Куче с гигантски тумор някой може ли да му помогне
Публикувано: 14 May 2009 - 10:51 AM
чудесна новина. много се радвам за Зина. да е жива и здрава и браво на всички за усилията ви които полагате. моите адмирации отново. БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ДОБРИ.
Поздрави на принцесата ;)
Поздрави на принцесата ;)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 14 May 2009 - 11:01 AM
Много радостна новина! На Зина успешно възстановяване, и късмет да бъде взета от грижовно и любящо семейство.
За всички който и дадоха втори шанс "хвала"!
И не на последно място, благодарности за Д-р Станкова която се ангажира със Зина, и пое случая присърце...!

Публикувано: 14 May 2009 - 12:40 PM

Екстра новини -че Зина е добре, че ще бъде добре и, че не станах кръстница, понеже и една кръщелница ми стига да ме разори

И отново призив от мен -кученцето е невероятно мило и гушкаво, нека съберем парички, за да поостане при докторката, докато и търсим дом (на Зина, не на докторката), а да не се връща на улицата

П.П. И докторката каза, че свързва Зара с някой зъбат хамстер... хич не се сещам защо

Публикувано: 14 May 2009 - 02:05 PM
Браво на всички, страхотни новини, много се радвам за нея, а за смеещите се и жестоките има и пасажче в Библията,
[66:3] А (беззаконник,) който коли вол, е също, като който убива човек; който принася агне в жертва, е също, като който удушва куче; който принася семидал, е също, като който принася свинска кръв; който кади тамян (за спомен), е също, като който се моли на идол; и както те са избрали своите си пътища, и душата им намира удоволствие в гнусотиите им, -
[66:4] тъй и Аз ще употребя тяхната измама и ще напратя върху им това, що е за тях ужасно; защото виках - и нямаше кой да отговаря, говорих - и те не слушаха, а вършеха зло пред очите Ми
СВЕЩЕНО ПИСАНИЕ, издание на Светия Синод на Българската църква
[66:3] А (беззаконник,) който коли вол, е също, като който убива човек; който принася агне в жертва, е също, като който удушва куче; който принася семидал, е също, като който принася свинска кръв; който кади тамян (за спомен), е също, като който се моли на идол; и както те са избрали своите си пътища, и душата им намира удоволствие в гнусотиите им, -
[66:4] тъй и Аз ще употребя тяхната измама и ще напратя върху им това, що е за тях ужасно; защото виках - и нямаше кой да отговаря, говорих - и те не слушаха, а вършеха зло пред очите Ми
СВЕЩЕНО ПИСАНИЕ, издание на Светия Синод на Българската църква

hp5500@abv.bg
Публикувано: 14 May 2009 - 02:17 PM
pando, това е пасаж от книгата на пророк Исая /трябваше да се упомене това/.
Не бива да дърпате библейските стихове от контекста, защото точно тук се говори за Израил /а и за всички, които се покланят на Бога/, и които се отклонили от Божиите повеления.
Коленето на вол, агне и каденето на тамян са били нормални служби в Израил. Докато свиня, куче /както и някои други животни/ се считат за нечисти и принасянето им в жертва е недопустимо. Същото се отнася и за моленето на чужди богове /идоли/.
Извинете за спам.
Не бива да дърпате библейските стихове от контекста, защото точно тук се говори за Израил /а и за всички, които се покланят на Бога/, и които се отклонили от Божиите повеления.
Коленето на вол, агне и каденето на тамян са били нормални служби в Израил. Докато свиня, куче /както и някои други животни/ се считат за нечисти и принасянето им в жертва е недопустимо. Същото се отнася и за моленето на чужди богове /идоли/.
Извинете за спам.
Публикувано: 14 May 2009 - 04:28 PM
Сега говорих с докторката ,имало е туморно образувание,но е имало и разни други гадости.Хубавото е ,че не са били засегнати мускулите и няма да има разсейки,но все пак операцията е минала тежко,това чудо е било към 2 килограма .Но момичето ще се оправи.Благодаря много на Д-р Станкова и на тези които дарихте пари или помагате с морална подкрепа.:)))
Публикувано: 14 May 2009 - 09:46 PM