Зина ще бъде перфектен домашен любимец.
Куче с гигантски тумор някой може ли да му помогне
Публикувано: 28 July 2009 - 09:24 AM
Благодаря ви, че сте съпричастен към съдбата на Зина. Няма такова кротко и добро същество като Зина! Тя е една малка прелест! Благодарение на д-р Станкова в момента тя е добре и чака късметът да я огрее с добър осиновител.
Публикувано: 28 July 2009 - 10:15 AM
И аз искам да благодаря на д-р Станкова! Нямам възможността да Я познавам, но това, което прави за горките животинки е толкова благодордно! А Зина на каква възраст е горе-долу, можа ли да се определи? Поне като казвам за нея на хора, да имат по-голяма представа за кученката.
ПП: Благодаря, че бяхте повдигнали темата! Нов съм в този форум и ако не я бяхте вдигнали по-нагоре може бе нямаше въобще да я видя. А колко пари трябва да се съберат още за покриване на сметката на Зина?
ПП: Благодаря, че бяхте повдигнали темата! Нов съм в този форум и ако не я бяхте вдигнали по-нагоре може бе нямаше въобще да я видя. А колко пари трябва да се съберат още за покриване на сметката на Зина?
Публикувано: 29 July 2009 - 08:26 AM
Цитат(sara92 @ Jul 28 2009, 08:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Радвам се, че Зина има нови почитатели.
И как няма да има. Тя има такъв поглед, не знам как да го опиша с думи, като ангелче е. Искрено й пожелавам да си намери добри стопани, които да я обичат много!
Публикувано: 29 July 2009 - 08:53 AM
Цитат(Veselin Marinov @ Jul 29 2009, 09:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
като ангелче е.
Точно . За много кучета се казва, че са кротки, добри, но Зина е ...
Като играчка е наистина
Публикувано: 30 July 2009 - 07:07 PM
Цитат(Veselin Marinov @ Jul 28 2009, 08:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз искам да благодаря на д-р Станкова! Нямам възможността да Я познавам, но това, което прави за горките животинки е толкова благодордно! А Зина на каква възраст е горе-долу, можа ли да се определи? Поне като казвам за нея на хора, да имат по-голяма представа за кученката.
Извинявам се,че чак сега се включвам,но нямах интернет.Зина е младо куче,около 5-6 годишна.Благодаря Ви много за помоща и загриженоста за сладураната!Стационара е по 10 лв на ден.Платено е ,както каза Илит до 19.06.
Искам само да вметна,че Зина беше много плашливо и нещастно куче преди.После като я видях при докторката след известен престой,все едно е съвсем друго куче.То си личи разликата и от снимките даже.Любовта и грижата направиха чудеса с тази кучица.Жалко,че не съм в къща с двор.
Публикувано: 30 July 2009 - 08:17 PM
Много благодаря за информацията!
Зина наистина е прекрасно куче! Жалко е, че не мога да помагам с много, но занапред ще се опитам да ѝ помагам с каквото мога. За съжаление и аз нямам къща с двор.
Но мисля, че тя преспокойно може да бъде гледана и в апартамент и както някой беше писал по-назад - да се гушка с някого на диванче.
Публикувано: 04 August 2009 - 09:22 AM
Ето и съвсем прясно клипче на Зина, да не го забравите детето.
Уникална е просто - ходи си до теб, застава ти тихичко до краката и седи, и чака - да я мачкат, гушкат, да й обърнат внимание както си трябва.
Много добро същество!
Само да напомня, че сметката й се е понатрупала, ако някой има възможност...
http://www.youtube.c...feature=channel
Уникална е просто - ходи си до теб, застава ти тихичко до краката и седи, и чака - да я мачкат, гушкат, да й обърнат внимание както си трябва.
Само да напомня, че сметката й се е понатрупала, ако някой има възможност...
http://www.youtube.c...feature=channel

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

Вход

Горе
Цитиране +