как е възможно да има такива хора.....
Не съм от София, но да ми кажете номер на сметка и ще помогна с колкото мога.
Миналат година с жена ми се опитахме безуспешно да спасим прегазено куче- беше много покъртително.
Дано всичко мине благополучно!!!
Публикувано: 19 May 2009 - 09:21 PM